Var har du varit Fatemeh Kahvari?

INVANDRING. I augusti 2017 ledde asylaktivisten Fatemeh Kahvari protesterna för att de ljugande unga afghanska männen utan asylskäl skulle få stanna i Sverige. Sedan dess har hon varit en ledande röst mot utvisningarna och för invandring. Fatemeh har fått Martin Luther King-priset, gett ut en bok skriven av spökskrivare, sagt att hon tänker bli statsminister i Sverige och lovat att bygga upp vårt land tillsammans med sina afghanska vänner.

Fatemeh Khavari, den blivande statsministern med Jonas Sjöstedt (V)

-Pettersson är nyfiken, kvinnan som ska bygga upp vårt land och bli statsminister har varit försvunnen i en månad. Fatemeh Khavaris sociala medier är blanka från mitten av december till nu.

 Var har du varit Fatemeh? 

Fatemeh Khavari är afghhansk medborgare men dt är tveksamt om hon någonsin varit i landet hon är expert på. Enligt Migrationsverkets beslut fick Fatima Khawari ett permanent uppehållstillstånd i Sverige på den svenska ambassaden i Irans huvudstad Teheran i december 2014.

Beslutet har klassning K, ”Anhöriga till personer som bor i Sverige, som fått uppehållstillstånd av flyktingskäl, som skyddsbehövande i övrigt eller på humanitära grunder”, vilket innebär att grunden för beslutet var anknytning till hennes storebror, Morteza Khavari, som kom hit som ankarbarn och vi inte vet mycket om.

Resten av familjen, inklusive hans mor, bror och Fatemeh fick komma efter som anhöriginvandrare.

Mycket om Khavaris bakgrund är okänt, damen svarar inte på kritiska frågor och gammelmedia bara ställer känslofrågor och skriver snyftartiklar så vet vi inte.

Nåväl, eftersom jag är nyfiken frågar jag igen. Var har du varit Fatemeh? Berätta, det blir så mycket spekulationer annars…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Var har du varit Fatemeh Kahvari?

 1. När man ser bilden av denna Afghanska så glömmer man inte hur elak och oförskämd hon var emot en svensk man på centralstationen i Stokholm när han gav svar på tal till fk när hon med sitt arroganta och elaka sätt gav sig på honom verbalt och sa helt fräckt till mannen att “du hör inte hemma någonstans”.Fk stormade tillsammans med Aschelberg in på hårfrisörskan Åsas salong och var riktigt vidrig mot Åsa som tidigare hade varit på medborgarplatsen i Stockholm där det satt hundratals vuxna afghanska män och krävde asyl och Åsa hade då frågat var är barnen,Fk hotade Åsa med att hon skulle skicka sina afghanska vänner att gruppvåldta Åsa .En sån vidrig person har röda mattan rullats ut i Sverige för,och har getts vip status,bara i det stora dårhuset Sverige.

 2. Han har varit på ideologisk skolning inom Islam, kanske arrangerad av S inom ramen för deras understöd till världens terror-organisationer. Den som utger sig för att vara Fatemeh (f ö ett vanligt soldatnamn i den Iranska främlingslegionen i Syrien), är snarare “sin bror”. Det var till “broderns” konto alla de donationer Fatemeh fick sattes in. Det blev miljonbelopp. Det är väl dessa pengar han använt för sin egen vinnings skull. Var har resten av pengarna tagit vägen? Någon lyxlägenhet i Sverige – eller utanför Sverige.

  Hela Fatemeh-frågan verkar vara en underrättelseoperation iscensatt av aktörer, som knappast vill Sverige väl. Ungefär som kuppen med Ernmans dotter i klimatbedrägeriet.

 3. Hur fan kan man vara så fräck att man har krav på landet som gett en asyl.
  Otacksamheten är graverande.

 4. Ge dom en bit land dom kan skapa sig en framtid på i avlägsna Norrland. Det finns tyvärr inte någon att sälja narkotika till där, så dom invandrande narkotika-langarna kommer inte att klara sig där.

 5. Planen är väl att, vilket också framgår av reklam och propagnda, Svenska kvinnor ska tvingas avla med MENA-bedragare och Afganer. Indoktrineringen och omprogrammeringen börjar nu redan på dagis.

  • Dom avlar sig villigt med allt från knarklangare till klanfolk.svenska kvinnor behöver inte tvingas när det gäller att hoppa i säng med mena folk.

 6. Utan PK-maffian som bekräfta, uppmärksammar och synliggör henne så hade hon inte haft den statusen som hon har.

 7. Denna perfekta import och förmodligen blivande statsminister har nu fått kraftig medvind i ryggen när Sverige nu ska styras av en mångkulturälskande 4 klöver med ett kommunistiskt bihang !

 8. Borde inte hon vara med Jonas Sjöstedt och hålla honom i handen när han förhandlar fram hemliga överenskommelser med Stefan Löfven.

 9. Undrar var kvinnorna är? Är det bara unga män, som lever osäkert i Afghanistan men egentligen levde i Iran eller Pakistan? Sverige måste sluta dras in i allehanda overkliga förklaringar av ensamkommande, som går ut på att skaffa försörjning för hela sin familj. Sveriges myndigheter har egentligen ingen rätt eller mandat att prioritera någonting före sina skattebetalare nämligen de, som dagligen ser till att Sverige går runt. Det finns svensk välfärd med såna brister så den kvalificerat sig för svenskt bistånd. Ekonomin vacklar inom många myndigheter trots att vi fått 2 miljoner fler invånare. Ekonomin ska normalt bli bättre av fler invånare men har tvärtom blivit sämre. Skatterna höjs regelbundet. Gör rätt nu i fortsättningen annars kan vi inte ens hjälpa oss själva, säkerheten är redan hotad. T.o.m. grannländernas säkerhet hotas av Sveriges obegripligt generösa mängd invandring.

Kommentera