Stäng

SVT-redaktion angripen för en vecka sedan…

MEDIA. Nio maskerade personer trängde sig in på SVT Nyheters redaktion i Helsingborg enligt en polisanmälan. Gruppen ska ha hotat redaktionen och krävt att få publicitet i ”en särskild fråga”. Det hela ska ha inträffat någon gång föregående vecka, skriver Kvällsposten/Expressen. 

-Pettersson tycker det är märkligt att en sådan är sak avhandlas i små artiklar efter en vecka. Vi kan lugnt utgår från att det inte var några ”högerextremister” som trängde sig in. Då blir det större artiklar samma dag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “SVT-redaktion angripen för en vecka sedan…


 1. kymigt att de inte publicerade sina bullor här
  på Petterssons…hade kanske blivit ett riktigt
  intressant inlägg i debatten, för omväxlings
  skull…eller hur?

 2. Det liknar inte svenska traditioner, men de tycks enligt SVT och övrig media vara prioriterade skyddsobjekt. Den oprioriterade allmänheten får sukta efter sanningarna och fortsätta betala SVT via skattsedeln.

 3. Garanterat den muslimska mellanösternmaffian som tränger sig in på SVT, i annat fall skulle detta slås upp fett på löpsedlar och i Rapport….

  1. 9 maskerade blattar, när de besöker vår GRATIS sjukvård brukar de vara stora grupper också….Härlig regering vi kommer att få som vill fylla på med mer av denna sort!

 4. Måste ha varit ett kuppförsök från något hemskt högerpopulistiskt spöke !
  Någon annan grupp kan det väl inte ha varit i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

 5. SVT har så mycket dålig kritik, så att dom måste köra lite tycka synd om oss, att det är deras agerande som bygger upp kritiken lotsas dom inte om, kör falsk marknadsföring om man är neutrala trots att alla kan konstatera att dom finns långt ute på vänsterkanten.till 98 %

 6. De gör väl som hemma, blir så när man inte vet vad demokrati, mänskliga rättigheter eller delar våra normer och värderingar.

 7. ”SVT uttalar sig inte i säkerhetsfrågor”. Vad har då Public Service för nytta för oss alla som måste skattebetala deras verksamhet? Är de endast till för inbördes beundran?

  1. turrim:
   SVT har utmärkt sig i alla sina tidigare ”reportage/rapporter/direktsändningar” och gjort gällande sina partipolitiska / agendasättande inslag är ”SANNING” !!!
   Jag säger som min mamma (som ej är med oss längre) skulle sagt
   ”FAN TRO DET”, ursäkta mitt språk (kan kanske tolkas som hatiskt men jag tycker det är humor)!

  2. Än värre att våra skattepengar ska bekosta en sångtävling för inbördes beundran, nämligen Melodifestivalen. Inte vem som helst som får uppträda där inte. Tänk att en tävling ska vara skattefinansierad. Sjukt.
   Mellot är bara ett av flera exempel.
   Samhällsinformation, det är allt SVT ska få pengar till. En TV kanal och en radiokanal. Inget mer.
   Allt annat kan vi betala för efter eget önskemål.

   1. Tycker inte majoriteten av det naiva och konflikträdda svenska folket att Melodifestivalen liksom shopping och utlandsresor är absolut livsviktigt ?
    Trodde faktiskt det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: