Rättegången mot terrorsvenskarna klar


Dagligen fylls våra media av rapporter från rättegångarna mot serieskytten och mördaren Peter Mangs i Malmö och massmördaren Anders Behring Breivik i Oslo. Många medier har reportrar på plats och ingen detalj är för liten för att nämna. Framförallt nämns båda gärningsmännens högerextremistiska åsikter, trots att den enda organisation Peter Mangs varit medlem i är Vänsterpartiet.

Nåväl, samtidigt har en rättegång pågått mot fyra stycken personer i media benämnda som terrorsvenskarna i Glostrups tingsrätt, Danmark. Den rättegången avslutades igår mot  ”svenskarna” som enligt åklagaren planerade att mörda så många människor som möjligt som hämnd för att Jyllandsposten publicerade de så kallade Muhammedteckningarna.

– Pettersson undrar varför media inte bevakar den rättegången lika hårt som de i Malmö och Oslo? Media gör tydligen skillnad på folk och folk och vägrar rapportera om de stackars svenskarna Sahbi Zalouti 37, Munir Awad 29, Omar Abdalla Aboelazm, 30 och Mounir Dhahri 44 som riskerar 16 års fängelse för terrorism.

Vår oberoende Public Service radio går till och med så långt att de säger att de vill inte nämna namnen på ”terrorsvenskarna” eftersom de inte är dömda ännu men de har i så fall själva dömt Mangs och Breivik för dem nämnder de dagligen.

Varför är budskapet från politiker och journalister till högerextrema krafter solklart – Sverige är en demokrati medan vi till de odemokratiska islamska jihadisterna velar och gör ständiga eftergifter?


5 responses to “Rättegången mot terrorsvenskarna klar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: