Katolsk kyrka rånad i Österrike


BROTTSLIGHET. Under torsdagen stormade två främlingar en katolsk klosterkyrka i Wien, Österrike. De tog flera munkar som gisslan, terrapporterar tidningen Krone

De beväpnade rånarna band och misshandlade munkarna. En av dem är allvarligt skadad och fyra lindrigt. Männen plundrade kyrkans valv och flydde. De var mörkhåriga och talade tyska med brytning. Det finns för närvarande ingen misstanke om terrorbrott.

-Pettersson säger att det låter som ”svenskar”, mörkhåriga som talar med brytning…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


3 responses to “Katolsk kyrka rånad i Österrike

 • Stenbock


  Inte bara i Österrike har nu kyrkor kommit i blickpunkten för Islamister och andra ”stackars flyktade invällare”.På bilden ovan ses kyrkan i Garding en liten ort uppe i hörnet av Niedersachsen,vid Nordsjön.
  Till denna gudsförgätna plats har nu islam nått fram. Kyrkan har bemålats med Allans budskap,och därtill riktats hot mot församlingen.Julens gudtjänster tvingades nu firas med vaktmanskap runt byggnaden !!!
  Döm då om förvåning när borgmästarinnan gick ut med en varning för,att nyttja händelsen för/till ”högerradikala populister”!
  Tja,man kan bara utropa ”Herre Gud beskydda oss”…. ;(

  Gilla

 • Stenbock

  Otroooligt inte ens deras beskyddare och hjälpare blir förskonade för Allans vrede!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: