Två nordiska flickor mördade av rasistiska islamister

ISLAM. I Marrakech, Marocko skrev Sveriges övergångsregering nyligen under FN:s migrationsavtal utan debatt i riksdagen eller i media. Justitiekanslern, JK utreder nu om övergångsregeringen begick brott mot grundlagen när de undertecknade avtalet. JK har fått in över 1000 anmälningar om detta. 

Från Marrakech kommer också de män i åldern 25-33 år som arresterats efter att norska Maren Ueland (28) och danska Louisa Vesterager Jespersen (24)hittades mördade i Marocko på måndagsmorgonen.

De två väninnorna dödades vid foten av Toubkal, Nordafrikas högsta berg i måndags. Foto: Privat.

På tisdag morgon greps en man i ett grannskap i Marrakech. Polisen hittade hans ID-kort nära gärningsplatsen i byn Imlil. Mannen pekade sedan ut tre andra män.

Männen påstås vara islamister och morden utreds som ett terrordåd. En film som männen tagit för att skryta med visar hur båda flickorna halshuggs på ett kallblodigt sätt med machete.

UPPDATERAT: Ytterligare nio män har gripits misstänkta för inblandning i terrormorden.

NRK.no

Dagstur från Marrakech till Atlasbergen

-Pettersson menar att flickorna var naiva, men det är det lätt att vara om man tror på etablissemangets löften om att alla människor är lika mycket värda och att terrorn inget har med islam att göra, dessutom arrangeras det vandringsresor i området som påstås vara säkra och trygga.

Tycker ni att männen som halalslaktade flickorna är lika mycket värda som flickorna som var på äventyr och vandrade i de Marockanska bergen? Vänsteretablissemanget anser det.

Mördarna påstår att de svurit trohet till IS, Islamska staten. I Sverige kallar SVT med flera mördare och våldtäktsmän i IS för återvändare.

Här kan ni leta upp videon om ni vill, det rekommenderas inte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Två nordiska flickor mördade av rasistiska islamister

 1. Jag har sett videon på danskan när hon blir halshuggen, den borde alla kvinnor se speciellt dom som tycker mena har vackra bruna ögon.
  Finns länkad på Flash ack.

  • Aftonbladet skriver att kvinnorna hade ”knivskador på halsen” samt ”tecken på våld med stickvapen mot nacke och hals”… När huvudet ligger på en annan plats än kroppen!!!! Jag saknar ord!
   Så, nej det var nog ingen viktig nyhet.

 2. Lauren
  Det vore väl härligt med kameror överallt, då skulle många stackars flickor kunna känna sig lite tryggare när de är ute.

 3. Dessa muslim svin ska hängas! Men antar det ska gullas med dem och tyckas synd om dem från svenska feminister i riksdagen..

 4. De mest primitiva representanterna för människosläktet tillåts mörda, våldta och invadera de mest utvecklade representanterna för människosläktet. Det är unikt i människosläktets historia.
  Detta på grund av att de mest korkade och irrationella människorna nu har tagit makten i västerlandet.

 5. och dessa terrorister/mördare finns det >2 000 av i Sverige, s k ”återvändare” av msm – med Sverige All Inclusive! Med tillstånd/PUT av våra s k ”politiker” inom sjuklövern utan förankring hos folket. Massimporten fortsätter av MENA-individer och utbytet sker snabbare och snabbare!
  Bara Gud vet vad dessa kan utföra för illdåd bland oss Svenskar (Skattebasen)?!?
  Tack sjuklövern för ert landsförräderi!

 6. Tydligen cirkulerar en video där halshuggningen visas och där mohammedarna rättfärdigar vad de gör/gjort.

 7. Man bör förklara dessa människor fredlöst och tillåta att skjuter dom på fläcken, likaså med varje återvändare, skryter de om sina bragder bör man skjuta dom som de galna hundar de är även deras fruar med anhang.

  • I Örebro hade det kvinnliga kommunalordföranden på förslag att ge hemvändande terrorister bostad,körkort, jobb, vad dom ska med jobb till förstår jag inte dom har ju bidrag.
   Så efterblivna är våra kära folkvalda sk politiker.
   Sverige har alltid haft en förkärlek för att pissa på offren och hylla våldsmän.

 8. Ingen vettig människa semestrar längre hos muslimerna.
  Det framgår klart och tydligt att deras mission är att döda de otrogna.

 9. DET är SOLKLART att det BEGICKS ETT BROTT NÄR DETTA AVTAL UNDERTECKNADES! BROTTET VAR ÄVEN MOT HELA SVENSKA FOLKET! VI är innerligt TRÖTTA på att få VÅRA KVINNOR, FLICKOR, BARN VÅLDTAGNA ELLER MÖRDADE. SER det som en REN och SKÄR KRIGSHANDLING mot SVERIGES FOLK! AVTALET ÄR DESSUTOM FÖRKASTLIGT/OLAGLIGT och SKULLE EJ HA SKRIVITS UNDER!!

  Känns FAKTISKT FRUKTANSVÄRT att se dessa två UNGA VACKRA INTELLIGENTA KVINNOR på FOTOT ovan som är HALSHUGGNA av byfånar med en intelligenskvot av 15 och stampat jordgolv som standard!

  FÖRNUFTIGA POLITIKER tag kontakt med SD och BILDA EN REGERING FORT.

  • Sorry men 87% PK tycker allt är frid o fröjd, samt tryggt i Sverige. Feminister o Metoo, tassar tyst o bryr sig inte ett skit om att kvinnor o barn mördas.

Kommentera