Muslimerna vårt största utländska hot – häpnadsväckande uteslutning av Sverigedemokrat

SVERIGEDEMOKRATERNA. ”Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna.”

”och uttrycker er väldigt negativt med en generalisering att det sker en islamisering av Sverige.”

”Ni visar på ett ideologiskt avvikande beteende och bryter mot vår nolltolerans princip mot rasism.”

Ovanstående är några citat i ett brev till f.d. Sverigedemokraten Thoralf Alfsson med anledningen till att Alfsson uteslutits från Sverigedemokraterna.

Hela brevet finns i slutet av Thoralfs blogginlägg…

-Pettersson undrar vad SD håller på med, att vara motståndare till för stor asylinvandring, islamiseringen och den ökande brottsligheten orsakad av invandrare från dysfunktionella länder är den största anledningen till Sverigedemokraternas existensberättigande.

Är kritik mot islam anledning till uteslutning ur SD så kan partistyrelsen utesluta Jimmie Åkesson. Om inte borde partistyrelsen avsättas. 

***

”Muslimerna vårt största utländska hot” – Jimmie Åkesson

ISLAM. Det var den 19 oktober 2009 som Aftonbladet publicerade en  debattartikel av Jimmie Åkesson om islam. Sverigedemokraterna hade inte kommit in i riksdagen och togs inte riktigt på allvar.

DEBATT. En av mångkulturens många inneboende paradoxer är att den, trots sitt universella anspråk, är ett monokulturellt fenomen som endast funnit grogrund i den postmoderna, oikofobavästvärlden och som därför också tar sin utgångspunkt i västerländska fenomen och erfarenheter när man bedömer och analyserar omvärlden. Den västerländska erfarenheten ses som ett högre utvecklingsstadium, som resten av världen bara inte hunnit uppnå ännu.

Detta är också anledningen till att dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering. Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer, liksom att islam i grund och botten är samma sak som kristendom, med den enda skillnaden att muslimer har ett annat namn på gud.

Därmed antar man också att man kommer att kunna tämja islam på samma sätt som sekulära krafter sedan århundraden tillbaka tämjt den europeiska kristendomen och förpassat den till den privata sfären.

Islam skiljer sig dock från kristendom på flera avgörande punkter, till exempel gällande distinktionen mellan andlig och världslig makt och synen på vålds­användning. Islam har ingen motsvarighet till Nya testamentet och inget allmänmänskligt kärleksbudskap. Dessa skillnader har också gjort att islam och den muslimska världen aktivt har avvisat upplysningen och humanismen.

Detta, tillsammans med nästan 1.400 år av krig och motsättningar mellan islam och det kristna Europa, tror sig nu dagens makthavare kunna övervinna i en handvändning.

Såhär långt tvingas man dock konstatera att islam har påverkat det svenska samhället i betydligt högre utsträckning än det svenska samhället har påverkat islam. Massinvandringen från muslimska länder tillsammans med de relativt höga födelsetalen inom den muslimska befolkningsgruppen talar för att denna utveckling kommer att fortsätta om inte en politisk kursändring sker. Naturligtvis är en betydande andel av Europas muslimer inte bokstavstroende, även om de flesta studier som gjorts på området visar att fundamentalisterna är en stor och växande minoritet.

Rotlösheten, som den mångkulturella samhällsordningen underblåst hos många andra och tredje generationens invandrare, har fått många att söka sig till islam som en identitetsskapande och samlande kraft och vi upplever nu en radikaliseringsprocess bland muslimska ungdomar i Europa.

I Sverige finns mig veterligen inga kända studier på området, men i en brittisk undersökning från 2007 uppgav 37 procent av de unga, brittiska muslimerna att de skulle föredra sharialagar framför brittisk lag och lika många ansåg att den som konverterar från islam skall avrättas. I andra studier från bland annat Frankrike och Tyskland kan samma mönster urskiljas.

För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli Sveriges näst största religion, att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.

Allt detta är i dag en del av den svenska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.

Jimmie Åkesson, partiledare Sverigedemokraterna i oktober 2009. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “Muslimerna vårt största utländska hot – häpnadsväckande uteslutning av Sverigedemokrat

 1. Tyvärr är det Svenska folkets fel, för att få mer röster måste sd krypa och foga sig i pk skiten för att det Svenska folket ska(Våga) rösta på jimmie och SD.
  Hur fan ska sd annars kunna bli större i dom fega och trygghets beroendes land.
  Sannfinländarna fick 25% i första valet i ett land utan gruppvåldtäkter, moskéer, NO go zone, och vi står på 18%fortfarande efter tre val. Det visar hur dum Svensken är.

 2. Bevare mig väl, vilken soppa. När man läser hela brevet(Thoralfs blogg) så är det häpnadsväckande vilken dålig skriven svenska skribenten har. Sannolikt någon snabbutbildad som gått en SFI- kurs med ej godkända betyg.

 3. Åkessons debattartikel bemöttes med en låtsad förvåning då 2009, men har blivit en allt värre verklighet år för år. Jag kan inte heller förstå Thoralf Alfssons uteslutning. Pågår något bakom kulisserna, som ingen får veta?
  Om man läser följande, så kan man tycka att vissa kan sila mygg och svälja kameler.
  https://www.expressen.se/dinapengar/lyfte-lon-i-14-ar-utan-att-satta-sin-fot-pa-jobbet/
  Hur många liknande fall finns det inom offentliga sektorn?

  • ruben:
   Det lär inte finnas någon ”yrkesgrupp” i landet,som är så korrupt som de folkvalda,oavsett parti…
   Detta var en av orsakerna,att jag tackade för mig i dåvarande Centern,för snart 40 år sedan. De åren som förflutet sedan dess,lär inte ha bättrat upp deras anseende.Skillnaden är,att idag spelas det upp öppet, för dem som har ögon att se med.
   Vem skulle t.ex. göra sig till sådana clowner,som Fru Björklund och ”skräcken från Maramö”,om det inte gav en viss utdelning
   Ingen tror väl att invasionen under senaste 25 åren,har gjort att några av resp. partis toppnamn,har blivit olönade.

 4. Redan när Åkesson gick in i väggen och Karlsson och Jomshof tog över partistyrelsen i strid mot vad landsdagarna beslutat började det lukta ofräscht. Jag skulle vilja införa en konsumentköplag som reglerade partierna. Undrar då vad D:et i SD skulle komma att betyda?

 5. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/12/BeitragsbildSchwarzer.jpg
  Eftersom denna rubrik lär draga många intresserade,vill jag nyttja detta med följande inlägg från dagens PI:
  http://www.pi-news.net/2018/12/wissenschaftler-vortrag-in-schweden-nein-danke-eher-noch-in-nigeria/
  För de som läser lite tyska ger dessa rader en klar bild över den sluttande väg vårt forna lyckliga land,nu befinner sig.
  M.a.o samma inställning i omvärlden som Thoralf A,i många år beskrivit utvecklingen och faran av.

 6. Denna smutsiga byk bör tvättas ordentligt. Alla som trott på SD:s ord och partiprogram ska ges tydlig information om vad som nu gäller och Åkesson ska inte glida undan ansvar pga pappaledighet. Har partiet bytt ståndpunkt gällande islamism så ska det komma ut. Thoralf är en frisk fläkt i den stillastående ankdammen.

 7. Överväger att ändra min röst från SD till KD i kommande extra val. Uteslutande beroende på SD:s behandling av Thoralf. Glöm AfS, kommer aldrig över 0,3%.

  Läser man brevet så förstår man varför motståndarna kallar SD-folk för mindre vetande. Är det nivån på SD-riks som visas där blir man mörkrädd.

 8. Skamligt att slänga ut Thoralf, passade väl inte in i sällskapet. En riktig arbetshäst, tog reda på hur saker och ting förhöll sig, vågade trampa småpotentaterna i Kalmar på fötterna. Och det var nog så han fick fiender i SD. Vågade ta upp korrumption i sin lilla småstad, med andra ord en heders knyffel och fantastisk fotograf

  • Instämmer. Som en trogen läsare av Thoralf är han en hedersam svensk med både hjärta och hjärna.

 9. Jag skulle vilja att Järpe såg klippet på de två flickorna som blev halalslaktade i Marocko. Det låg ett tag i kommentarsfältet på Samnytt, men hittade det inte nu så det kanske är borttaget.
  Hur länge ska vi stå ut med muslimdjävlarna som dödar, våldtar och förstör vårt samhälle?
  Man undrar vad de har för störning i sjuklövern och media som inte ser vad som händer?
  Vem är förvånar att Åkesson hade rätt för tio år sedan? Alla normala människor såg det.
  Medlöparmedia med SVT i spetsen, mörkar som vanligt om muslimer.

 10. Jättebra Pettersson att ni tar upp detta mycket viktiga ämne, det är förfärligt
  minst sagt det som Sd riks har utsatt Thoralf Alfssons för.Odemokratiskt fulspel Sd kör mot trogna hårt arbetande Sd ledamöter.Skäms på er i Sd riks!! och förklara er för alla era dryga 1,2 miljoner väljare som röstade på er i senaste valet just pga av att vårt land översvämmas av id lösa främlingar från tredje världen, varav tiotusentals är islamister,terrorister,grovt kriminella,vettvillingar och våldsverkare från världens mest dysfunktionella länder som släppts ut från fängelser och mentalsjukhus för att sprida skräck,terror och begå allehanda brott mot vårt folk.Har ni Sd riks ändrat partiets inriktning så har ni ju lurat alla era väljare,väldigt många förstagångsväljare röstade på er i år,våra ungdomar som såg Sd som enda parti att rösta på för att få lite hopp för deras framtid här i vårt eget land som sjuk-klöverligan sålt ut till djävulen själv.
  Jimmie Åkesson med vänner i partiledningen , svara era gräsrötter och väljare offentligt,ni svarar aldrig på mail eller telefonpåringningar från oroliga och frågande väljare /allmännheten ,varför?

 11. Hoppas så många som möjligt nu inser att SD inte är vad det har varit. Det finns en chans nu i det troliga extravalet att välja ett bättre alternativ, annars får vi vänta tills valet 2022, the point of no return!

 12. Uteslutningen av Thoralf är en stor skam. Den man som borde uteslutas heter Mattias B Johansson en riktig fähund. Thoralf har jobbat och slitit för SD i många år inte minst i senaste valkampanjen. En skam att man behandlar honom så.

 13. Och inte har det blivit mindre sedan 2009 heller.
  Jimmy kämpar väl på för att bli en ”rumsren” partner i en regeringsbildning.

Kommentera