Tack för att ni valde Sverige…

BROTTSLIGHET. Skott har avlossats mot en bostad i Värnamo under natten mot tisdagen. Platsen har spärrats av och en förundersökning om försök till mord har inletts. En kvinna och en man befann sig i lägenheten när skotten avlossades, men ingen skadades, rapporterar Expressen

En explosion har inträffat vid en lägenhet i centrala Norrköping. Enligt polisen är lägenhetsdörren bortsprängd. – Vi har inlett en förundersökning gällande försök till mord, säger Peter Ström, vakthavande befäl i region Öst, enligt Expressen.

-Pettersson säger, tack för att ni valde Sverige, och struntar i våldtäkt, rån, misshandel m.m. som också rapporterats från natten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Tack för att ni valde Sverige…

  1. Efter kompetensregnet kommer nu vinstfloden över befolkningen och landet. Arma Sverige.

  2. Partiledaren med högst förtroende är för närvarande Annie Lööf, en person som vill fylla Sverige med 20 miljoner till från u-länder.
    Ett dumt folk har dumma ledare som för dum politik.

Kommentera