Idag – Demonstration mot makteliten som förstör Sverige


INVANDRING. Idag anordnas åter en demonstration i Gamla stan i Stockholm. Det är Journalisten Katerina Janouch som tillsammans med likasinnade fortsätter sin kampanj i Stockholm mot ”makteliten som förstör Sverige”.

För den tredje helgen i följd fortsätter protesterna mot en ansvarslös migrationspolitik och mot undertecknandet av FN:s migrationsramverk.

Har ni möjlighet så gäller, idag söndag, att demonstrationen äger rum den 16/12 klockan 15.15-17.15 vid Mynttorget i Stockholm. Protesterna anordnas av journalisten Katerina Janouch tillsammans med andra Sverigevänner.

– Det är jag som arrangerar den, med stöd av vänner och eldsjälar. Den är mot ansvarslös migrationspolitik, FN:s Global Pact on Migration och den arroganta elitens misskötsel av Sverige, säger Katerina Janouch.

Den dagen vi står eniga, är maktelitens förstörelse av Sverige slut


8 responses to “Idag – Demonstration mot makteliten som förstör Sverige

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: