IS-terrorister byter namn och lever under skyddad identitet i Sverige


ISLAM. Säpo beräknar att det finns ungefär 2000 våldsbejakande islamska extremister i Sverige. Drygt 200 personer har Säpo extra koll på. Det är ”återvändande” jihadister, rekryterare, misstänkta terrorfinansiärer och människor som rör, eller har rört, sig i den våldsbejakande islamistiska miljön.

Alltså sådana som kan tänkas utföra dåd som det i Marocko i måndags eller i Strasbourg för en vecka sedan.

Nu twittrar Olof om dessa, märkligt förresten att Aftonbladet och Expressen anonymiserar dessa individer. Visserligen är de inte dömda men det brukar inte vara så noga när det rör sig om nazister i NMR eller Sverigedemokrater.

Eller menar media att SD:s sympatisörer och muppar från Ludvika är farligare än muslimska terrorister och våldtäktsmän som varit i Syrien och Irak och härjat?

Du vet väl att de politiker som just nu tjafsar om att bilda regering hjälper dessa herrar och kvinnor till att leva fritt i Sverige och till och med få skyddad identitet, bidrag och skolgång för sina barn som ingen kollar vilken uppfostran de får.

Läs gärna om Jihads tårar –  270 miljoner har dödats av muslimer genom politisk islam. Islam började att döda otrogna redan från början under Muhammed på 600-talet. Det första århundradet av sin existens, var islam helt indränkt i blod. Dödandet minskade något när det islamiska imperiet slutligen nådde gränserna för sin expansion i under 700 och 800-talen. Efter att den inledande expansionen avtagit, tog morden inte slut, takten bara bromsade för det expansionistiska, imperialistiska, oprovocerade islams aggression som pågår än idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


24 responses to “IS-terrorister byter namn och lever under skyddad identitet i Sverige

 • tikamax

  ÄR DET SÅ är det en KATASTROF för SVERIGE!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilken överraskning !

  Gilla

 • Ingvar

  Som den trojanska hästen . Vi svenskar tvingas att betala för vår egen undergång via skattsedeln.Hoppas de ansvariga politikerna brinner i helvetet.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Morden i Marocko påminner oss om att islam är en politisk våldsideologi på samma nivå som nazism och kommunism.

  Gilla

 • Onkel Björn

  Kan man säga att staten ( och även en del kommuner) begår brott genom att skydda dessa brottslingar. detta genom att ge dem nya identiteter och hemliga bostadsadresser.

  Brottsbalken 17 kapitlet:

  11 § Om någon döljer den som förövat brott, hjälper honom eller henne att undkomma, undanröjer bevis om brottet eller på annat dylikt sätt motverkar att det uppdagas eller beivras, döms för skyddande av brottsling till böter eller fängelse i högst ett år.

  För skyddande av brottsling döms också den som undanröjer bevis om brott som är föremål för ett rättsligt förfarande vid Internationella brottmålsdomstolen eller på annat dylikt sätt motverkar att det uppdagas eller beivras.

  Är brottet grovt, döms till fängelse, lägst sex månader och högst fyra år.

  Undrar om det är Stefan Löfvén som är huvudansvarig iom att han faktiskt har varit ledare för Sverige.

  Gilla

 • Danne

  Vänstern är förvirrad och det beror på att de inte tar in verkligheten.
  De förtränger den risk som vi utsätts för, helt i onödan, genom att inte stoppa dessa vidriga människor.

  Handhjärtan kommer inte att stoppa de vidrigaste och mest grymma av alla grupper. Det verkar som att inget kommer att hända förrän det slår mot kändisar eller det politiska systemet. Men det är väl ingen risk att politikerna drabbas, de är terroristernas bästa kompisar. De ger bidrag till terroristerna och deras familjer medans de är i (barbarien) och lemlästar oskyldiga.

  Sedan släpps de in utan åtgärd eller konsekvensanalys.

  Gilla

 • Bobby

  Visst känns det mysigt att muslimen du möter i trappan KANSKE har halshuggit ett tiotal män, kvinnor och barn. Blir extra spännande när du vet att din tjejkväll i lördags där ni dansade i tajta hor-kjolar och lyssnade på full-volym böööög-WHAM, alla sjöng med högt så helvete halva natten, gick honom på NERVERNA. Du vaknade bakis och hörde bönerop från grannens lägenhet och nåt gnisslande ljud, ungefär som om nån slipade/vässte ett svärd eller nåt. ÄH, det var väl inget, nu beställer vi äkta irakisk bakis-pizza allihoooopaaaa! Multikulti vänstersverige är coolt som faaan, man vet aldrig när man får sitt huvud dumpat i sopnedkastet.

  Gilla

 • Kent

  Vänsterextremisterna sympatiserar med islam så det är deras folk.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Det räcker med en sådan där jävel för att skapa ett blodigt inferno, kanske på en julmarknad nära dig. Terror innebär inte att det smäller varje dag men friheten ska begränsas, det är målet. Onda, svenska politiker, journalister, finansmän och lobbyister kämpar varje dag för detta.

  Gilla

 • Brasklappen

  82% tycker det är bra och vill ha mer av samma! Vi minns alla Stefan Löven som besökte Västerås samma dag Carola Herlin och sonen Emil Herlin blev slaktade på IKEA….INTE MED ETT ORD BEKLAGADE DENNA FIGUR MORDEN!! En ny terrorattack väntar troligen värre än den på Drottninggatan….Det blir nya handhjärtan och tal om allas lika värde….”öppna gränser….” Vi står upp för asylrätten…” osv liknande svammel! De som satt Sveriges befolkning i den här SKRÄMMANDE situationen kommer att ställas inför Riksrätt en dag, det är jag helt säker på!!!

  Gilla

 • Marcus

  Tragiskt, dessa råttor har inget i ett civiliserat västland att göra, och framför allt inte på vår bekostnad. UT MED PACKET

  Gilla

 • Stenbock

  Detta avskum breder ut sig allt mer mot norr…Läste just att första bankrånet i historien idag inträffat på Svalbard !!!!
  Tydligen en Tjeschene eftersom han tycks ha ryskt pass… F.ö. gripen, eftersom det lär vara svårt att gömma sig på denna öde plats !

  Gilla

 • Hanna

  Bevisat igen att varenda kriminell har större rättigheter än skötsamma svenskar! Islamister i synnerhet skall tydligen få ”en andra chans”. Vad är det med jurister och domstolar idag som jamsar med i detta? Vad krävs för att vi också ska ha myndigheter som skyddar oss?

  Gilla

 • Nosferatu

  De importerade skitstövlarna är säkert mer omhuldade än de tusentals hemlösa svenskar som myndigheter och politiker skiter i.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Nu blir väl NOA och en massa andra poliser inblandade att för att få Olof fälld i domstol för någon sorts hets, kasta bort ett par miljoner i utredningar som inte ger något alls.

  Bättre att kasta ut dessa IS sympatisörer, och se till att dom aldrig får sätta sin fot i landet igen. Win win för alla, säpo kan lägga krutet på annat och vi medborgare lever säkrare

  Gilla

 • Jack

  Jag tycker som kan få samma behandling som de skandinaviska flickorna i Marocko.

  Gilla

 • Tore

  Dom byter namn till Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf.

  Gilla

 • JEX

  Dessa mördare har varit nere i Irak och Syrien och mördat kristna, mm och nu kommer dessa Islamister tillbaka hit , bara hånler åt oss Svenskar och säkert tänker ,snart tar vi över ert land och kan mörda och våldta alla Svenskar. Åttiosju % av befolkningen bara tittar på och fattar ingenting .

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ann Heberlein skriver bra på sitt nya forum, Heberleins etik.

  ”Nästa fenomen att omdefinieras är islamistiska terrorister. Män som lämnat Sverige för att ansluta sig till islamistiska terrorgrupper, delta i strider, mord och våldtäkter och som sedan kommer tillbaka till Sverige för att leva gott på det svenska samhället naivitet benämns ”återvändare”, ungefär som om de arbetat eller studerat utomlands ett tag.

  Det är naturligtvis befängt och jag undrar vilka bevekelsegrunderna är för att förminska deras dåd. Det är ju nämligen det man gör, när man överslätande använder ordet återvändare istället för islamist.

  Det är osmakligt och djupt respektlöst mot deras offer.”

  https://annheberlein.com/2018/12/20/nej-de-ar-inga-atervandare-de-ar-vara-fiender/

  Gilla

 • Anders

  Bakvända landet Sverige där man skyddar mördare men åtalar och böter människor med PK avvikande åsikter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: