Stäng

De gula västarna inledningen på något stort?

Stackars poliser.

Att vara polis är nog inte lätt. Hur de än agerar får de skit från endera hållet och det är nog få yrkesgrupper som så ofta kritiseras av etablissemanget för eventuellt begångna fel.

Trots det är polisen ofta utsända för att rädda upp situationer som just etablissemanget skapat. Den framväxande rörelse med gula västar vi nu ser i Europa, är det senaste exemplet där polisen tvingas stå emellan när vanligt folk fått nog.

Det började i Frankrike och har sedan spridits till Tyskland, Storbritannien, Nederländerna, Belgien, Sverige och jag tror vi ser en rörelse som kommer att växa.

Nedan en film från Frankrike där poliser hamnar i kläm när uppretade fransmän går till attack. De backar och hur långt kommer de att backa när rörelsen växt ytterligare? Det motsägelsefulla är säkerligen att många poliser runt om i Europa står på de gula västarnas sida, men de har ett jobb att sköta och därför kommer de i kläm när vanligt folk ledsnat på utvecklingen.

Frågan är om vi med gula västarna ser inledningen till något som kan bli betydligt värre? Det finns alltid en gräns och när den gränsen passeras finns det risk för att det på andra sidan väntar otrevligheter.

17 reaktioner på “De gula västarna inledningen på något stort?

 1. Den uppblåste makronen i Frankrike har själv bäddat för oron
  genom sitt globalistiska fjäskande, folket vill inte ha mer globalism!

 2. Vad skulle det vara för stort. Nej, jag hoppas inte på kravaller här. Folk skadas och en del dör och affärsinehavare plundras.

 3. De skulle kunna vara så om det inte vore så att de troligtvis kommer att krossas fullständigt av en korrrumperad och/eller viljesvag Fransk polis. Heja! gula västarna!

 4. Varför händer det inte här , över högheten bara roffar åt sig . I detta land fattigp blir fattigare o fattigare.

 5. Det finns en baksida med de gula västarna som är mindre trevlig. Och det är antisemitismen. Direktöversatt:
  ”Franska judar har blivit en kontaktpunkt för protesterna i ”Yellow Vest” i Frankrike, med en ökad antisemitism av demonstranter. Under de senaste dagarna har det judiska samhället rapporterat flera antisemitiska videor, graffiti och faktiska hot som uppträder på centrala platser och på sociala medier”
  https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5424971,00.html

  1. Vad är det för baksida med det? Det är ju de som ligger bakom ”utvecklingen” med sina lögner.

   1. Ingen skulle bli gladare än jag om de ljugande mediefamiljerna i Sverige fick betala priset för det de åsamkat det svenska folket med sina lögner. Jag ser dem gärna fysiskt slaktade.

 6. Den stora frågan är om det blir omval och vad som då händer. Väldigt många är missnöjda med våra mesiga politiker. Poliserna i vårt land verkar redan handfallna. Om det blir någon demonstration så är det ännu fler motdemonstranter. Samhällets kollaps väntar runt hörnet.

  1. Det är svårt att göra sig hörd genom att protestera i Sverige.
   Har vi 10 000 demonstranter som enligt lag är obeväpnade så möter dom 100 000 välbeväpnade poliser som inte drar sig för att använda sina vapen mot helt oskyldiga människor.

 7. Spännande utveckling, blir antingen bra eller dåligt till slut !
  Frågan är för vem det slutar bra eller dåligt, för etablissemanget eller för det s.k vanliga folket som makteliten kallar oss som försörjer dem och andra arbetsskygga.
  Tror personligen att det s.k vanliga folket i slutänden tyvärr får stryka på foten och betala notan på ett eller annat sätt.

  1. Folket har snart inget att förlora, och då kan det bara gå åt helvete för etablissemanget….

   1. Håller med, man kan alltid hoppas att det går åt he……för dagens hycklande välgödda och totalt föraktfulla politiska och övriga etablissemang !
    Frågan är vad som kommer sedan och vem som då gynnas och på vilket sätt men den dagen den sorgen eller glädjen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: