”Utvisa fler män som begår brott mot kvinnor”


BROTTSLIGHET. Hederskulturens allt starkare ställning i det svenska samhället hotar kvinnornas rättigheter, skriver Sophia Jarl (M), oppositionsråd i Norrköping på Aftonbladets debattsida.

Jarl skriver att den kulturella bakgrund som formar värderingar och socialt beteende inte förändras för att någon lämnar sitt hemland, och hänvisar till statistik som visar att män med kort vistelsetid i Sverige är överrepresenterade vad gäller sexualbrott.

Därför vill Jarl att politikerna aktivt arbetar för att fler män med uppehållstillstånd som begår brott mot kvinnor utvisas, skriver Sophia Jarl (M).

-Pettersson menar att damen är ute och cyklar. Vi ska naturligtvis inte bara utvisa män som begår brott mot kvinnor utan alla, män och kvinnor, som begår grova brott eller upprepade småbrott. Vi måste även ändra lagen så det blir möjlighet att ta medborgarskapet från vissa, men framförallt ha bättre koll så vi inte släpper in oönskade element i landet.

Ord utan handling betyder inget skriver Jarl på sin hemsida, minns du ditt partis löften Sophia, annars kanske det är dags att påminna partiledningen och den nuvarande statsministerkandidaten vad han lovat, det var bra förslag:

Vallöfte: Moderaterna vill ta medborgarskapet ifrån kriminella

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “”Utvisa fler män som begår brott mot kvinnor”

 • Bobby

  Nu får damen lov att bestämma sig! Först ska det importeras män som är hjärntvättade att begå brott mot kvinnor, och sedan ska dom utvisas? Nu har du din yrkärring två val: endera slutar ni importera kvinnomisshandlare och våldtäktsmän, eller så gör ni det lagligt att misshandla och våldta kvinnor. Så som ett normalt muslimskt land gör.

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Varför ska vi göra det?
  Enligt en svenska engagerad i facket så bör vita män inte få föröka sig och hon gläds över påstått låg fertilitet bland män i västvärlden.
  Nä, låt sådana som hon få det dom vill ha bara.

  Gilla

 • Tanten

  Vilken mespropp till kvinna.

  Gilla

 • Billy Boy

  På vilken avlägsen isolerad planet har Sophia Jarl (M), oppositionsråd i Norrköping befunnit sig i alla år bakåt i tiden.

  Hon väckte inte ens denna fråga under tiden (M)-kvinnan Anna Kinberg Batra var partiledare.

  Nedan i en kort debatt i riksdagen mot Jimmie Åkesson (SD) där AKB gjorde en synnerligen slätstruken insats och fegade ur.

  Gilla

 • Nicklas

  En god Idé är att börja rösta rätt!!! Har dom röstat på 82:an får dom baske mig skylla sig själv.

  Gilla

 • Tore

  Det är ju kvinnor som vill ha hit dom.
  Snacka om att äta kakan och vilja ha den kvar.
  Gärna invandring bara dom inte slår kvinnor.
  Så blir Helge 95år rånmördad så är det ok.

  Gilla

 • Isak Grunewald

  Varför bara utvisa de som begår brott mot kvinnor? Alla invandrare som begår grova brott mot kvinnor, män och barn bör utvisas.

  Gilla

 • ossie

  Det enda som borde gälla är att utvisa alla blattar som begår grova brott.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad har Sveriges än så länge enda oppositionsparti i riksdagen SD för uppfattning om fler utvisning av våldtäktsmän ?

  Gilla

  • Billy Boy

   Här ett par exempel:

   Många fler videoklipp vid olika tillfällen finns på YouTube att se och lyssna till.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: