Irakier häktad för krogbränder i Nyköping och Katrineholm


BROTTSLIGHET. Från den 11 augusti till 7 september 2018 bedrev Alternativ för Sverige, AfS, en valkampanj som de kallade ”Återvandringsturnén”. För det mesta gick det relativt lugnt till. Ibland uppstod smärre bråk som i Nyköping den 6 september då en invandrare attackerade och spottade på Gustav Kasselstrand, partiledare för AfS

 

Bild på irakiern som attackerade Gustav Kasselstrand i Nyköping. Foto från AfS.

Nu visar det sig att den 24-årige irakiern är precis en sådan person som Alternativ för Sverige vill skicka hem. Förutom ofredandet av Kasselstrand under torgmötet är irakiern misstänkt för mordbränder mot restauranger i Nyköping och Katrineholm. Enligt polisen rör det sig om en och samma restaurangägare som drabbats i samtliga av de tre fallen av mordbrand.

Det såg mörkt ut bland ”motdemonstranterna” i Nyköping. Fota AfS.

I stämningsansökan tas ytterligare brott upp som irakiern står anklagad för: olovlig körning, rattfylleri samt narkotikabrott.

Araben är tidigare dömd på 15 åtalspunkter, och har totalt begått 25 brott som lagförts. Bland dessa finns misshandel, grov stöld, rån, utpressning, övergrepp i rättssak, vapenbrott och narkotikabrott. Den nu 24-årige irakiern dömdes tidigt 2016 till två års fängelse för en rad rån, misshandelsfall och hot mot brottsoffer till två års fängelse. Brotten begicks uteslutande mot svenskar.

Läs mer på Nya Tider…

-Pettersson undrar varför irakiern är kvar i Sverige, han är regelbundet dömd sedan 2012 och var i varje fall tidigare irakisk medborgare men har ändå gått lös på gatorna och attackerat svenskar….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “Irakier häktad för krogbränder i Nyköping och Katrineholm

 • age

  Jag vill påstå att utvecklingen helt följer det kontrakt som socialdemokraterna skrev med muslimerna 1999 och som alltjämt gäller!

  Enligt kontraktet skulle socialdemokraterna bidra till att islam
  fick viss makt i Sverige!

  Dumma människor finns ju överallt, men att vi har så många dumma människor i Sverige är märkligt!

  Sorgligt nog är troligen dessa, dumma människor så hjärntvättade av kommunistiska tankegångar att de inte kan ändra sig.
  => nyval hjälper nog inte!

  Gilla

 • Brasklappen

  Trots hot och hat från SVT, hatmedia och AFA och liknande lyckades Alternativ för Sverige att visa Sveriges befolkning vägen framåt! ”Vänstern” var livrädd och störde varje möte med gap och skrik…..SLAGET OM SVERIGE kommer att avgöras på gator och torg, precis vad som sker i Frankrike idag, – Macron kommer att få bita i det sura äpplet….Bara genom att protestera kan det franska folket ta tillbaka sitt land, detsamma gäller Sverige….Det är ingen enkel väg, offer kommer att krävas MEN med bra, kloka och stabila ledare kan marschen framåt påbörjas….Vi måste stoppa utvecklingen och kräva en vettig invandringspolitik. AFS står för det, förutsättningen är att de kan samla befolkningen till protestmöten….

  Gilla

 • Brasklappen

  Resultatet av en ansvarslös invandringspolitik med ”öppna gränser” och ”öppna hjärtan” och SVT och hatmedia gör gemensam sak med 7klövern, ”handhjärtan” är svaret på terrorattacker, mord och våldtäkter istället för konsekvensanalys! Släpper en stat in kriminellt slödder så blir resultatet en gigantisk brottslighet som vi ser i Sverige med en GIGANTISK ÖKAD OTRYGGHET!!! Lägg ner Socialdemokraterna så kan vi börja snacka…

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Känns bra att man i valet 2018 lade rösten på AFS ett parti som talar klarspråk om dagens verklighet, synd att det inte blev en riksdagsplats men det kommer en ny chans 2022 !
  Alla partier har en inkörningsperiod men det verkar börja blåsa rätt politiska vindar vilket bör underlätta för AFS och andra liknande partier framöver.
  Den flummiga och katastrofala extremvänsterns tid är förhoppningsvis slut nu.

  Gilla

  • Tore

   I Finland fick det nationalistiska sannfinländarna 25% i valet 2015 i deras första val.
   SD har efter tre val sittandes i riksdagen endast 18% och då har vi fått uppleva en tsunami av våldtäktsmän, ensamkommande asylmissbrukare, isis terrorister vällandes över gränsen.
   Så jag hoppas på afs men hur ska ett så in i helvete dumt folk fatta att afs är det enda parti som har den enda lösningen på Sveriges räddning.

   Gilla

 • Brasklappen

  Välkommen säger SVT och Stefan Löven – välkommen till flathetens land utan pass och ID och dessa får asyl!!! Enligt Socialdemokraterna är det läkare, civilingenjörer, raketforskare….Alla som vill ha en rimlig invandringspolitik kallas ”rasister” och ”nazister” av herr Löven och man undrar hur länge 82% ska köpa det??

  Gilla

 • Carl ekstóm

  Han är troligen medlm l S det är därför

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Ja Pettersson, vi är många som undrar hur det kan komma sig att en sådan person går lös på gatorna.
  Kan han inte utvisas så ska han interneras på obestämd framtid tills han själv väljer att utvandra

  Gilla

  • Onkel Björn

   Gärna då interneras på en öde ö, långt ut i havsbandet. Och vill han sen lämna landet kan han ju få en roddbåt och eskorteras ut till internationellt vatten.

   Gilla

 • Gammaldags Svensk

  De är ytterligare en av alla 7 klöverns väljare som begår brott i Sverige. Godhets brottslingarna ska skyddas till varje pris mot alla Svenska rasister som inte vill ha människor som kommer hit med ett hat mot ursprungsbefolkning . Vi är främlingar i vårat eget land.

  Gilla

 • nosferatu

  Ett praktarsle som inte hör hemma i Europa

  Gilla

 • centurion

  Denna importerade pensionsräddare och vinstmaskin blir lönsam på lite sikt. D.v.s. när han har blivit utvisad på livstid. Var det inte 80 000 st. som Ynkeman skulle fixa ?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   För en person där 2+2 förmodligen alltid blir 5 så säger naturligtvis siffran 80.000 ingenting, kan lika gärna betyda 8 eller 0 !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: