Explosion på restaurang i Nyköping – kvinna skadad


BROTTSLIGHET. En explosion har ägt rum på restaurangen O’Learys i Nyköping, uppger polisen. En kvinna har förts till sjukhus med okända skador. Enligt uppgift till SOS Alarm har en fönsterruta krossats, men hur det gått till kan polisen än så länge inte säga. 

– Det är nånting som har detonerat inne på restaurangen men vad har vi ingen uppfattning om, säger polisens presstalesman Thomas Agnevik till kanalen. Området är avspärrat och en brottsplatsundersökning har inletts.

SN.se

Bild från Google

-Pettersson säger att för en del år sedan brann det krogar i parti och minut i Nyköping, 2011 skrev vi bland annat detta på bloggen.  

”På 5 år har 5 krogar brunnit i Nyköping. Just nu står den 6:e i brand.

Vad orsaken är till branden som pågår just nu vet vi inte men de tidigare bränderna har varit anlagda och åtalade för dem har varit Gabi Melke-Gharo, Paul Chukro, Dejan Ilic, Dodou Njie, Armin Girgin, Ssonko Godfrey Luttaya och Rodi Chalabi Ayou. Alltså människor från den kompetenta arbetskraft och kulturberikning som ska rädda Sverige.”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Explosion på restaurang i Nyköping – kvinna skadad

 • Argus

  Krogar har alltid brunnit och exploderat i Sverige, ända sedan vendelkråka.

  Med vänlig hälsning,

  Jerzy Sarnecki

  Gilla

 • Ståfräs

  Vi tackar PK för ännu fler SD röster, stort tack!!

  Gilla

 • AmaTona

  Hur många vaknar ur vanföräställning och inser att de måste rösta på SD för att bryta den destruktiva mönstret..

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vad kan och kommer SD att göra för underverk för Folkhemmet ?
   Vill veta det innan valdagen om det nu ska läggas en röst på detta som det sägs Sverigeräddande parti.

   Gilla

 • Roland Salomonsson

  Verkar kunna vara ”beskyddarverksamhet” och ev ”skatteindrivning”. Invånare i Sverige beskattas ju av bl a Eritrea, Somaliska krigsherrar med PK-maffians ”goda minne” (de tystar allt tal om detta). Sedan förståss ren kriminalitét!
  Kan det nyligen blivit en ny ägarkonstellation, som inte vill betala till traktens ”skugghärskare” och/eller betalar till någon ”annan”?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: