Varför klarar vi inte av ”ungdomsgängen” när vi en gång tågade in i Moskva?

HISTORIA. -Pettersson vet inte om jämförelsen är relevant eller ens önskvärd men innan feminismen och genustramset fick fäste i vårt land så slapp vi vara försökskaniner i det mångkulturella experiment som aldrig lyckats någonstans eller någon gång i världshistorien. 

Nåväl, en gång i tiden fanns det folk  i vårt land som hade klarat av de skjutande och stenkastande invandrargängen utan problem.

 • Hitler misslyckades!
 • Napoleon misslyckades!
 • Sverige lyckades dock inta Moskva och nu klarar vi inte av ett par tusen kriminella slynglar med rötter i Mellanöstern och Nordafrika.

Den som lyckades var den unge fältmarskalken Jakob De la Gardie, en andra generationens invandrare född i dåvarande Reval, nuvarande Tallin som då tillhörde Sverige.

I den korta versionen började marschen mot Novgorod, sedan fortsatte pojkarna i maj 1609 mot Moskva och efter diverse slag så lyckades De la Gardie med det som så många efter honom misslyckades med: att inta Moskva. Den 12 mars 1610 möttes den svenska armén med jubel från Moskvas invånare. I juni 1610 lämnade svenskarna Moskva för nya krig vilket inte gick så bra alla gånger men vid freden i Stolbova sju år senare – 1617 – tillerkändes Sverige hela kustområdet mellan Finland och Estland i Finska viken.

1617 saknades dock de södra och västra landskapen, det ändrades dock några år senare, men på sikt gick det inte att hålla ihop ett mångkulturellt Sverige och det kommer inte att gå idag heller…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Varför klarar vi inte av ”ungdomsgängen” när vi en gång tågade in i Moskva?

 1. Snart kommer säkert vänstern med en lösning: Låt försvaret anställa alla dessa stackars ungdomar, gör MÄN av dom, med generösa löner och förmåner såklart. Ge gevär åt dom allihopa..

 2. svaret på ställda fråga är ganska enkel och den är att politikerna+eliten i vårt land ”vill ha kaos” för att sedan kunna genomföra en hel del förändringar i samhället som tex ökad kontroll av individen (se bla de nya kamerorna på allmänna platserna som läser av ansiktens strukturer för att matcha eftersökta i en ”databas”)

 3. Det pågår inte bara ett folkutbyte i ”sverige” utan även ett polisutbyte, liksom jag har säkert många märkt att riktiga poliser slutar på löpande band och istället anställs bla a babbar, det är att göra hela Sverige en Otjänst, ja tänk er själva hur det kommer att bli!

 4. Det gamla vanliga svenska storhetsvansinnet. Vi tar det ena, vi tar det andra. Att inta Moskva är inte samma som att behålla Moskva. Att vinna ett slagält är inte samma som vinna kriget. Skillnaden mot i dag är; då hade Sverige en massa finska legoknektar som gjorde jobbet åt Sverige. Vilket historikern Herman Lindkvist har redogjort för. I dag finns bara ”vikingarna” kvar i Sverige, utlämnade åt sitt eget öde. Och inget krig här på 250 år! Svenskar är mesar och pussycats som inte klarar sig när det blir skarpt läge. Jo förresten, en sak är svenskar störst på; i käften! Finländarna är dom enda nordbor som klarat hantera ryssen. Svenskar, danskar och norrmän är mespottor!

 5. Fram till 1968 och extremvänsterns maktövertagande över hela det svenska samhället så klarade faktiskt Folkhemmet av det mesta !

 6. Hade bara VILJAN funnits, så skulle de flesta av gängen var besegrade nu. Men ordningsmakten och andra myndigheter styrs ju av politiskt tillsatta politruker. Och dessa är i sin tur bara marionetter under de globalistiska grupper som nu för fullt ägnar sig åt att nedmontera den sista spillran av folkstyre och demokrati. Det kaos vi dagligen bevittnar är bara en del i planen. Vi får ju ständigt ge avkall på vårt sätt att leva, medans islamisterna konstant flyttar fram sina positioner. Påminner lite om ”spelet” i Hårsfjärden. Vi hade U-båten på kornet vid ett flertal tillfällen och under tillräckligt lång tid, men ordern från det politiska hönset var mycket tydlig : ”Vad ni än gör, se för bövelen till att ni missar”.

 7. Napolen intog dock Moskava. Väl på plats kunde han dock inte förvalta framgången bla pga moskoviternas ogästvänlighet.
  ”Den 14 september (1812) intog Napoleon Moskva utan strid och redan under natten samma dag stod staden i brand.” (Wikipedia)

 8. Vi klarar inte av skogsbränder
  Gängkriminalitet
  Vanligt polisarbete
  Ett fungerande försvar
  Ge äldre en dräglig pension.
  Genomföra ett val.
  Men vi klarar av att va en feminin jämställd kalle anka stat som alla skrattar åt.

 9. Det finns en intressant bakgrund till att svenskarna gick in och befriade Moskva; – Ryska Tsaren hade bett vår kung Karl IX om hjälp att behålla makten i landet.

  Om vi nu tänker på det gentlemannamässiga i detta och tar till oss tanken på tjänster och gentjänster, länder emellan, ja då ser jag ”ett ljus i tunneln”.
  – Det börjar ju bli dags att rensa ut de boende i Sverige som inte hör hemma i brännvinsbältet. Den nuvarande Tsaren (Presidenten) skulle säkert med stolthet återgälda denna gamla och ännu inte reglerade tjänst!

  Nu fattas bara en svensk kung eller stadsminister med känsla för hederlighet och omsorg om vårt svenska folk. En ledare som är situationen vuxen och rakryggad kan begära denna gentjänst.

 10. Ha ha, skillnad på svenskar då och nu, dagens femisnist och genusintvålade soldater och poliser och för den delen huvuddelen av svenska män skulle inte ens klara av en invasion blinda och armlösa fiender.

  • Vi är redan invaderade av muslimska frontsoldater
   Dom möttes av en mur av skyltar med texten Welcome to Swrden

 11. Sverige har blivit vänstervelornas land.
  Vi inbillas att folk utan utbildning och icke västerländska värderingar som inte kunnat bugga välstånd i sitt eget land, skall kunna göra under i Sverige.
  Ett land som i högskolor diskuterar hur många kön som finns går inte mot en ljus framtid.
  Ett land som tror på politiker som påstår att invandring är lönsam, trots att den kostar skattebetalarna årliga miljardbelopp, har ingen ljus framtid.

Kommentera