Vad fick egentligen Leif Östling för sina skattepengar…? Del 1.

INSÄNDARE. Vem minns väl inte Leif Östling. Vid tillfället ordförande för Svensk näringsliv, då han i TV-programmet Uppdrag Granskning beträffande sina inbetalade 20-30 miljoner i skatt till svenska staten, undrade: Vad fan får jag för pengarna?

Det fick vi aldrig reda på!

Den fullständigt relevanta frågan ledde till att vänstern, självklart inklusive vänstermedia (press, SR & SVT), kollektivt gick fullständigt bananas. Sanningen är som bekant de odemokratiska och korrumperade systemens absolut värsta fiende.

Leif Östling, undrade vad han fick för sina c.a 20 miljoner om året i skatt. Bild från Wikipedia

Socialdemokraten, lögnhalsen, bedragaren, Sveriges säkerhetsrisk #1, uttalat inkompetente och mentalt handikappade Stefan Löfven…

(ja, samme Löfven som vid flera tillfällen fällt nedlåtande, förödmjukande, kränkande, diskriminerande uttalanden och förtalat mig tillsammans med drygt 1,1 miljoner svenskar, och offentligt kallat oss som genomskådat det socialistiska bedrägeriet för nazister, i media och i riksdagens kammare… Hycklaren och lögnaren undviker begreppet nationalsocialister, då partiet till största delen var socialdemokratiskt… NSDAP; Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet.)

… har i en kommentar sagt, att han behöver Östlings pengar för att: “ha fler människor anställda i vården, i äldreomsorgen, för att förstärka skolan och få fler poliser.” Ridå!

Östling får massor för sina skattemiljoner…

Så mycket står klart, att Leif får ännu mer i dag än då i november månad 2017. (OK, missförstå mig rätt…) Så pass mycket att det krävs ett par artiklar för att allt skall få plats!

Han får ett i grunden ytterligare havererat rättsväsende. Som bl a under flera år inte förmått stoppa de företagsamma entreprenörerna med i stort sett uteslutande arabiska namn, som bildat ett eget skråväsende i det Nya Sverige, med huvudkontor i Malmö Bilmålvakter!

Som framgångsrikt lyckats blåsa skattebetalarna, staten och försäkringsbolagen på fullständigt osannolika 4,4 miljarder kronor. En miljard =1 000 miljoner!

https://petterssonsblogg.se/2019/01/07/plikttrogna-far-betala-bilmalvakternas-miljardskulder/

För 8,5 skattemiljarder, som från den 1 januari 2019 konfiskeras direkt på skattsedeln, får Leif daglig och frånstötande vänsterpropaganda, förmedlat genom statliga och regimtrogna SR & SVT. Som för svenskarnas stulna pengar, dessutom betalar rättegångskostnaderna för tre anställda som under arbetstid ägnat sig åt grov kriminell verksamhet. De så kallade journalisterna på statliga och vänsterpolitiskt styrda SVT har dömts för människosmuggling.

https://petterssonsblogg.se/2019/01/07/skattebetalarna-far-betala-rattegangskostnader-for-kriminella-manniskosmugglare/#more-272613

Ett mardrömsscenario som kan bli verklighet

Har Leif tillsammans med 20 procent av de röstberättigade svenskarna maximal otur, kan han få ytterligare en regeringsperiod med den bokstavligen korkade och korrupte socialdemokraten Stefan Löfven som leker statsminister. Där partiet genom ett fördrag med Muslimska brödraskapet 1999, förband sig att hjälpa till att islamisera Sverige, uppbackad av grönsakskommunisterna, miljötalibanerna eller muslimpartiet… vad ni föredrar kalla detta för landet extremt samhällsfientliga politiska icke-parti. Som hela tiden balanserar på fyra-procentsspärren.

Sveriges minsta politiska parti, tillsammans med Socialdemonkraterna, bildar ett politiskt toxin för demokratin och Sveriges framtid som utgör inget mindre än en mardröm!

Löfvens till synes djupt förankrade mindervärdeskomplex (grundlagt i tidig barndom) som delvis övergår i psykopatiskt beteende, driver honom hämningslöst, för att kunna hänga kvar vid köttgrytorna. Samt den åtråvärda makten, där han med hjälp av politisk korruption och rättsvidrig immunitet kan hävda sig i illusionen att han tror sig betyda något. Vi ser hur angelägen han är, att till varje pris under ytterligare en mandatperiod fara världen runt och låtsas vara statsminister, medan han med allra största säkerhet kommer att köra Sverige ytterligare mot botten.

Socialdemokratin tillsammans med övriga vänstern, kommer att leda till det svenska samhällets slutliga och definitiva sammanbrott.

För sina skattepengar fick Leif Östling och hela svenska folket under 2018, uppleva fantastiska 133 696 nya välfärdsturister få uppehållstillstånd i den ”humanitära stormakten”.

https://petterssonsblogg.se/2019/01/07/sista-helaret-da-olof-palme-var-statsminister-1985-var-antalet-beviljade-uppehallstillstand-28-427-och-nu/

Svenska ålderspensionärer skjuter inte raketer…

Visst ja… höll på att glömma, att för skattepengarna kommer det att sättas upp ännu fler övervakningskameror i landets ”utsatta områden”! No-go-zoner som bara tycks bli allt fler… under Socialdemokraternas ”ansvariga” handhavande av makten i landet.

Myndigheterna i Sverige älskar att dokumentera (fotografera) misshandlare, rånare, gängmedlemmar, raketskjutare, narkotikahandlare, våldtäktsmän, vandaler, pistol- och knivmän… samt samhällsterrorism i allmänhet.

Är det verkligen någon vettig människa som tror att kameror kan lösa de monumentala problem med tung, importerad kriminalitet och systematisk terror, som inkompetenta och ansvarslösa politiker skapat i det svenska samhället? Vilka samtidigt upphävt rättsstatens existens och varande.

Den vänster-politiserade polismyndigheten lägger ju ändå ner förundersökningarna ”i brist på bevis” – och resurser…! Det är bekvämast så, medan man då slipper hämndaktioner i form av upplopp, molotovcocktails, stenkastning, ”bangers”, raketbeskjutning, bombhot, vandaliserade och uppeldade polisbilar!

Nu prioriteras i stället att utreda svenska ålderspensionärer för ”hatbrott”, efter att man fullt sanningsenligt på sociala media, bland annat ifrågasatt det fullständigt gigantiska vansinne som präglar svensk invasionspolitik – som sakta men säkert håller på att utarma landet. Ett land som man varit med om att bygga upp… och som man nu ser degenereras och förfalla till absolut oigenkännlighet.

Svenska ålderspensionärer hämnas inte. De kastar varken handgranater eller molotovcocktails, skjuter inte mot polistjänstemännens bostäder, eldar inte upp polisbilar, spränger inga polisstationer, skjuter inga pyrotekniska raketer mot poliser och ambulanspersonal eller kastar gatstenar…

Johansson

8 thoughts on “Vad fick egentligen Leif Östling för sina skattepengar…? Del 1.

 1. Både SVT och politiker har glömt bort att Sossarna på 90-talet gjorde det lagligt att flytta pengar utomlands. Det skulle globaliseras. Ändå jagas dessa människor som kriminella av SVT.
  SVT kunde syna skattesmitargruppen EU- politiker och FN- tjänstemän istället. De får sin lön av våra skattepengar, men betalar själva nästan ingen skatt alls.

 2. Detta var fullständigt fantastiskt bra skrivet och det var även helt korrekt och fullständigt sant. Synd bara att den så kallade statsministern inte är läskunnig så han kunde läsa detta.

  • Nog är väl Stefan läskunnig, men han kanske inte är den absolut bästa för landets positiva utvecklingen.

 3. Ursäkta min amatörmässiga reflektion, men jag tror att Leif Östling menade – Vad för bra saker han får för sina inbetalade skattepengar.
  Lite ironi här.

 4. I dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige där extremvänstern styr och sätter agendan får som sagt aldrig sanningen komma fram !

 5. Konstigt land detta…. Dom som byggde upp detta land hånas och förföljs, får dålig vård och mat.
  Dom som kommer hit och fördärvar landet, dom hyllas av dom styrande i landet och alla andra vänsterblivna

  • Det är i sanning ett konstigt land. Hoppas att förstånd kan komma till heder igen snart, helst i går.

Kommentera