Brandkärrsskolan i Nyköping utsatt för grov skadegörelse


BROTTSLIGHET. Vid 22-tiden på lördagen fick polisen in samtal om en skadegörelse på Brandkärrsskolan i Nyköping. Enligt inringaren var det 5-6 ungdomar som befann sig på området.

Arkivbild

– Det var en ganska omfattande skadegörelse. Man hade slagit sönder varje fönster på skolan och tänt eld i en container intill, säger Tor Sevelius, vakthavande befäl i polisregion Öst.

Polispatrullen som åkte ut till skolan släckte den brinnande containern, och kunde konstatera att 28 fönsterrutor hade krossats.

Inga misstänkta har ännu hittats.

P4 Sörmland

Om Brandkärr på bloggen…

-Pettersson är inte förvånad…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


4 responses to “Brandkärrsskolan i Nyköping utsatt för grov skadegörelse

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: