Carlgren får 20 månadslöner när han går, åtta månader innan pension…

SKATTER. Nyköpings kommundirektör Erik Carlgren, 64, slutar. Ett nytt ledarskap behövs, förklarar kommunalrådet Urban Granström (S). En överenskommelse har slutits mellan parterna, som ger Carlgren närmare två miljoner kronor i avgångsvederlag, rapporterar Södermanlands Nyheter. 

Erik Carlgren har gjort ett förtjänstfullt arbete, säger kommunalrådet Urban Granström (S) som fortsätter med att ett nytt ledarskap behövs.

-Pettersson är inte förvånad. Det är nämligen skillnad på riktiga pengar och skattepengar i politikernas värld.

Erik Carlgren har haft ett “vanligt” anställningsavtal och uppnår pensionsåldern 65 år i september. Någon ny kommundirektör är inte tillsatt ännu och vad det är för fel att då låta Carlgren arbeta kvar till september och få lön tills dess begriper inte jag.

Kommunens kostnader för Carlgren är c:a 125.000 i månaden, men ett normalt förfarande hade Carlgren arbetat fram till pensionen och fått lön för åtta månader till.

Nu får han lön i 20 månader utan att arbeta!!! Fast som sagt det är inte riktiga pengar utan skattepengar…men, men, det är inte Erik Carlgrens fel utan, det kallas korruption, vänskapskorruption och de andra partierna är tysta för de vill också bli kliade på ryggen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 thoughts on “Carlgren får 20 månadslöner när han går, åtta månader innan pension…

 1. Då finns det pengar minsann. Men till de gamla som byggt upp vårt land då finns det inga pengar. Och så ska vi våra språket ,,,,,,,,, Just det, det tycker jag,

 2. Guldgrävarsången!

  https://www.youtube.com/watch?v=ZHVQAUf0UlQ

  Predikaren 5 9 “Den som älskar pengar blir aldrig mätt på pengar, och den som älskar rikedom får aldrig nog. Även detta är tomhet. 10 Ju större förmögenhet, desto fler som tär på den. Vilken glädje ger den ägaren annat än ögats glädje? 11 God är arbetarens sömn, han må äta litet eller mycket, men den rikes överflöd ger honom ingen ro att sova.”

 3. Det är nog snarare ett litet sandkorn i denna öken av olika avtal mellan parterna som har hand om våra skattepengar, dom hittar några få av dessa ibland. Undrar hur stort mörkertalet är egentligen bland dessa som säger sig sluta tidigare, liksom nu att sluta innan den riktiga pensionen kommer i kraft

  • Verkar rätt smart om jag får säga det

   Sossarna har många kreativa ideer att pungslå svenska folket för att slippa arbeta

 4. SOCIALDEMOKRATERNA är en sammanslutning för karriärister och korrumperade myglare, de skor sig själva in absurdum så länge det finns att ösa ur från statskassan….!

  • Alla inom nyadeln från V till SD och det övriga välgödda svenska etablissemanget äter från smörgåsbordet av olika förmåner som vi det s.k vanliga folket som politikerna kallar oss för aldrig kommer i närheten av utan bara får betala !
   Men varför gnälla när samma politiker vid varje val tillsätts av samma väljarkår ?

Kommentera