Invandrare dömd till livstid för mycket brutalt mord


BROTTSLIGHET. Ibrahim Mohamud Dahir, 27, förde bort och mördade en annan man i nordöstra Göteborg under hösten 2017. Han slängde det svårt misshandlade och medvetslösa offret i ett dike och tände eld på kroppen. Nu döms han till livstids fängelse.

Expressen hänger gärna ut misstänkta nationalister men undviker att visa ansiktet på dömda mördare.

I domen skriver tingsrätten: ”Det finns flera försvårande omständigheter i detta fall: NN rövades bort mitt i natten från sitt hem, tejpades och under färden till platsen för det dödande våldet hann han sannolikt känna dödsångest; han har utsatts för mycket brutalt, smärtskapande våld; slutligen har eldningen i vart fall inneburit ett skändande av hans döda kropp. Med åberopande redan av dessa omständigheter bestämmer tingsrätten påföljden till livstid.”

Göteborgs Tingsrätt B 13590-17

-Pettersson säger att detta mord och mycket annat är syltryggarna i flathetens land medansvariga till. Ibrahim Mohamud Dahir har en meritlista som gör att han borde ha varit inspärrad för länge sedan.

Ibrahim dömdes som 16-åring till ungdomsvård för en serie personrån. 2011 fick han sitt första längre straff, ett tvåårigt fängelsestraff. Hösten 2013 fälldes han för människorov (kidnappning), grov misshandel och olaga hot. Han fick 5 års fängelse. Han var inte ensam gärningsman. Den kidnappade mannen misshandlades med en kofot, knivhöggs i benet och fick ett vapen intryckt i munnen.

Våren 2017 blev Ibrahim Mohamud Dahir villkorligt frigiven. Tre månader senare greps och häktades han igen. Ibrahim misstänktes vara delaktig i en vild skjutning vid en fotbollsplan vid Bläseboskolan. Den som det sköts mot träffades med av två skott. Han släpptes dock nästan med en gång då ingen ville vittna.

När Ibrahim suttit inne har han misskött sig kraftigt bl.a. genom arbetsvägran, skadegörelse, våld och hot mot medintagna och anställda.

Ett vittne i ovanstående rättegång blev skjuten i båda benen och en arm. Totalt avlossades sju skott så meningen var att döda.

Gänget rund Ibrahim var inblandade i den mycket grova misshandeln av Carl-Erik Cedvander m.m….

Om Hjällbo på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


18 responses to “Invandrare dömd till livstid för mycket brutalt mord

 • Ruth Magnusson

  Borde inte staten lägga ut fängelsevistelser på entreprenad, och ta beslut efter en rejäl upphandling. Kanske Ryssland skulle kunna nappa?

  Gilla

 • Benke

  Alla skulle läsa ” den metabola pandemin” av Lars Bern. Då förstår man att den av globalisterna sponsrade flyktinginvandringen och den globala uppvärmningen bara är en rökridå eller villospår för betydligt allvarligare problem.
  Nu är det väldigt mycket fokus på flyktingar och miljöhot, därför slinker ohälsosam mat, sönderavlade jordbruksprodukter som är skadliga, värdelösa men kostsam läkemedelsbehandling igen utan kritik.
  Det jag tycker är träffande är att Reinfelt har en tvåsiffrig miljonlön, Carl Bildts fru propagerar för att vi måste äta mera GMO. Naturligtvis är de mutade. Men på den nivån kallas det för arvode.

  Gilla

 • Realist

  Inget om ”utvisning på livstid” ???

  Gilla

 • Cesil.

  Förr eller senare drabbar det politikerna själva, så gick det med Miljöpartisten från Trollhättan.
  Hon fick smaka på Akilov.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Livstid på något av Kriminalvårdens fina fullservade odisciplinerade hotell, blir dyrt för svenska skattebetalare men är turen framme så får denna mördare ett tidsbestämt straff och kan då vara ute i frihet igen efter några år och kan begå nya brott.
  Vet inte om utvisning ingår i s.k straffet, Sverige vill kanske behålla denna förmodligen framtida pensionsräddare ?
  Det vänsterextrema Sverige har ju ett visst tycke för brottslingar.

  Gilla

 • Utled

  Om den dömde mördat i mellanöstern hade han fått bostad och hjälp av förstående batiktanter.

  Gilla

 • SVENSK

  När offren är Vita ska de också dömas för Hatbrott, för det är det det är!! Särskilt när det gäller MENA-mördare mm.

  Gilla

 • ruben

  Varför är medier angelägna att skydda mördare? Varför har myndigheterna välkomnat och försörjt psykopatiska mördarkulturer? Ingen har bett om dem, utom delar av riksdagens 7-klöver, som insisterar att fortsätta på samma linje för att kunna utses till human stormakt. Stormakt i att plåga svenska samhället med kriminella psykopater kanske?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det ligger i den omoraliska extremvänsterns natur att skydda och vurma för kriminella parasiter !

   Gilla

 • Stenbock

  Hur många inhemska kriminella,kan konkurrera med en sådan omfångsrik lista,av brott…. under så få år ?
  Ett exempel för ”svittsarens” uttalande, ” de lönar sig längre fram”…..

  Gilla

 • Stefan Löfven

  Men dom blir lönsamma lite längre fram.

  Gilla

 • OPet

  Det krävs djävligt många arbetande skattebetalande för hans kostnader !!! Hur kan det finnas någon som över huvudet taget kan påstå att det blir lönsamt längre fram ????? Totalt hjärntvättade !!!!!

  Gilla

  • Kurt

   En 9 mm patron kosta mellan 2- 4 kronor beroende på va man köper
   Mycket kostnadseffektiv, även om man räkna in träfracken och krematorium. Man kan göra som i Kina där få de anhöriga en räkning att betala både för ammunition och kringkostnader

   Gilla

 • Nisse

  Släng fanskapet i diket och tänd på!!!

  Gilla

 • Gringo

  De gör precis som i sina hemländer, här är det inte snack om svenska normer eller värderingar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: