Inget sker med klimatet som är utanför den naturliga variationen

KLIMAT. Etablissemanget påstår att en enig forskarvärld säger att vi är på väg mot en klimatkatastrof. Det är inte sant, mängder med forskare säger att det inte är något onormalt som pågår men de får inte komma till tals i medierna. 

Petterssons insändare i Expressen från 27 februari 2008.

Hundratals forskare som är involverade i 40 vetenskapliga artiklar säger att skräcken om global uppvärmning bygger på hysteri och falsk vetenskap.

De över 40 vetenskapliga artiklarna om den globala uppvärmningen har publicerats under de första tre månaderna 2018. Deras diagram visar är att inget sker med klimatet som är utanför den naturliga variationen.

I diagrammet nedan från en studie av Polovodova et al ser vi att uppvärmningen nu är helt normalt i ett långsiktigt historiskt sammanhang. Det är inte varmare nu, det är faktiskt lite svalare, än under den romerska varma perioden eller medeltidens värmeperiod. Klimatet i större delen av världen var förhållandevis varmt år 950 till 1250, och temperaturerna på norra halvklotet kulminerade runt år 1000. Samtidigt drabbades stora delar av jorden av svår torka.

News Punch

-Pettersson är inte vetenskapsman men jag blir skeptisk när 20.000!!! klimatalarmister samlas i Polen och lyssnar på 15-åriga Greta Thunberg som läser innantill ur ett manus som en PR-byrå skrivit åt henne…

Greta Thunberg är dotter till kulturpersonen Malena Ernman och Ernman sitter i kulturrådets styrelse som delar ut pengar till vänsterextremistiska Expo. Malena Ernman, som nyligen givit ut en bok där klimathotet ingår och skryter om att hon inte flyger. Men familjen Ernman äger en Labrador och hundar orsakar enorma klimatutsläpp, för att inte tala om att Malena Ernman är för massinvandring, trots att en somalier i Sverige släpper ut 20-50 gånger mer koldioxid än en somalier i Somalia.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Inget sker med klimatet som är utanför den naturliga variationen

 1. Vilket tjat om klimatet, det blir som det blir oavsett människans påverkan eller inte !
  Vad har det för betydelse vems fel det är ?
  När klimatet väl har blivit annorlunda så är ju ett faktum och försent att skylla på något.
  Låt det bli som det blir, människor bryr sig inte ingen vill leva mindre bekvämt även om det skulle påverka klimatet positivt, den egoistiska bekvämma människan lever här och nu vill bara må bra äta och dricka gott köra bil flyga osv osv.

 2. Det är mycket lögner och vanföreställningar som man försöker inbilla Svenska folket, och tyvärr lyckas man till stor del. Bl a Flumskolan har gjort att en mycket stor del av befolkningen inte har kunskaper att göra några som helst relevanta egna bedömningar, utan blir propagandisternas helt hjälplösa offer.

 3. Allt beror på när man börjar mäta,börjar man mätserier från 1800- talet , visar det på varmare, ca 1 grad. Skulle man använda istiden som norm, så skulle vi ha enormt varmare, med romerska tiden som norm. så hade vi flera grader kallare. Varför det är varmare och kallare perioder även då det inte fanns människor, har troligen och göra med solens periodvis avtagande strålning och jordaxeln lutning från solen. Kanske den möjligheten också finns, att jordens bana kan skifta pga ändrade förhållanden i solens dragningskraft. Ingen, trots hundratals år av forskning och diskussioner, har lyckats säkert fastställa orsaken, utom möjligtvis Rockhammar och väder Per, och några till, som är angelägna om att få behålla en lukrativ anställning, och använder skrämsel propaganda, att koldioxiden skulle vara orsak.

  • Jordens klimat har gått upp och ner i miljontals år och det kan ingen människa göra något åt även om vi investerar alla pengar som finns på jorden i 100 år framöver och totalförbjuder allt som inte drivs med el f.o.m. i morgon och för all framtid.

 4. Romklubbens lakejer , finfina grejer ! Nyttiga idioter kallas de med har jag läst . Ett gott forum Pettersons för oss oupplysta . Tack allihop som skriver här . Mvh Sjöström

 5. De ’forskare’ osv., som pratar om klimathotet är inget annat än prostituerade, som prioriterar egenvinning framför yrkesheder …

Kommentera