Bianca Ingrosso slutar blogga på grund av näthat…


NÄTHAT. Bianca Ingrosso har på obestämd tid slutat blogga på grund av alla hatkommentarer som hon får, skriver Aftonbladet. 

Det var i onsdags som Ingrosso meddelade att hon pausar bloggandet då hatkommentarerna gått överstyr. ”Mitt psyke klarar inte av det just nu”, skrev hon på bloggen.

För er som inte känner till det är hon är dotter till artisten Pernilla Wahlgren och dansaren Emilio Ingrosso. Bianca är också barnbarn till skådespelarna Hans Wahlgren och Christina Schollin. Hela släkten vimlar av artister och kändisar.

Bianca Wahlgren är tv-artist och ”influencer”, alltså en person som på sin blogg, Instagram, Facebook eller någon annanstans försöker påverka folk att köpa olika produkter och för detta får betalt.

Bianca är även känd för att ha sagt ”Det är så mycket i SD:s politik som är så jävla sjukt”. 

– Det var därför Pettersson vaknade och började läsa. Bianca slutar alltså blogga för alla hatkommentarer hon får ”Mitt psyke klarar inte av det just nu”. 

Enligt Aftonbladet kommer majoriteten av kommentarerna, från medelålders kvinnor. – Det är väldigt mycket att de hade skämts om jag var deras dotter och de skäms att deras barn behöver titta på mig och att det är pinsamt att jag är deras barns förebild.

Så kan det gå, de unga högerextrema männen från landet har blivit medelålders kvinnor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


16 responses to “Bianca Ingrosso slutar blogga på grund av näthat…

 • KTJ

  vem bryr sig !! om ett vuxet barn som inte klarar av att sortera soporna, det är väll lite uppenbart att föräldrarna här kanske missat en normal uppfostran i deras kladd och lekhörna.
  stäng tvs dumprogram som förlöjlar vanliga svenskar
  God Jul till alla

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Har ni inte förstått hur det ligger till!

  Så kallade journalister och kändisar kan skriva vad dom vill, vilka förolämpningar som helst, vräka ur sig vad som helst, det ska vi bara tåla, tiga still och helst applådera!

  Får dom mothugg, så är det näthat och rasism!

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Stackar’n !!!!!!
  Inte lätt att tillhöra roliga familjen i TV.

  Gilla

 • Kurt

  Upplåst fjolla, som lever av hennes släkts ”kändis”kap

  Gilla

 • Ingvar

  Medelålders kvinnor som hatar kanske något för Aschberg att göra ett program om och söka upp dom 🙂

  Gilla

 • S Eriksson

  Intressant. Var går skillnaden mellan att inte hålla med, ogilla och hata? Jag vill minnas att en annan populär artist skrev ungefär – Jag hatar män, hatar hatar hatar. på internet och det gick bra. Säg är det inte konstigt?
  Att säga att man inte håller med kan vara utvecklande.

  Gilla

  • Stefan SH / har röstat AFS

   Ja det är den framgångsrika Zara du skriver om, som så gärna annars sär på lårna på cenen och viftar med musen, tror jag inte att hon gör så för kvinnornnas skull, inte..

   Gilla

 • Gus

  Bianca ! Skaffa dig en utbildning som leder till ett riktigt jobb. Då får du både självrespekt och respekt ifrån andra människor. ”Influencer” vad är detta för jävla larv att hålla på med.

  Gilla

  • Pettersson

   Riktigt jobb? Vad är det?

   Bianca är 23 år. Hon har anställda. Betalar skatt. Jobbar oerhört mycket.

   Hennes bolag omsätter 6,7 miljoner.
   Vinsten är 4,4 miljoner.

   Gilla

   • Macke

    Bianca med familjen i såpan ”Walgrens värd” på Kanal 5.

    När de i reklamavbrott av prog. på K. 5 visades en förhandsnutt satt de och åkte husbil som Pernilla körde,
    nere i Italien.
    Den som var minst glad av att åka husbil var Bianca som sade ifrån till mamma Pernilla.

    Gilla

   • valentin

    Vem ser detta program? Är det folk som inte har nåt eget liv och tankeverksamhet?

    Gilla

   • Pettersson

    Vem har sagt ett det är ett problem? Min poäng var att Bianca utsattes för näthat av medelålders damer och inte dem som vanligtvis får skulden.

    Jag vet knappt vad fröken Ingrosso sysslar med, men driver man eget företag och gör 4,4 miljoner i skattad vinst som 23-åring gör hon något rätt.

    Gilla

  • Tore

   Det är för skräpkändis barn som är för lata och fina för att ta ett riktigt jobb.

   Gilla

 • Ahmed Efendi

  Det är så mycket i sossarnas politik som är så jävla sjukt.Har man sagt a då får man säga b.Vet inte varför man hittar massa fel hos SD,specielt ett litet barn skall inte fälla dumma kommentarer .Stanna kvar i gycklar skrået och lägg dig inte in i politiken det finns tillräckligt med dårar där okså ,se bara att man kan inte bilda regering .

  Gilla

 • centurion

  Precis som såsse-sekten. Utnyttjar man sin demokratiska rätt att uttrycka en avvikande åsikt, så blir man genast stämplad som rasist. Den bortskämda skitungen på bilden sticker ofta ut hakan, men måste då räkna med att folk kan tycka annorlunda. Detta kallas att debattera – inte hatspridning. Eller som man sa när gubben själv var i parvel-åldern : Klipp dig och skaffa dig ett jobb, ungjävel !

  Gilla

 • Danne

  Sticker man ut näbben så får man räkna med mothugg.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: