Stäng

En vuxen person som statsminister

REGERINGSBILDNINGEN. I fredags var det statsministeromröstning och Stefan Löfven (S) förlorade för andra gången. Den enda som ses som ett alternativ, Ulf Kristersson (M) har också förlorat en omröstning. Jimmie Åkesson (SD) är omöjlig. 

Vad sägs om en vuxen person som statsminister? Det är dags för Sveriges första kvinnliga statsminister, Ebba Busch Thor (KD)…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 reaktioner på “En vuxen person som statsminister

 1. Kommer aldrig att lita något parti inom 7 klövern !
  Allt är bara ett spel för galleriet, blir det extraval och SD skulle bli väldigt mycket större så kommer garanterat Ebba Busch Thor och de övriga tomtarna inom 7 klövern att bli som en enda stor familj för att forsatt mota SD i grind.

 2. KD och SD verkar vara de enda partierna som inte är totalinfiltrerade av Muslimska Brödraskapet och som dessutom har partiledare med vettet i behåll

  Ebba for President!
  Jimmie for Vice Precident!

 3. EBT kommer att i så fall bli en j……..t bra statsminister, hon har visat vilken fin lagspelare hon är och står för partiet och alliansen mening och vallöften, till skillnad från ”Koppartaket”

 4. Ingen helt omöjlig tanke. Bondevik från KrF var statsminister i Norge 2001 – 2005 trots att Högerpartiet var större.

 5. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Hur många vuxna personer finns det inom svensk politik som kan ta ansvar.
  När de inte vill svara på frågor och deras ansvariga blockar bloggar på twitter undrar man hur det är ställt med demokratin .argumentation och meningsutbyte.
  Ett exempel här:
  . Vet inte varför, men Ola Spännar (Centerpartiets kommunikationschef) har blockat Ulsans på twitter.
  Det artar sig när rikspolitiker inte vill ha debatt. Kanske ett bevis på att vi når ut med vårt budskap.

 6. EBT framstår för varje dag mer och mer som den gräbba som kan och ska leda Sverige ur den sopsäckstillvaro som sosseriet och den pissliberala maktsfären bagagerat den svenska befolkningen i.

  EBT skrämmer ”feministerna”, dvs de mediefuktiga batikhäxorna som tillåtits stjäla svenska kvinnors röst. EBT arbetar för att svenska blonda kvinnor ska återfå den empatiska och självständiga ställning som de hade innan invasionen.

  1. Just det. Och det finns bara en i Sverige och det är Jimmy Åkesson SD. Han verkar ju vara den enda VUXNA personen i riksdagshuset.

 7. Om Ebba Busch Thor skulle bli statsminister, skulle hon bli
  hyllad av feministerna för att hon slog igenom glastaket?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: