Jomshof: S-regering kan vara bra för SD


REGERINGSBILDNINGEN. Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof tror att en död Allians skulle kunna leda till att Moderaterna och Kristdemokraterna börjar samtala med Sverigedemokraterna. Det säger han i en intervju med Svenska Dagbladet.

SD:s dröm om ett konservativt block har underlättats av splittringen inom Alliansen, resonerar ledande SD-politiker som tror att SD skulle kunna gynnas om Stefan Löfven (S) får regera vidare.

– Det är därför jag inte har några problem med att Centerpartiet och Liberalerna röstar ner Kristersson i kammaren eller på fullt allvar pratar om att stödja Socialdemokraterna. Låt dem göra det då! Jag tror inte att vi skulle förlora på det i varje fall, säger Jomshof till SvD, tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson är inte så intresserad av vad som är bäst för SD, jag är mer intresserad av vad som är bäst för Sverige och då gäller det som första punkt att stoppa asyl och anhöriginvandringen, sedan ta itu med resten. Sverigedemokraterna får gärna vara lite tuffare i den frågan.

Det finns i grunden bara en stor fråga – asylinvandringen.

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


11 responses to “Jomshof: S-regering kan vara bra för SD

 • Kenth Andersson

  När SD blir det där antirasistiska mittenpartiet som gruppledare Mattias Karlsson säger att SD strävar efter att bli så kanske några från 7 klövern börjar tala med SD !

  Gilla

 • svensson

  Stora delar av sosseväljarna har ingen aning om vad partiet vill utan röstar bara av gammal vana och att föräldrarna gjorde så. Talade med en häromdagen hon tyckte Löven var såå bra, när jag frågade vad han gjort bra? Joo han skötte terrorattacken på Drottninggatan så bra?? Handhjärtan på Sergelstorg var det bra svarade jag? Fick inget svar då. Frågade sedan om hon tyckte han var bra i debatterna, men dem lyssnade hon inte på för de var så tråkiga, men bra var han?? Typisk sosse.

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  De kan vara ett smart uttalande av SD när Jomshof säger ”att de kommer att ge Sverigedemokraterna stora fördelar”. Man vill splittra alliansen och få bort de 2 Judas partierna. Vilket parti vill bidra till att SD:s önskningar uppfylls. De här kommer att bli ett organiserat kaos som till slut kommer att få väljarna att vakna.

  Gilla

 • gamgubben

  Sveriges regeringar efter 1960-talet har alla haft vilja men ingen förmåga. Vilja att hjälpa men inte ett uns av förmåga att fatta följderna av sin vilja. Absolut ingen förmåga att realisera de beslut som fattats. Det har endast delegerat utförandet till kommunerna därefter tvått sina händer och rapat ljudligt för att accentuera sina goda gärningar.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Vad är bäst för väljarna?

  Gilla

 • centurion

  Vad är det som håller på att hända med SD ? Är det rättning i leden och anpassning till det övriga PK-samhället ? Svenska folket har inte råd med sådant rävspel, när landet och dess befolkning blöder. Fyra år till med Löfven och hans kumpaner, kommer att förgöra landet så pass att det knappast spelar någon roll vilken taktik Jomshof spekulerar i. Vårat sista hopp verkar tyvärr vara ute och cyklar.

  Gilla

 • Kent

  Alla dessa spelteorier om vilka som tar vilka och vad som är bäst för respektive plats vid köttgrytan.
  Det finns fyra partier som defenitivt ska hållas borta från inflytande och det är MP, C, L och V.
  Jag ser bara ett nyval nu som en möjlighet att rensa lite bland de omöjlighet er som finns.

  Gilla

 • Stenbock

  Just så är det Pettersson…
  Sedan är min personliga uppfattning,att Jomshof inte tillhör de skarpaste knivarna,i mitt f.d. parti !!

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Jag kan inte se någonting som är bra med sossarna.Dom kommer gå till historien som byggt upp Sveriges välstånd på 40år och raserat det sedan palmes dagar.Men indirekt är det folket som har röstat fram dom.Det fortfarande finns folk som röstar på dom, vad jag förstår dom skulle hamna under 4% med ledare som svetsarn .Det är en ”människa ” som ljuger och käbblar och helt utan ansvar av det som händer i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: