Rekordmånga fall av människohandel och annan brottslighet

BROTTSLIGHET. Polisen rapporterar om rekordmånga fall av koppleri och människohandel, alltså slaveri. Hittills i år 256 fall, för tio år sedan var siffran 66 fall på ett år. Kvinnorna det handlas med kommer från Afrika och Östeuropa, rapporterar Sveriges Radio. 

Socialdemokraterna pratar om trygghet, är det någon som ser den? Är alla fattigpensionärer och uteliggare trygga Stefan? När börjar nivån på brottsligheten kallas inbördeskrig?

-Pettersson funderar. Igår slog vi förra årets rekord med antalet döda i skjutningar, det rapporteras om knark som säljs öppet på gator, torg och på bibliotek, det sitter prislistor på narkotika i trappuppgångar, det sprängs och kastas handgranater, det eldas bilar och skolor i rekordfart, människor rånas på kläder och mobiler samt misshandlas. De väpnade rånen i hemmen ökar, äldre rånas och misshandlas, det sitter en tiggare vid varje större butik, det är terror och terrorhot, och mycket mer.

Allt detta var ovanligt för några år sedan.

Trots dessa hot och detta våld koncentrerar sig vår tillförordnade statsminister på att snacka skit och försöka stoppa de ”högerextrema” Sverigedemokraterna.

Någon som vet hur Stefan Löfven tänker, om han tänker, han borde begripa att den mesta brottsligheten är kopplad till öppna gränser och invandring.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Rekordmånga fall av människohandel och annan brottslighet

 1. Här skulle ju fru Corazza Bildt kunna utföra professionellt inhemskt arbete,i stället för att sitta i Brüssel och uggla…
  Hon om någon är ju väl hemmastadd sedan tidigare,inom denna i Abzurdien lite udda verksamhet.
  Speciellt de som kommer från Östeuropa lär hon känna väl till, och kunde kanske få,att resa tillbaka hem till bl.a.Ukraina ! Hur det står till med zigenerskorna,är det kanske lite knepigare att omvända ?

 2. Ingår i Lövens och övriga 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Det ryms mycket i dagens svenska trygghetspaket.

 3. Vi Svenskar är också ”moderna löneslavar” då vi betalar världens högsta skatter för att finansiera den kravlösa masskoloniseringen av MENA-individer, påtvingade av sjuklövern och där våra s k ”politiker” fullkomligen strösslar skattemedel över dessa müslimer utan motprestation samtidigt som vi har:
  -330 000 fattigpensionärer
  -Antal uteliggare ökar – främst svenskar då MENA-individer får Sverige All Inclusive
  -Skola i förfall
  -Terrorismfinansiering mot Israel via palestina
  -politruker (som ex vis jan eliasson) som skott sig ekonomiskt
  -Fallerande sjukvård
  -Gruppvåldtäkter som avskrivs omgående
  -Bilbränder/granatsprängningar, personråd osv osv
  -Ca 5.5 miljarder kronor/år till den förlorade staden malmoe i ”bidrag” osv osv
  -politiserade myndigheter och rättsväsende
  Listan kan göras otroligt lång…………

 4. Skulle vilja se hur det ser ut i huvudet på dem som nyttjar kvinnors kroppar mot betalning? Finns ingen efterfrågan finns heller ingen som säljer.

  • Så länge det finns dom som säljer så finns det köpare… Dom som säljer är precis lika skyldiga. Det finns inga ursäkter; pengar, taskig barndom, narkotikamissbruk, svält osv. Båda parter är lika skyldiga.

 5. Hur det ser ut inuti huvudet på Stefan Löfven är en omöjlighet att svara på men att det är en stor del som upptas av rent och skärt storhetsvansinne och maktbegär är solklart.
  I övrigt är det nog mestadels ett tomrum tror jag.

  • Alla politiker inga undantag från vänster till höger drivs av har alltid drivits av och kommer alltid att drivas av ett maktbegär endast för sin egen vinnings skull !
   Så enkelt är det.

Kommentera