Mohamad Safar, syrisk medborgare döms till 2,5 år för våldtäkt av 12-årig flicka


BROTTSLIGHET. Mohamad Safar har med våld genomfört ett samlag och två andra sexuella handlingar som med hänsyn tiill kränkningens allvar är jämförliga med samlag med målsäganden (NN 2), som var 12 år.

Låt proffsen ta hand om sina egna…

Mohamad Safar har tagit tag i målsägandens nacke och hår, tryckt ned henne på knä, öppnat hennes mun och tvingat henne att suga på hans penis samt efter det slickat på hennes könsorgan och sedan lagt sig på henne och därmed betvingat henne samt hållit för hennes mun för att hindra henne från att skrika och genomfört ett vaginalt samlag.

Mohamad Safar begick gärningen med uppsåt eller har varit oaktsam
beträffande omständigheten att målsäganden var under 15 år.

Skaraborgs Tingsrätt Mål nummer B 3973-18

”Nu döms en 26-åring från Skara för våldtäkt mot barn”, skriver flera medier.

Straffet blir två år och sex månaders fängelse, herr Safar ska också betala 130000 kronor i skadestånd till flickan och utvisas på tio år efter straffet.

Mohamad Safar har erkänt delar av händelseförloppet men menar att flickan ville ha sex. Men med tanke på hennes skador och att 12-åringen omedelbart anmälde honom för våldtäkt anser tingsrätten inte att hans berättelse är sannolik. Dessutom anser de att 12-åringens berättelse varit detaljerade under polisförhören och rättegången. Därmed har de inte heller någon anledning att ifrågasätta den.

-Pettersson säger att minimistraffet för grov våldtäkt är fyra år och maxstraffet tio år.

 • Varför utdömer syltryggarna ett straff under mini när någon våldtar en 12-årig flicka så hon får skador?
 • Varför är inte utvisningen på livstid?

Den dömde heter Mohamad Safar, är född 1994, har tolkbehov på arabiska och är medborgare i Syrien.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Mohamad Safar, syrisk medborgare döms till 2,5 år för våldtäkt av 12-årig flicka

 • Kenth Andersson

  2, 5 år på hotell för att ha förstört en 12-årig flickas liv är billigt !
  Nu blir det inte 2, 5 år efter förmodad avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av tiden, våldtäktsparasiten är med andra ord ute snart igen och fortsätta att våldta fler flickor.
  De kriminellas paradis Sverige är som sagt fantastiskt.

  Gilla

 • Guran

  Men halååååå – han är inte från Skara, han är från Syrien och borde aldrig ha kommit hit. Sätt honom i ett Syriskt fängelse där han kan få smaka lite av egen medicin……

  Gilla

 • Karlsson

  Total jävla skandal!
  Har sett att folk börjar hänga ut gula västar på sina hus, tänker leta fram en själv i eftermiddag och pryda trappan med på framsidan.

  Lär få kåken och bilen sönderslagna eftersom jag bor i en kraftigt berikad mindre ort men något måste jag fan göra!

  Gilla

 • NALLEN

  Med ett sådant löjligt lågt straff för ett SÅ fruktansvärt och hemskt brott mot den stackars lilla flickan som med all sannolikhet kommer att få lida av detta resten av sitt liv och det är utan tvekan en garanti.
  Om inte åklagaren överklaga tingsrättens dom till hovrätten så begår han ett mycket grovt tjänstefel.
  Om jag själv varit pappa till detta stackars barn så skulle jag känna mig mycket grovt kränkt och framförallt mot min flicka. Så det ända rätta för mig vore att själv delger kakelackan det rätta straffet för vad han gjort mot mig och min familj. Och det vore det ända sättet för mig att kunna leva med mig själv resten av livet.

  Gilla

 • Ståfräs

  Feministerrrr, Metooo hallååå, nä visst ja, Ni hatar bara vita medelålders män och dyrkar tydligen muslimska våldtäktsmän, sover Ni gott?

  Gilla

 • Kurt

  Ta dem och slå dem sönder och samman, hoppas att han få i kåken av sina medfångar va han förtjänar

  Gilla

 • Mm

  Vad gör aset här? Om han är inbjuden av Ernman o co, varför bor han inte hemma hos dem, deras hjärtan blöder för dessa retarderade stollar som syrierna vill bli av med. Vill de inte utsätta sin döttrar för våld, men det går bra med andras flickor. Då passar Sverige bra för dessa pk

  Gilla

 • Cesil.

  Varför bara 2,5 år.
  Behövs han överhuvudtaget i Sverige?

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Menar signaturen K T J rättens medlemmar eller den stackars sandnegern ? Sandneger är Hillary Clintons benämning på araber och då hon har helgonstatus i Sverige så utgår jag ifrån att den benämningen är korrekt . Mvh Sjöström

  Gilla

 • KTJ

  det är nästan som man tror att det numera är legalt att förmildra straffen för våldtäkt allra helst om det är en arab som våldtar ett barn, för att gärningsmännen inte har samma kapacitet att tänka logiskt.
  det utvecklar sig mer och mer till ett parralell samhälle, där vissa pk idioter skall tvinga in svenskarna i någon ny agenda att, vi och våra barn inte är lika mycket värda som de kommit för att berika vårat land och därmed blir straffen så löjligt låga.
  man spyr på den totala ignorans av de här stollarna, och under vilka stenarna lyckades vi hitta dem och sätta dom på sådana här poster där kan slakta sverige med gott heder o samvete!!!!

  Gilla

 • tikamax

  HÄNG HONOM för Fan!

  Gilla

  • Karlsson

   Det hade Assad gjort..
   Jag har insett att det finns en anledning att Mellanöstern och arabländer styrs med järnhand av grymma och hänsynslösa diktatorer, det är enda sättet att upprätthålla ordning bland dessa djur.

   Gilla

 • Valter

  Det är för mig en gåta att om man jämför Arnault och denna Syrier.Kvinnan som lät J C Arnault ”våldta” henne flera gånger och fortsatte träffa honom och åkte till Paris, till honom, betraktas som ett allvarligare fall av våldtäkt än denna som våldtog en 12 årigt oskyldigt barn. I J C A fallet var båda vuxna medvetna om vad sexuella handlingar kan leda till, i andra fallet var det ett barn. Kan straffet anses vara lika i båda fallen, jag ser då att det måste vara en förmildrande omständighet enligt domstolen, om man kommer från Syrien, det visar straffpåföljden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: