Antidemokraten Anders Lindberg vill ha nyval

MEDIA. Näthataren, socialdemokraten, antidemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg twittrar om att han vill ha en ny folkomröstning i Storbritannien om Brexit för resultatet senast blev inte det som herr Lindberg önskade. 

I Sverige är dock Lindberg inte pigg på ett extraval, för risken finns att Sverigedemokraterna blir större.

-Pettersson säger att med Anders Lindbergs demokratisyn så röstar vi när hans politiska åsikter gynnas, inte annars…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Antidemokraten Anders Lindberg vill ha nyval

  1. Snälla, kan ingen ta avskummet av daga – och ev avkomma om det finns någon så in i h-e dum kvinna som avlat med det.

  2. Att Storbritannien behöver ett val till angående brexit har faktiskt virrpannan Anders Lindberg rätt i för att fastställa att första valet var allvarligt menat.
    Däremot så är ett extra val i Sverige med all säkerhet det enda alternativet för att förhoppningsvis bringa ordning i den totala oredan.
    Som i brexit så har avgörande information kommit fram i efterhand.

    • Extraval behövs inte i Sverige, A.L har ju hela 7 klövern på sin sida som kommer att prostituera sig och sälja sig billigt för att bilda regering och hålla bland annat SD borta från allt politiskt inflytande !

Kommentera