Sveriges Radio: Dra tillbaka slavlagen men säg inget om migrationen

MEDIA. Opartiska Sveriges Radio har rapporterat om oroligheter i Ungerns huvudstad Budapest. Människor protesterar mot att arbetsgivarna ska få rätt att öka antalet övertidstimmar från 250 till 400 timmar. Det kallas slavlagen. 

Det protesteras också om ett nytt domstolssystem för administrativa mål, som kommer stå under direktkontroll av landets justitieminister.

Så långt om Ungern, och som ni vet är Ungerns regering emot asylinvandring och islam.

Stockholm mot makteliten och FN:s migrationsavtal.

-Pettersson hör dock inte ett ord om protesterna mot FN:s migrationsavtal i Stockholm (bilden ovan), Bryssel (film nedan) och på många andra platser i Europa igår.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Sveriges Radio: Dra tillbaka slavlagen men säg inget om migrationen

  1. Låter som precis som det oberoende svenska Public Service !!!!!!!
    Expressen med sitt presstöd har ett lysande genialt uttryck, vi är en oberoende liberal tidning !
    Vad är och betyder oberoende liberal ?
    Vilket trams och typiskt svenskt hyckleri.

  2. Det ”oberoende” SVT blev väl så i extas över att det demonstrerades mot Victor Orban så det måste man bara ta in och det stämmer också med deras narrativ.
    Självklart att regimmedia inte rapporterar om det som går emot regimen dessutom så leds SVT mestadels av miljöpartister och andra odemokratiska vänsterextremister.

Kommentera