Svensk migrationspolitik i verkligheten


INVANDRING. Micke K twittrar om svensk migrationspolitik, bilden. -Pettersson har skrivit flera gånger om somaliern Abdi Hakim Ali som i februari 2014 dömdes till fem års fängelse och utvisning men han är fri och begår nya brott i Flathetens land. 

Vi har också rapporterat om Tanya Yurchenko, som utvisas till Ukraina – efter 17 skötsamma år i Sverige. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Svensk migrationspolitik i verkligheten

 • Weronica Selby

  snalla say att det ar felskrivet

  Gilla

 • Kattsand

  Man skulle kunna tro att myndigheterna här har någon slags anti-integrationspolicy.

  Gilla

 • Karlsson

  Galenskaper!!
  Alla som läser denna information och artiklar på denna utmärkta blogg, gör det till er personliga uppgift och ert ansvar att sprida information och väcka andra som lever i bubblor eller är hjärntvättade av regimen, en var så är vi snart dubbelt så många!

  Vi måste stoppa denna totalt urspårade riktning och enda sättet att göra det demokratiskt och utan våld är att se till att SD får en förkrossande majoritet i nästa val.

  Gilla

 • SVENSK

  Vi måste ha i minnet att våldtäktsnegrerna är Lövens bästa vänner, och kan inte utvisas!

  Gilla

 • Brasklappen

  SOCIALDEMOKRATERNA har i decennier utsett muslimska U-länder till asylländer med syftet att de ska komma hit, leva på bidrag och som tack rösta på Stefan Löven!! Det är därför han tjatar som en grammofonskiva som hakat upp sig att ”alla är lika värda”….osv. osv. Fyller man ett land med människor från U-länder så blir man ett U-land till slut!!!

  Gilla

 • centurion

  Vid en snabb betraktelse av myndighetens bedömning av de två exemplen, verkar det ju förstås helsnurrigt. Men vi måste ju ha klart för oss att det som för svenska mått verkar helt Ologiskt, kan mycket väl uppfattas som ett Normaltillstånd i muhammed-landet. Och att vi blir mer och mer påverkade av de islamistiska infiltratörenas budskap märks tydligt bland våra myndigheter och beslutsfattare.

  Gilla

 • ruben

  Har i många år misstänkt att det vilar en fientlig galenskap i myndigheternas dagliga handläggningar. Det tycks inte finnas några kontrollfunktioner i Migrationsverket, som vill ta till vara allmänhetens säkerhet. Av någon obegriplig anledning bjuder de in mängder av förhärdade kriminella och dysfunktionella kulturer villkorslöst i samhället. Sverige tycks ha blivit ett experimentland där myndigheterna utan lagligt stöd verkar testa och leka med allehanda risker för allmänheten. Jag vet inte varför och vill ha ett snabbt slut på det. Därför röstar jag endast SD hädanefter och hoppas att folk vaknar.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Inte så konstigt
  1. På migrationsverket sitter många med samma religion och kultur som helst skulle vilja deportera svenskar om de kunde.
  2. Svenska regeringen, i den mån vi har någon regering samlar på missanpassade med ”rätt” religion”.
  3: Journalisterna gör snyfthistorier om hur synd det är om våldtäktmän från ”fredens religion” som inte får stanna i Sverige och fortsätta sin våldtäktskultur.

  Gillad av 1 person

 • nosferatu

  Suck! Bara suck!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: