Ta terrorhotet på allvar. Sverige får inte vara naivt


INSÄNDARE OCH ÖPPET BREV TILL SYDSVENSKAN. Under ovanstående överskrift så skriver du Heidi Avellan, eller vem det nu än är på ledarredaktionen, en rad som lyder så här, ” Hur skal samhället till exempel hantera de svenskar som frigavs kring årsskiftet efter att 2010 ha dömts till fängelse för planer på terrordåd mot Jyllands – Posten i Köpenhamn”?

 

Svenskar Heidi? På ren svenska , vad fan menar du med att skriva svenskar?
Dom här asen som du kallar för svenskar heter följande:

Munir Awad, Omar Abdalla Aboelazm, Munir Dhahri och Sahbi Zalout.

Om ovanstående för dig är svenska namn så bör du nog söka dig ett annat jobb där läs och skrivkunnighet och förståelse är av ringa eller ingen betydelse. Men tydligen så har du ingen skam i kroppen när du t.o.m sänker dig så lågt att du försöker inbilla tidningens läsare att det är frågan om svenskar.

Det minsta man kunde begära är att du hade skrivit svenska medborgare eller personer av utländsk härkomst. Men inte ens det gör du för tydligen så är det för dig och tidningen viktigare att fortsättningsvis också köra med er lögnaktiga censurjournalistik där för er obekväma fakta som berör invandring skall döljas till varje pris.

Att kalla dessa fyra svin som tydligen hade som mål att döda och lemlästa ett okänt antal personer på Jyllands-Posten är inget annat än en skandal.

Du skitar ner och smutskastar ett helt folk när du kallar dessa för svenskar. Det är alltså enligt dig och din journalistik svenskar som har planerat att döda ett antal av dina danska journalistkollegor på Jyllands-Posten?

Vid en eventuell fällande dom mot dom sex män som nu står åtalade för förberedelse till och finansiering av terrorbrott i Sverige också att kallas för svenskar i tidningens huvudledare?

Varför skriver du på detta lögnaktiga sätt, Heidi, och när skall du fatta att du i dagens samhälle inte längre kan undanhålla fakta för dina läsare? I varje fall inte för dom läsare som gör sig det besväret att kolla upp dina uppgifter genom en enkel knapptryckning på datorn. Och dom läsarna blir fler och fler allt eftersom dina och tidningens lögner kommer fram i dagsljuset.

Tydligen så är ni t.o.m så fega på sydsvenskan att ni aldrig publicerar vem som har skrivit huvudledaren eller är det alltid du? Om det i detta fallet inte är du så vem är det då?

Sandor Herold, läsare som tröttnat på att bli matad med lögner och att läsa censurerade artiklar


10 responses to “Ta terrorhotet på allvar. Sverige får inte vara naivt

 • Ragnar Ask

  Så motbjudande har detta land blivit, och de här svenska journalisterna och politikerna har dessutom fräckheten nog att spy galla över ditt födelseland.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Får inte vara naivt ?
  Sverige ÄR NAIVT.

  Gilla

 • Danne

  Journalist = dyngspridare.
  Bönder ej inkluderade.

  Gilla

 • Fred

  Riktigt bra, räckte inte med en stjärna utan måste även skriva det.

  Gilla

 • Hasse

  Sandor.. som Statsminister !!!!

  Gilla

 • OPet

  Klockrent som vanligt Sandor ! Alltid samma visa från skitblaskorna . Dom har fan ingen skam i kroppen när dom skriver om SVENSKAR som mördar skjuter spränger lämlästar våldtar rånar hela tiden ! Alltid svenskar som utför ! Undra varför Sverige var ett av världens lugnaste o tryggaste land på jorden för 30 år sedan ?????

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Tänk om terrorattentaten hadde lyckats,vad skulle pk pressen ljuga om då ???

  Gilla

 • Lisa

  Rödskrikan skiter fullständigt i detta hon har ju livvakt, vi måste göra som gula västarna. Vi ses på plattan.

  Gilla

 • Kent

  Håller med Sandor är förtal och ärekräkning av inte bara Svenskar utan alla Europer. Varför ska vi sammanblandas med avskum från Menaländerna?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: