Vad fick egentligen Leif Östling för sina skattepengar…? Del 2.


 INSÄNDARE. Tjaa… i dag får han ett ännu mer splittrat, kriminellt och kaotiskt Sverige, som dessutom sedan fyra månader inte ens har någon regering!

Den samlade vänstern och 7- klöverns politiker prioriterar sina egna personliga förmåner och ekonomisk intressen, långt, långt före Sveriges och svenskarnas trygghet och framtid. Fast globalisterna har förstås flera fingrar med i spelet, över de aningslösa svenskarnas huvuden!

Fråga Annie Lööv vilka direktiv hon fick på Bilderberggruppens hemliga möten i Virginia, USA våren 2017 samt i Turin, Italien i juni 2018.

7-klövern tillsammans med politiskt korrupta myndighetsvänstern, som via politiska utnämningar infiltrerat (kontaminerat!) hela Sverige med sina politiska tentakler, är så till den milda grad livrädd för att släppa in SD på den politiska scenen. För de vet, att om så skulle ske – är deras vidlyftiga förmåner, surrealistiska löner och parasiterande kring köttgrytorna i omedelbar fara! Finito!

Och nu talar vi inte bara om regeringen, utan om just myndigheter, administrationer, domstolar, SR & SVT… ambassadörer, diplomater, EU-delegater… Hela vänsterkonceptet!

Ordet ansvar har utgått ur politikernas vokabulär

Som grädde på skattemoset, har under de två senaste åren 269 225 ”nysvenskar” fått uppehållstillstånd. Och bjudits in till det dukade svenska ”smorgasbordet” där allting är helt gratis, medan fakturan á conto på mångmiljardbelopp skickas till de svenska skattebetalarna. Östlings inbetalda skattemiljoner i sammanhanget är dock mindre än en regndroppe i Atlanten!

På ren, ordinär svenska, kan man utan vidare påstå att Löfven och hans partiledarkollegor fullständigt SKITER i Sverige och svenskarna! Begreppet ansvar finns inte på kartan!

Över 1,1 miljoner svenskar stängs ute från landets framtid

Det absolut viktigaste som gäller för de Sverige-fientliga politiska ledarna i 7-klöven – som de facto medverkat och ställt till det helvete som i dag präglar Sverige – är att med alla till buds stående medel, utestänga det enda partiet som är helt oskyldigt till Sveriges sönderfall. I stället visar detta mobbade parti ambition att åtminstone försöka styra upp eländet.

Partiet är landets näst största och heter SD – och har sedan flera år varnat för precis den katastrof som vi i dag upplever i landet.

I media står att läsa om svenska diktaturens senaste desperata och antidemokratiska påhitt… Ett par av Alliansens fyra folk-fientliga partiledare – M och KD – försöker i ett sista förtvivlat försök utestänga drygt 1,1 miljoner svenskar från att påverka sitt lands, sin egen, sina barns och barnbarns framtid.

Köttgrytornas gravitation är övermäktig… Mammon är den store Guden framför allt annat!

Som hämtat ur Stalinismens ABC-bok

Fick ett tag för mig att KD var ett seriöst parti som värnade om Sverige och svenskarnas framtid – men det skulle visa sig att jag hade helt fel. Man bör därför med omedelbar verkan plocka bort både ”krist” och ”demokraterna” ur partibeteckningen. Det finns ingenting kvar av vare sig det ena eller det andra. KD är bara en stor bluff. Ett bedrägeri! Ett renodlat muslimparti i likhet med de andra partierna i 7-klövern.

KD i Sverige har visat sig vara århundradets Judas… medan man spottar och trampar på det kristna Sverige och på det svenska folket.

Den till synes optimala lösningen benämns som en ”anti-SD-klausul”. Fullständigt genialt! Som hämtat direkt ur Stalinismens ABC-bok. Eller har Kristersson & Busch Thor kanske konsulterat Nordkoreas politbyrå, om hur man gör sig kvitt opinionen, ”light” – utan blodspillan?

Vuxna män och kvinnor beter sig som om vore de med råge mogna för att tas in på mentalsjukhus. Svensk politik har degraderats till genuint oseriös banan-monarki-nivå. Det enda som saknas är rasslande bastkjolar och det dova ljudet från bongotrummor i bakgrunden.

”Stökigt” i hela landet

För alla av politikerna förskingrade skattemiljarder, som naturligtvis skulle ha kommit svenskarna till godo, har Leif och skattebetarna i stället fått ”stök”. I mängder…

Den mångåriga och generösa importen av kriminalitet, en invasiv och ökenbaserad våldsideologi, arbetslöshet och bidragstagare som inte sällan gått in för att systematiskt plundra statskassan på pengar, har mer eller mindre lett till en samhällskollaps. Vilket naturligtvis ihärdigt förnekas av arkitekterna bakom katastrofen, samt regimtrogen vänstermedia.

Man vägrar konsekvent att se den monumentala trojanska hästen från Mellanöstern, som gnäggande galopperat in i Sverige och låtit sig tjudras mitt i det svenska samhället!

I varje stad, i varje samhälle och varje by över hela landet, där invasionstrupperna etablerat sig blir det ”stök”.

”Stök”. Polismyndighetens, statliga och vänsterstyrda SR & SVT:s tillsammans med PK-pressens beskrivning av: vandalism av privat och allmän egendom, bilbränder, upplopp, samhällsterrorism, gruppvåldtäkter, sabotage mot allmänna färdmedel, skjutningar, knivöverfall, personrån, utländska kriminella gäng som sätter skräck i lokalbefolkningen, regelrätt krig mellan olika karteller, etniska och religiösa fraktioner… För att inte snacka om ”stöket” med våldtäkter, knivar och andra vapen i landets skolor! Listan kan göras hur lång som helst.

”Stök” i Östersund och Svenljunga

Bomber i olika konfigurationer över hela landet, som numera berikar ljudkulissen i landets städer och samhällen, med detonationer praktiskt taget varje dag… lär väl vara inkluderade i begreppet ”stök”. Den senaste veckan har den förr så fridfulla staden Östersund låtit tala om sig. Bombattentat mot ett lägenhetshus och gängslagsmål på gatorna med bland annat sönderslagna skyltfönster.

Att det sedan dimper ner en och annan restaurangnota till landets skattebetalare… får man ta med ro. Är smörgåsbordet gratis så är det! Och finns det ingen ryggrad hos ansvariga administratörer, så finns det inte! På en gymnasieskola i Svenljunga blev det så ”stökigt” i matsalen då man måste ta emot en massa… nyanlända, att kommunen tvingades dra på sig spenderbyxorna och betala lunchkuponger till de… nyanlända. Hittills är restaurangnotan för skattebetalarna i Svenljunga kommun uppe i 227 000 kronor!

Stadigt minskade antal vårdplatser

Med bara 2,2 vårdplatser per 1 000 invånare på landets sjukhus, lägger Sverige beslag på sista platsen med lägsta antalet inom EU. Dessutom väntas antal platser minska ytterligare… Ser man till hela OECD hamnar Sverige i lingonserien tillsammans med Indonesien, Chile, Indien och Columbia. Genomsnittet inom OECD är drygt dubbelt så många vårdplatser som Sverige.

Nästan dagligen får svenska skattebetalare nu rutinmässigt höra om det ena sjukhuset efter det andra i landet, som går upp i så kallat stabsläge. Det är med andra ord kaos, inte minst på akutavdelningarna samt brist på vårdplatser. Detta bådar inte gott.

Antingen får svenskarna bereda sig att dö hemma, eller försöka ta sig till de närmaste grannländerna och söka sjukvårdsasyl. I likhet med cancerpatienter och barnaföderskor, som redan söker sig till Finland.

Litauen med drygt 7 vårdplatser/1 000 inv. Lettland med närmare 6. Eller Polen med 6,6 kan vara bra val.

Samtidigt visar statistik att Sverige ligger i absoluta toppen bland OECD:s medlemsstater gällande det samlade skattetrycket. Dessutom får svenskarna det tvivelaktiga nöjet att vara bäst i hela EU, när det gäller högsta pris på diesel!

Polska brandbilar, italienska vattenbombare

I anslutning till sommarens skogsbränder fick skattebetalarna i Sverige se mängder av polska brandbilar fulla av initiativrika polska brandmän, som frivilligt ställde upp att hjälpa till. Från Italien kom inhyrda brandbekämpningsplan; utrustning mot skogsbränder som – det rika – Sverige själv inte förfogar över.

MSB:s nye och välbetalde chef, ökände sosse-politruken Dan Eliasson, hann inte mer tillträda förrän han tyckte det var för dyrt med vattenbombplan! Partikollegan (justitieministern) sade bland rökmolnen att man är beredd att ”se över hur det fungerar”. Fast i övrigt ansåg Morgan Johansson att de svenska skogsbränderna var EU:s ansvar… Finns det överhuvudtaget någon som tar dessa figurer på allvar?

https://samnytt.se/msb-star-fast-vid-att-egna-brandflyg-ar-for-dyrt/

Socialdemokratisk hets mot politisk folkgrupp

Skrev tidigare om vad som händer i Östersund. På Fria Tider får vi veta följande om vad som hänt en sjuk fattigpensionär i Jämtland:

http://www.friatider.se/sjuk-fattig-78-ring-blev-arg-n-r-hon-l-ste-om-grova-brott-d-ms-till-b-ter-f-r-hets

Vid andra tillfällen kan landets före detta statsminister Stefan Löfven, sitta i vänsterstyrda statstelevisions propagandakanaler och spy ut hets och hat, och förolämpa de svenskar som tagit parti för SD:s politik. Samme nedsättande och oförskämde Löfven kan stå i riksdagens talarstol och öppet kalla drygt 1,1 miljoner svenskar för nazister, bara för att de är just Sverigedemokrater.

Vid dessa tillfällen finns det ingenting som heter vare sig hets mot folkgrupp, diskriminering, bristande respekt för oliktänkande, mobbning, kränkning av minoritet eller folkgrupp… eller allas lika värde. Inte heller likhet inför lagen!

Johansson

Vad fick egentligen Leif Östling för sina skattepengar…? Del 1.


3 responses to “Vad fick egentligen Leif Östling för sina skattepengar…? Del 2.

 • Weronica Selby

  Antigen antligen tusen tusen tack Johansson tararna rinner nar jag laser vad du skriver

  Gilla

 • ruben

  Den röda tråden från 7-klövern verkar mest vara söndra och härska. Kommer alltid tillbaks till den slutsatsen, men kan aldrig begripa den strävan. Är det en storfinansiell konspiration? SD ser förödelsen och försöker bara rädda samhället. Spelar de ”invigda” med dolda kort? Jag hoppas myndigheternas hat mot svenskarna minskar eller försvinner i samma veva, som ett nyval är genomfört.

  Gilla

 • SVENSK

  Jaha, att döma av valresultatet finns det tydligen miljontals hjärntvättade jubelidioter som tar Eliasson och Johansson och deras kumpaner på fullaste allvar!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: