”Norsk” man dödad under julbord


BROTTSLIGHET. En norsk man har gripits misstänkt för att ha mördat sin kollega i samband med företagets julbord under natten till lördagen, skriver norska medier.

Festen ägde rum i Holmenkollen i Oslo och ska enligt företagets chef ha gått städat till.

– Det var i slutet på festen mordet inträffade, i samband med städningen, säger han till Dagbladet. Chefen säger att man nu försöker ta hand om de anställda som blev vittne till händelsen. – Personalen har det jobbigt, säger han.

-Pettersson läser om mordet på Omni och gör som man enligt journalisterna ska göra. Kollar källan, de norska medierna.

Där står märkligt nog inget om någon norsk man, utan att mördaren är från Lettland och att den mördade inte heller är norsk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “”Norsk” man dödad under julbord

 • Tore

  Ett importerat problem.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tvisten gällde väl i alla fall inte julskinkan ?

  Gilla

 • Brasklappen

  Alla som åker tunnelbana i Oslo är norrmän och alla som någon gång åkt tunnelbana i Stockholm är svenskar enligt SVT och hatmedia på order av Socialdemokraternas partistyrelse….

  Gilla

 • robbcos

  Dödad under julbordet, ja det har säker hänt både det ena o det andra under ett julbord. Mördaren var Lett som en plätt och alla hade det Balt på festen… sen kom städ team med skurktrasor… det blödde ymnigt ur alcohålet på offrets kropp. Tacka vet jag moderna julfester där folk inte bara däckar under bordet för några timmar när de andra dansar utan för evigt.

  Gilla

 • centurion

  Slaskmedia brukar ju alltid hävda att etnicitet är ointressant. Men ändå är filurerna ”svenska” eller, som i detta fallet, ”norska”. Om man bara läser innantill i politiet´s meddelande, så framgår det tydligt att både offer och gärningsman icke på något vis är att betrakta som norska medborgare. Varför agerar då dessa media-klåpare på detta viset då ? Kanske har det sporadiska ljugandet blivit vardagsmat, så till den milda grad, att man upphöjt sig själva till att skapa sina egna ”nyheter”. Dekadensen är fullbordad…

  Gilla

 • Martin

  Nu underskattar du Omnis journalistiska förmågor för efterforskning.
  De har givetvis kontrollerat och konstaterat att både mördaren och hens offer hunnit ta en tur på tunnelbanan i Oslo.
  Och därmed är både rubriksättningen och ingressen korrekta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: