Nazisterna har blivit högerextremister


REGERINGSBILDNING. Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven har inte gett upp att få bli statsminister i nästa regering. I sitt jultal i Avesta under söndagen fokuserade S-ledaren Stefan Löfven på högerextremismen som han menar är på frammarsch i Sverige precis som i många andra länder i världen.

Här hälsar herr Löfven på sina vänner…

– De här högerextremisterna pratar mycket om gemenskap men hela deras gärning går ut på att exkludera vissa människor ur vår gemenskap, säger Löfven i talet.

Högerextremisterna är det gäng som han tidigare kallat nazister och fascister, alltså Sverigedemokrater.

S-ledaren betonade även att socialdemokratin inte bara ska vara emot någonting, utan även fokusera på vad den är för. Därefter radade han upp en rad områden där han vill se ett starkare och mer solidariskt samhälle.

– Vi ska inte bara varna för mörkret, vi ska visa på ljuset.

Stefan Löfven (S) menar att regeringsbildningen ligger i händerna på S, MP, C och L. Och om det inte lyckas så står den öppna demokratin på spel.

Löfven påstår alltså att M, KD och SD är farliga högerextremister och att hela demokratin står och faller med att socialdemokraten Löfven ska få fortsätta att vara statsminister.

Vidare säger att att Sverige har utvecklats genom kompromisser och små steg framåt, det säger alltså mannen som sa att ”Mitt Europa bygger inga murar” och släppte in hundratusentals dysfunktionella i landet, små steg pyttsan…

-Pettersson menar att Stefan Löfven är farlig för landet och demokratin, han tänker bara på två saker, att ta makten och att behålla den…

Försök gärna räkna hur många gånger han säger högerextremism…undrar om Annie och Jan går på det…inte ett ord islam…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


28 responses to “Nazisterna har blivit högerextremister

 • carl ekstrom

  Själv nazistiska rötter.ful fisk tycker jag.

  Gilla

 • fattig lappen

  Var finns demokratin för 330 000 tusen fattigpensionärer. ingenstans Stefan löven . det glömda folket.

  Gilla

 • Erling

  Det hat som ständigt levereras mot oss som inte är ”politiskt korrekta”, är
  nog mer destruktivt för miljön än CO2-halten!

  Gilla

 • Brasklappen

  Hycklaren och lögnaren Stefan Löven har hållit ett ”jultal” i sossefästet Avesta! INTE ett ord om attackerna från terrorister mot kristendomen och Julmarknaden i Tyskland; INTE ett ord om brandattentatet i Malmö mot en synagoga, INTE ett ord om att judar flyttar från Malmö på grund av hot från muslimer! Det går bra att prata om Adolf Hitler och nazismens brott MEN Stefan Löven är Sveriges svar på Adolf Hitler och i Malmö har de haft makten i c:a 100 år sossepacket, Hitler satt i 12 år! Vår tids Goebbels skrev muppens tal, fullt av lögner och floskler för att manipulera svagbegåvade stackare. Socialdemokraterna är svensk arbetarklass värsta fiende!!!

  Gilla

  • Brasklappen

   Fräckt att besöka en kristen julmarknad med vita människor, blonda barn….AVESTA har blivit ”berikade” med asylinvandrare tack vare Löven, det är blad dessa han hör hemma….Det fina Biblioteket i Avesta har blivit ”berikat” med khatrökande högljudda asylinvandrare. Varje liten ort har Socialdemokraterna förstört!

   Gilla

  • Grune

   Sossarna med Stefan Hitler Löven i spetsen är livsfarliga för Sverige och Svenskarna Hur kan Svenska folket släppa fram en sådan nazist som inge högre önska än att utrota dom, det är obegripligt.

   Gilla

 • Danne

  Räkna i stället upp allt vi måste stå ut med.
  Många av de fördelar han nämner väger ganska lätt i jämförelse, ta mångfalden som vi hitintills inte sett några positiva konkreta exempel på.

  Bara kostnader för migrationen!

  Gilla

  • Grune

   Hur många miljarder har helvetet som 7-klövern ställt till med i framtagandet av en ny regering kostat.
   Hur mycket skola, sjukvård, äldrevård, poliser, försvar och infrastruktur hade vi fått för dessa pengar?????????

   Gilla

 • Kapten Bölja

  Noterbart att Löfven inte sade något om vänsterextremisterna.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Nej kommunister och övriga vänsterextremister är ju mysiga helt ofarliga individer i 7 klöverns Sverige !
   Så länge man inte kritiserar den svenska mångkulturella okontrollerade massinvandringen så får man vara och uppföra sig hur som helst.

   Gilla

 • Kent

  Det Stefan Löfven säger är att jag accepterar vad som helst bara jag och mina medbrottslingar får sitta kvar vid köttgrytan.
  Snälla snälla Annie kom tillbaka jag går med på allt bara du stöder mig. Vad det kostar har ingen betydelse det vet du vi betalar inte utan det får folket göra.

  Gillad av 1 person

 • Isak Grunewald

  I stället för att beklaga att det han kallar ”högerextremism” breder ut sig borde Stefan Löfvén fråga sig varför detta sker. Han bör tänka på sitt eget partis skuld i detta.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Jaha och ska Svetsarn då omfamna Vänsterextremisterna???
  Högerextremisterna, jag tror inte det är någon risk att de dyker upp ovanför 4% spärren, så varför är han orolig för han måste väl med högerextremister mena Nordiska motståndsrörelsen……..

  Gilla

 • motvallsblogg

  För den vänsterextreme är allt högerextremt.

  Gilla

 • Bosse

  Steffe kan inget göra på egen hand. Han är bara en nickedocka för den arme av sozialistiska orcher som har ockuperat statsförvaltningen och ämbetsverken.

  Det räcker inte att bli av med partisozzarna.
  Det krävs en rejäl utrensning av ämbetshens för att få till en förändring

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Hur länge får han hålla på???Det är skam för Sverige att den här ”människan ”varit statsminister 4 år.Läser han inga tidningar om skjutningar och alla slags våld som förekommer i vårt land.Han är inte den man som kommer att leda landet till att vi får vår forna trygghet.

  Gilla

  • Grune

   Nej han läser inte tidningen av den enkla anledningen att han inte är läskunnig. Det är därför han heller inte har läst SD:s partiprogram.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Löven och övriga 7 klövern kan och kommer att hålla på så länge en majoritet av svenskarna är och känner sig trygga med samhällsutvecklingen !
   Så enkelt är det.
   En GOD JUL och ett GOTT NYTT 2019 tillönskas det trygga och heligt mångkulturella Sverige 🎅

   Gilla

 • Stenbock

  Har för mig att just Avesta är ett socialistiskt näste,av rang. Kanske därför han ofta håller sina tal där med de nya ord han fått höra/lära hos sina röda vänner i Bryssel…
  Är ju också viktigt för honom att försöka behålla den goda lön,han kvitterar ut varje månad.Tror det skiljer ganska mycket,mot en vanlig knapptryckare.

  Gilla

  • Grune

   Om en människa får sparken från sitt jobb tappar han hela lönen.
   Om en politiker får sparken behåller han den plus att han får ett nytt överbetalt arbete.

   Gilla

 • centurion

  Helt klart är det Henrik Arnstad som har plitat ner flosklerna.

  Gilla

 • ossie

  Den där vidrige pamp och mobbartypen är som besatt av att mobba och frysa ut SD. Han är för dum för att förstå att det hela tiden bara haft motsatt effekt. Han går mot sitt livs nederlag.

  Gilla

 • Suzie

  ”– Vi ska inte bara varna för mörkret, vi ska visa på ljuset”

  När man hör den avsatte Löfven svamla sina ramsor så kommer genast dessa ord från bibeln upp; Djävulen förskapar sig till ljusets ängel.
  Många skrattar åt socialisten Löfven och kallar han pajas och intelligensbefriad mm, men faktum är att han har orsakat stor skada och fortsatt helvetekaos för svenska folket och vårt arma land,man kan inte bara avfärda han som imbecill, faktum är att det är något så läskigt otäckt över den karln man får onekligen kalla kårar när han ser och hör honom han låter och beter sig som en programmerad robot.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Inte bara karln. Hela det socialdemokratiska ledarskiktet

   Gilla

  • Grune

   Han har en väl genomtänkt plan hur han skall utrotat Svenskarna,så han är nog inte helt och hållet tokig. Han djävulska plan håller på att förverkligas mitt framför ögonen på dom dumma Svenskarna.

   Gilla

  • Brasklappen

   Suzie…Bra formulerat! Stefan Löven är en fullblodspsykopat och maktmänniska, han har klättrat och gjort karriär och är van att se bort från sanningen! NU gäller det vårt fosterlands framtid, den typ av EU byråkrat och karriärpolitiker som fullständigt skiter i sitt folk och land måste bort, helst ställas inför rätta och sättas på Kumla för alla gangsters han släppt in i Sverige!!!

   Gilla

 • Jag

  En ”socialist” som nonchalerar sina egna medborgare! En ”socialist” som tvingar 330 000 fattigpensionärer mot ättestupan efter att ha byggt upp Sverige!
  En ”socialist” som försämrar den svenska vården!
  En ”socialist” som sett till att sjukvården försämrats!
  En ”socialist” som kapsejsat den svenska skolan!
  En ”socialist” som tvingar på oss världens högsta skatter för att finansiera terrorism, 11 000 afghaner utan asylskäl, gruppvåldtäkter, ett politiserat s k ”rättsväsende” + andra myndigheter mm mm!
  En ”socialist” som bedriver en SverigeFrånVänd ”politik”!
  En ”socialist” som är en globalist där ”socialismen” minimerar sin egen befolkning!!
  Listan kan göras längre men …….dessa s k ”politiker” driver en annan agenda som inte är till Sveriges bästa eller fördel!
  Våra s k ”politikeradel” borde straffas för sitt landsförräderi och förpassas till historiens soptipp!

  Gilla

  • Grune

   Bara lugn ! Om vi 1,2 miljoner Svenskar som finns kvar i Sverige får tag i någon politiker så kommer 7-klöverns partiledare att få sitta inlåsta på vatten och bröd resten av sina liv. Undrar vad den lilla majorens barn säger om detta ?
   Pappa sitter i fängelse.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: