Jul i Kuwait

GOTT OCH BLANDAT. En av bloggens läsare är ute och reser samt passar på att vidga vyerna lite med en julhälsning från Kuwait. 

-Pettersson ser en jultomte, pepparkaka, snögubbe, ordet Christmas som står för Kristus. Det är tydligt att muslimerna i Kuwait inte tar så hårt på att fördöma våra seder…En kalkon från store satan också.

2 thoughts on “Jul i Kuwait

  1. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    I Syrien firar de kristna jul i år inom alla befriade områden och muslimer resp minoritéter deltar de också. Alla anledningar att fira numera tas till vara i den lättade nationen. I fjol var det i princip bara firande i Damaskus.
    Men allt detta firande blev för mycket för Israel, så de bombade hej vilt, samt påstod att målen var Iranier. Israel verkar ha sällat sig till den antikristna sidan.

KommenteraAvbryt svar