Sveriges Radio: Dra tillbaka slavlagen men säg inget om migrationen


MEDIA. Opartiska Sveriges Radio har rapporterat om oroligheter i Ungerns huvudstad Budapest. Människor protesterar mot att arbetsgivarna ska få rätt att öka antalet övertidstimmar från 250 till 400 timmar. Det kallas slavlagen. 

Det protesteras också om ett nytt domstolssystem för administrativa mål, som kommer stå under direktkontroll av landets justitieminister.

Så långt om Ungern, och som ni vet är Ungerns regering emot asylinvandring och islam.

Stockholm mot makteliten och FN:s migrationsavtal.

-Pettersson hör dock inte ett ord om protesterna mot FN:s migrationsavtal i Stockholm (bilden ovan), Bryssel (film nedan) och på många andra platser i Europa igår.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “Sveriges Radio: Dra tillbaka slavlagen men säg inget om migrationen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: