Best Of Dagerlind


Mats Dagerlind på Samhällsnytt har skrivit sin kanske bästa text någonsin.

Varför är alla så rädda för att skämta om Muhammed? Svaren får ni i denna text som borde läsas av alla journalister, artister, idrottsidoler, politiker, myndighetschefer och alla som darra så fort ordet islam står i samma mening som något negativt…eller möjligen roligt. Jag råder er att läsa texten själva…om ni inte redan gjort det, men här ett litet smakprov.

”Den första och för de flesta uppenbara anledningen till att svenska komiker avstår från att skämta om islam är förstås att de är rädda om livhanken. När muslimer blir upprörda nöjer sig som vi fått erfara inte alla med att ringa och klaga”

Kom inte och säg att texten bygger på lögner och fantasier. Erkänn istället att det som står stämmer väl överens med verkligheten i dagens Sverige.

Samhällsnytt


3 responses to “Best Of Dagerlind

 • gamlingen

  Sverige är som Fanny och Alexander i den långa versionen. Tittaren tänker hela tiden: sluta tjata sluta tjata.
  Sen tror alla att vad som än händer är slutet lyckligt…
  Men men, har man röstat bort en religion, varför har man inbjudit in en annan?

  Gilla

 • Grune

  Eftersom vi vet att Muslimer står för 85% av all kriminalitet i Sverige så talade jag om det för ” fröken besserwisser” på 112 när jag fått min balkong eldhärjad av en Kraftig smällare eller handgranat.
  Jag sa att jag trodde det var en muslim som gjort detta. Då sa hon att jag var ”Rasist”. Jag sa att jag var något mycket värre nämligen Sverigedemokrat.
  Nu hör det till saken att jag bor i Södertälje och här är 80% av befolkningen muhammedaner. Det som Stefan K. skrev ovan stämmer på fläcken. Ingen myndighetsperson VÅGAR säga öppet det alla SVENSKAR vet, nämligen att AB Reinfeldt & Löven har släpat hit en miljon odugliga rika knösar från Afrika och Asien som vi SVENSKA skattebetalare skall försörja tills dom dör och vara rädda för.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Trodde syrianerna var i majoritet i Södertälje. Och dessa hör väl hemma hos den Syrisk katolska kyrkan. Men eftersom jag nu inte bor där, så har jag väl trott fel hela tiden.

   Det skulle vara intressant att få veta hur mycket av dessa bidragspengar som skickas till hemländerna.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: