Man föll från fjärde våningen – tre anhållna


BROTTSLIGHET. Intressant rubrik TT och Sveriges Radio använder. Tre anhållna för att en man ”föll” från fjärde våningen. En 22-årig man hittades svårt skadad nedanför ett flerfamiljshus i Norrköping.

– Han har på något sätt hamnat där från fjärde våningen ut genom fönstret, säger Leif Hermansson, chef för polisens avdelning för grova brott. Larmet kom in strax före klockan 21 på måndagskvällen.

När ambulanspersonal undersökte den skadade mannen misstänkte de att hans skador antagligen inte orsakats av en olycka och polisen spärrade av området för teknisk undersökning.

-Pettersson misstänker att det är tre män från icke-skidåkande nation som kastat ut en fjärde som är solbränd och det är inte fördomar utan erfarenhet…

En sprängning och en utkastat från fjärde våningen i samma stad en måndagskväll. Det nya Sverige levererar…

Om Norrköping på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Man föll från fjärde våningen – tre anhållna

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: