Tack för att ni valde Sverige…


BROTTSLIGHET. Skott har avlossats mot en bostad i Värnamo under natten mot tisdagen. Platsen har spärrats av och en förundersökning om försök till mord har inletts. En kvinna och en man befann sig i lägenheten när skotten avlossades, men ingen skadades, rapporterar Expressen

En explosion har inträffat vid en lägenhet i centrala Norrköping. Enligt polisen är lägenhetsdörren bortsprängd. – Vi har inlett en förundersökning gällande försök till mord, säger Peter Ström, vakthavande befäl i region Öst, enligt Expressen.

-Pettersson säger, tack för att ni valde Sverige, och struntar i våldtäkt, rån, misshandel m.m. som också rapporterats från natten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Tack för att ni valde Sverige…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: