Det är svårt med löften

REGERINGSBILDNINGEN. Inget är klart ännu men det verkar som centerledaren har slagit nytt rekord i falsk marknadsföring och Annie Lööf ber inte ens om ursäkt.

Den 2 mars 2018 skrev jag på bloggen-Pettersson tror inte ett dugg på detta. Socialdemokraterna vill styra ensamma men kan inte och huvudsyftet är att splittra Alliansen, och möjligen lyckas de lura C. Vi har sagt det förr. En röst på C är en röst på fyra år till med Stefan Löfven…”

Det känns inte så roligt idag, även om alternativet Kristersson inte är någon höjdare. Allt Annie Lööf är lovad av Stefan Löfven utom anhöriginvandring hade hon kunnat få av M+KD, nu blir damens väljare lurade och socialdemokraterna kommer att begrava det oönskade i utredningsträsket. 

Vi får hoppas på att V och Jonas Sjöstedt inte köper S,MP,C,L (V)…

***

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Det är svårt med löften

 1. Frågan är hur länge denna konstellation kommer att hålla för trycket från allt. Det kommer nog säkert att bli extraval ändå, även om det sker längre fram. 4 år är en lång tid. Under tiden kommer ALLT att omformateras i riksdagen. Och opionssiffrorna kommer att kastas helt vilt om i storm av all turbulens. Inget kommer att bli sig längre likt.

 2. AfS är det enda alternativet i framtiden så tillvida svensken inte vill bli en minoritet i sitt eget fädrenesland och bo i ett muslimskt helvete med minareter,hucklekärringar,och böneutrop i varje liten håla.
  Vi är ju för tusan redan invaderade av detta fasansfulla.
  Överallt ser jag dessa förbannade hucklekärringar och tattare och niggers.
  I en del butiker kan man inte handla idag eftersom kassapersonalen är från den där skitkulturen.
  Fy farao. Vad mycket bättre det vore att bli invaderat av Putin och hans gäng.

 3. Inga problem för politikerna att ljuga!

  Dom vet att till 2022 har dumsvensken glömt allting och står beredd att gå på nya lögner!

 4. En annan del som jag saknade i “öppjöjelsen” var att det nämndes inte ett ord om svenska fattigpensionärers situation.
  Det visar väl tydligare än någonsin var solidariteten finns hos dessa partipolitruker, bara jag får mitt så är det OK.
  Detta kallas “solidajitet” på centeristiska!
  Hade SD fått påverkan på en regering så var det en av deras absoluta löften att förbättra för de fattigaste pensionärerna, kanske var det just detta som Rödluvan och Knekten inte gillade med SD:s politik.
  Men pjata,pjata det kan hon!

  • Varför skall dom göra något? Dessa är ju Socialdemokraternas kärnväljare ihop med ockupanterna, så dom vill ju ha det så!

 5. Förhoppningsvis finns det ett antsl ledamöten i C och L som inser att dessa partier är dödsdömda och lämnar skeppet till förmån för KD SD Afs eller M
  När sedan fjollan Kristersson byts ut kan ett nytt icke sozialistiskt block byggas upp

  • Att flertalet av C partimedlemmar från distrikten dömer ut och röstar emot partilednings förslag.
   När de båda partierna i helgen har “Öråd”.
   Nästa steg är att Jonas Sjöstedt med V röstar ner Stefan Löfven och inte lägger ner sina röster.
   Då faller Stefan Löfven oavsett hur C röstar.

  • Hon går efter Bilderberggruppens instruktioner.
   Med att ha lyckats att totalt splittra Alliansen.
   Nu ser hon makten hägra framför sig till målet med valet 2022 som statsminister.

 6. Politik är att ständigt ljuga, och alla accepterar det.

  Politiker känner därför stor samhörighet med alla invandrare, då dessa när dom kommer hit ljuger om var dom kommer i från, ålder, namn och så vidare.

  Dessutom har invandrare och politiker det gemensamt, att dom lever av andras pengar och kan sällan åstadkomma några själv.

  Så där har vi två stora grupper lögnare och kleptokrater, som alla anser sig vara bättre än oss, och som ständigt kräver mera pengar för att vidlyftigt spendera för eget bruk.

 7. Som sagt, LÖGN ÄR POLITIKERS UNIVERSALINSTRUMENT!

  Deras verbala trixande förändrar inte detta faktum!

  Så förvånad? Inte alls!

 8. “Utmaningarnas” drottning har gängat sig med ” Utredningarnas” kung.

  Finns det någon som helst ryggrad kvar i “arbetarpartiet” V. Så röstar man naturligtvis emot detta på onsdag. Annars sänker man sig själva i förtroende.

  Sedan kan vi väljare lära oss, att rösta på en “förtroendevald politiker”, inte gäller längre. Vi klipper bort förtroende och benämner det nu som enbart, vald politiker.

  • Politik är konsten att övertyga befolkningen om att man har lösningar på allt, trots att man inte har en aning om hur mycket 1+1 är

Kommentera