Hårda kritiken mot politikerna: ”En kedjereaktion av senfärdigheter”


ISLAM. Hundratals har sedan 2012 åkt från Sverige för att ansluta sig till våldsbejakande islamistgrupper i Irak och Syrien, varav cirka 150 har återvänt tillbaka. Men Sverige brister i hanteringen av hemvändare, enligt terrorforskaren Magnus Ranstorp. – De kan bli extremt farliga, säger Ranstorp till SVT,den 18 december.  

-Pettersson säger att det är naturligtvis rätt att kritisera politikerna, men väljarna har ett stort ansvar och framförallt media, som i stället för att granska islam har framställt denna våldsideologi som något bra. Inte minst SVT har varit duktiga på ”det har inget med islam att göra” och högerextremisterna är de farliga.

När ska medias roll i asylinvandringen från dysfunktionella våldsamma länder och deras falska rapportering om utbildningsnivån från dessa länder granskas.

Media har en stor del i att människor röstar som de gör…

Omkring 1500 personer sitter fängslade för terrorbrott runt om i Europa. Detta enligt Säkerhetspolisen, som också uppger att en stor del av dem snart kommer att släppas fria. Bland dem finns de fyra ”svenskar” som planerade en terrorattack mot Jyllands-Posten och släpps på lördag.

Hur duktig polisen och säkerhetspolisen är är finns det inte en chans att bevaka 2000 våldsbejakande terrorister eller deras eventuella mål. Att sätta upp betonghinder är bara för att lugna allmänheten…

Från juni 2015

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Hårda kritiken mot politikerna: ”En kedjereaktion av senfärdigheter”

 • Jack

  Angående att tusentals välutbildade flyr till Sverige. När dessa personer kom till arbetsförmedlingen fick de berätta om sina ”meriter och utbildningar”.
  Vi vet ju alla att de ljuger om var de kommer ifrån, vad de flyr ifrån, vad de heter, hur gamla de är, osv. Varför i hela friden skulle de tala sanning om vad de har för utbildning och erfarenheter från arbete?
  Beviset kom när de varit här i två år. 2% i arbete, trots att arbetsgivaren kunde få lönestöd på 80%.
  Skickar vi 100 000 ingenjörer och läkare från Sverige till ex USA, har samtliga jobb efter två år.
  Löfven är ju ingen akademiker, så han fattade aldrig den stora lögnen, och har nog inte gjort det än.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ge dessa framtida räddare av Folkhemmet en fin dyr bostad världsberömda svenska välfärdsbidrag och ett mycket försiktigt erbjudande om jobb naturligtvis inget tvång bara en enkel fråga så löser det sig nog !
  I dagens censurerade Sverige brukar ju allting ordna sig.

  Gilla

 • Robin H.

  Ett litet julklappstips till Petterssons läsare!

  Oavsett sökmotorer censurerar Sverige nyheter och när så sker ska ni till och med om ni har TOR, skriva in Yandex.ru i sökrutan och sedan skriver ni i yandex sökruta – YNC.com – och det som inte går att läsa om, eller se på video i Sverige finns på theYNC.com

  Alla av i staten Sverige censurerade videor kan man se genom att.
  1 – Skriv yandex.ru i sökrutan
  2 – När sidan kommer upp skriver ni – the YNC.com – i yandex sökfält.
  3 – När ni sett YNC nyheter, humor eller shocking news videos, går ni tillbaka till er egen sökmotors sida!

  Observera att YNC skrivs med stora bokstäver – the YNC.

  Samma märkliga svenska censur infaller ibland, när man söker på artiklar publicerade i Pettersson s Blogg med flera andra svenska forum och då är det bara att skriva in – Yandex ru – i sökfältet, skriva rubrik på artikeln, läsa och gå tillbaka till sin egen sökmotor!
  Jurist RH.

  Gilla

 • Kent

  Högerextremister finns det många av enligt regimmedia är alla som inte ansluter sig till narrativet om att flyktingindustrin är bra och nödvändig för Sverige just högerextremister.
  Men att islam och extrem vänster har många beröringspunkter talar man tyst om. Varför?

  Gilla

 • Tore

  Om du går på medias trams och lögner så är orsaken troligtvis att du är feg, konflikträdd, egocentrisk, jag tycker som alla andra, och framför allt- jag tycker om mångfald så länge inte mina barn råkar illa ut.
  Ingen människa med ett iq över 3 går på medias patetiska dravel.

  Gilla

 • Stenbock

  Dessa välutbildade ”civil-ingenjörer” var tydligen enkom inom spräng o. vapenbranschen ! ”Läkarna” är det många patienter som inhemska sjuka säger, ”nej tack” till.
  Om det är ekonomerna som finansierar importen av hela containers med knark,har ju detta också misslyckat……
  Kvar finns då endast den stora skaran sabotörer,som ligger bak bränder av våra skolor,fabrikslokaler,hyreshus och bilar ! ;(

  Gilla

  • Grune

   Några av dessa raketforskare var hemma hos mig och slängde in en mycket kraftig smällare eller en handgranat på min balkong så att det började brinna på den. Jag ringde polisen men dom ville inte komma.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: