Stäng

Agenda

Sedan 2010 har det mesta i svensk politik handlat om att stänga ute SD.

I valrörelsen hördes SD, SD, SD, SD…i varenda debatt och tal. Under valdagen handlade nästan allt om SD, SD, SD, SD… och i det patetiska efterspelet har nästan allt handlat om SD, SD, SD, SD…

I gårdagens Agenda behandlades den cirkus som kallas svensk regeringsbildning. Lars Ohly var i studion, Ebba Busch Thor och Jan Björklund likaså. I inspelade inslag syntes företrädare för de andra partierna, utom det parti allting handlar om och kretsar kring, Sverigedemokraterna. Hur är det möjligt att inte en enda Sverigedemokrat ges chansen att i debatter och nyhetsinslag förklara sin syn på läget?

Hade Agenda en agenda med detta igår?

11 reaktioner på “Agenda

 1. Sjöstedt och hans kommunistkamrater landet runt kan hycklande stå i PK-media gnälla blåljuga och verka besvikna hur mycket de vill men V kommer aldrig att rösta ner Löven på Fredag när alternativet är U.Kristersson som statsminister och att SD får politiskt inflytande.
  Vänsterpartiet kommer att sälja sig billigt och förnedra sig totalt, till och med Rossana Dinamarca som nu gläffser i media kommer att vika ner sig och bli tyst.
  Så fungerar svensk politik, är bara ett spel för galleriet ingen uppriktighet !!!!

 2. Inte bara V och SD, även KD och M står utanför 4-partiuppgörelsen !
  Vilken soppa i sandlådan, löjeväckande.
  Nu får Löven muta Sjöstedt så är saken klar inför statsministeromröstningen på Fredag.

 3. Jag tror att allt i grund och botten handlar om S rädsla för vad som händer med dem ifall SD blir accepterade. Då kommer blocken bli ca 40/60 och S kommer inte få vara med och bestämma för lång tid framöver.
  Sen kompliceras det hela med att C vill tillhöra vänsterblocket men utge sig för att tillhöra högern eller centern.

  Jag känner personer som fortfarande påstår att SD är ett enfrågeparti. De har inte fattat att det bara är 7-klövern och media som gjort dem till det.
  Sen förstår inte jag varför den frågan är så känslig. Är det så fel att värna om det fina vi har som under generationers slit och uppoffringar byggts upp?
  Naiviteten och okunskapen är våra fiender. Men så tror ju folk att vi ligger på EUs miniminivå, för det säger ju Löfven.

  1. De spelar ingen roll om SD är ett enfrågeparti eller ej då Sveriges och svenskarnas framtid handlar om en fråga och om en fråga endast; Ska vi satsa hundratals miljarder årligen på att byta ut svenska folket.

   Nästan alla politikområden är berörda av massinvandringen; Bostäder, skolor, sjuk- och tandvård, rättsväsendet, med mera, med mera. Sverige var troligen världens bästa land 1969 när invandrarsonen tog över. Sedan dess har det gått utför i allt raskare tempo.

   Enda räddningen är att göra landet oattraktivt för bidragsmigranterna. Vi kan börja med att säga upp New York-protokollet som möjliggör att söka asyl för personer från andra delar av världen. Sedan kan vi tillämpa svensk lag och inte släppa in alla obekanta och omedelbart avvisa de som inte ens kan sköta sig under asylprocessen. De som inte bidragit till välfärdssystemen ska naturligtvis inte beredas tillträde till dem.

 4. Det ingen politiker törs tala om är att höger vänster är passé. Nu är det globalister mot nationalister, eller dom som vill ge bort vårt fina Sverige mot dom som vill behålla vårt land. Sjuklövern är köpta av globalisterna, därför spelar det inte någon större roll vilka partier som sammarbetar i sjuklövern. Det är bara Sverigedemokraterna som vill att vi ska behålla Sverige.
  Vakna upp 82% ideoter och se till att vi får behålla Sverige.

 5. Hur många gånger nämde Löven SD i negativa termer på dagens presskonferens, tappade räkningen ?
  Vänsterpartiet nämde Löven bara en eller två gånger och då i positiva termer.

 6. Det fanns säkert något ondsint syfte med att utesluta SD från programmet, men man hade nog inte riktigt kommit fram till vad det skulle leda till före programmet. Man är givetvis ute efter att på något sätt påverka tittarna att se negativt på SD och då kan man ju inte ha med dem man svartmålar, så att något positivt kan komma fram som antyder att det i själva verket är lögner och förtal som sprides.
  Det häckar samma sorts ”journalister” på SVT som i slaskpressen, där folk med ”fel” åsikter inte får komma till tals.

 7. SVT är en ren kommunistkanal, och då kvittar det vad programmen kallas, allt blir vänstervridet. Så är det i alla deras program det sitter flera personer och debatterar om SD, utan att någon från detta parti får vara med., och det är ju inte bara SD som parti man pissar på, utan i,i miljoner människor som röstat på dem?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: