Vi finansierar terror mot oss själva med skattemedel


TERRORISM. På lördag släpps den terrordömde ”svensken” Munir Awad. Återfallsrisken är hög. Den 1 januari 2011 skrev jag nedanstående på bloggen om herr Awad:

Den kränkte ”terrorsvensken” Munir Awad släpps på lördag

”ISLAM. Han greps i Somalia, han greps i Pakistan, men när media skrev om gripandena kände han sig kränkt och anmälde publiceringarna.

Nu är han gripen igen i en bil full med vapen och ammunition och är nog jävligt kränkt.

Munir Awad är ”svensk” skriven i Spånga i en lägenhet där han aldrig bott utan bor med sin sambo på en annan adress i Stockholm där han nyss blivit pappa till sitt andra barn, en liten dotter. Att han är skriven på en adress och bor på en annan har säkert inte något med bidragsutnyttjande att göra, det vore ju kränkande, speciellt som Munirs svärmor heter Helena Benaouda och är ordförande i Sveriges Muslimska råd.

Ordförande Benaouda satt för lite sedan i SVT Debatt och påstod att hon inte märkt någon extremism i Sverige och hellre ville prata om attentat mot moskéer i vårt land. Märklig kvinna, hon har en dotter som 17-år gammal med ett barn i magen greps i Somalia och sedan greps med det lilla barnet i Pakistan misstänkt för terrorism, båda gångerna tillsammans med svärsonen och kärring påstår sig inte ha märkt någon extremism. Fy fan.

Munir Awad, som är kränkt, skriven på en adress men bor på en annan, är nolltaxerare och har så exotiska resvanor måste vara världens mest otursförföljda turist som tre (3) gånger gripits misstänkt för terrorism.

─ Pettersson blir kränkt av att extremisterna, politikerna och journalisterna tror vi är så jävla dumma så de ens försöker lura oss”

Nåväl, Munir Awad kommer ut på lördag, hans svärmor är konvertiten Helena Benaouda Hummasten, ”studieförbundet” Ibn Rushds ordförande.

Ibn Rushd plockar ut runt 20 miljoner kronor i statliga bidrag varje år – bland dess avlönade och styrelseaktiva är varenda känd offentlig islamist du kan tänka dig.

Nu får de snart besök av Munir Awad och de tre andra terroristerna på skattefinansierade Ibn Rushd, de kommer nog att ha en trevlig återföreningsfest.

De hånskrattar åt oss: Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

TIDIGARE 2018-12-25. På lördag släpps de fyra ”terrorsvenskarna”

ISLAM. På lördag släpps de fyra islamisterna, som greps år 2010 för att ha planerat en våldsam terroristattack på Jyllands-Posten. De har inte ångrat sig under strafftiden utan att har försökt radikalisera sina medfångar, flera har hotat med död och terror, och för två anses risken för nya brott mycket högt.

-Pettersson noterar att trots att de dömdes för åtta år sedan och suttit i svenska fängelser finns ingen planering för att ta hand om dem…

Under 2019 beräknas 1500 terrorister släppas ur olika fängelser i Europa,

TIDIGARE 2012-06-04. Ljugmedia prioriterar

ISLAM. Idag dömdes fyra ”svenskar” till tolv års fängelse vardera av rätten i Glostrup för att de planerat en planerad attack mot tidningen Jyllands-Posten 2010. De fyra ”svenskarna” som är islamister och försökte mörda människor för några teckningars skull är som synes inte prioriterat. 

Inte en rad på förstasidan av Sveriges största skittidningar när jag tog skärmdumpen klockan 19 den 4 juni 2012.

– Pettersson undrar om det har något att göra med ”svenskarnas” namn som Sahbi Zalouti 37, Munir Awad 29, Omar Abdalla Aboelazm, 30 och Mounir Dhahri, 44.

Hur tror ni första sidorna sett ut om Jimmie Åkesson åkt dit för fortkörning? Förresten ska ”terrorsvenskarna” avtjäna sina straff i Sverige. Normalt får man avtjäna 2/3 av sitt straff och det gör åtta år per gubbe och det kommer att innebära en kostnad på drygt 30 miljoner. Grattis skattebetalare i konungariket Sverige.


11 responses to “Vi finansierar terror mot oss själva med skattemedel

 • Mm

  Skicka räkningen till alla som är medlemmar i sosse partiet, det är de som valt hit dem.

  Gilla

 • ruben

  Jag tror vansinnet blivit obegränsat i svenska myndigheter och inom rättsväsendet. Om något nu fungerar, som det bör är kanske minst 12-15 pers. nu helt upptagna inom säkerhetstjänsten för att bevaka dessa plus den frigivne. Sverige har förstås inte råd med så intensiv bevakning när alla släppts fria. Det kostar enorma skattesummor, men antal personer i Sverige räcker nog heller inte till att bevaka alla med säkerhet. Några av Sveriges myndigheter tycks ha ordnat till ett samhälle, som andra myndigheter inte klarar av. Åter riskeras allmänhetens säkerhet pga. blinda enkelriktade myndigheter. Hur kan någon kalla det humanistisk stormakt?

  Gilla

 • Grune

  Vad Sverige behöver är politiker och ett rättsväsen som inte hyllar grov kriminalitet. vi behöver också en statsapparat som ser till att inte släppa in en enda människa till i landet.

  Gilla

 • Gringo

  Hoppas de ansvariga för hans dom/politiker/PK-folk är nöjda nu när han kommer ut och börjar sitt nya liv. Vi får väl se hur länge han håller sig i skinnet.

  Gilla

 • SVENSK

  Det är ett hån mot hela SVENSKA folket och inte minst mot den del av polisen som får jaga dessa typer med livet som insats. Ska de här någonsin släppas ut så är det i hemlandet INTE här i sverige!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Självmord är väl det enda lagliga sättet att inte delta i finansieringen av halalslaktares All-Inclusive och Ibn Rush semesterfirande här?

  Svennebanan kämpar på i blåställ för att finansiera klänningimamernas missionerande här.

  Gilla

 • compulsoryunion

  ”Svensk naiv politik” är kollektivt självmord på kristna värderingar och jämlikhet mellan kön.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Måste bli mycket terror mot oss själva med den alltid så starka och överfulla svenska skattekistan !

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Helena Benaouda säger att hon inte märkt av någon extremism, jag förstår det också. Lever man livet med ett tunnelseende, ungefär som att se livet genom en dassrulle fasttejpad mellan båda ögonen. Då ser man det man vill se, även det vad ens ideologi säger att man får se

  Gilla

 • Hanna

  Provocerande läsning om terroristen Munir som släpps om några dagar. Inte gjort annat än ljugit, begått brott och utnyttjat samhället – och gissa vems fel det är och om han känner sig kränkt??:

  https://www.expressen.se/nyheter/terroristdomde-munir-awad-friges-efter-atta-ar-i-fangelse/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: