19-årings skolklotter ledde till utvisning ur USA


UTVISNING. 19-årige Alex hade flytt från Honduras till Long Island med sin familj. Han befann sig i landet lagligt och hade börjat i skolan med förhoppningen om att få stanna i landet.

En dag, när han var uttråkad under en matematiklektion, började han rita förstrött på sin miniräknare. Klottret fick ödesdigra konsekvenser: Alex blev hämtad av kravallpolis och så småningom utvisad ur landet, eftersom en polis vid skolan slagit larm om att klottret tydde på att han var medlem i det ökända gänget MS-13, skriver Pro Publica i ett långt reportage.

-Pettersson säger att USA verkar ha lite lägre tröskel än syltryggarna i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


2 responses to “19-årings skolklotter ledde till utvisning ur USA

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: