Explosion på restaurang i Nyköping – kvinna skadad

BROTTSLIGHET. En explosion har ägt rum på restaurangen O’Learys i Nyköping, uppger polisen. En kvinna har förts till sjukhus med okända skador. Enligt uppgift till SOS Alarm har en fönsterruta krossats, men hur det gått till kan polisen än så länge inte säga. 

– Det är nånting som har detonerat inne på restaurangen men vad har vi ingen uppfattning om, säger polisens presstalesman Thomas Agnevik till kanalen. Området är avspärrat och en brottsplatsundersökning har inletts.

SN.se

Bild från Google

-Pettersson säger att för en del år sedan brann det krogar i parti och minut i Nyköping, 2011 skrev vi bland annat detta på bloggen.  

”På 5 år har 5 krogar brunnit i Nyköping. Just nu står den 6:e i brand.

Vad orsaken är till branden som pågår just nu vet vi inte men de tidigare bränderna har varit anlagda och åtalade för dem har varit Gabi Melke-Gharo, Paul Chukro, Dejan Ilic, Dodou Njie, Armin Girgin, Ssonko Godfrey Luttaya och Rodi Chalabi Ayou. Alltså människor från den kompetenta arbetskraft och kulturberikning som ska rädda Sverige.”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Explosion på restaurang i Nyköping – kvinna skadad

 1. Krogar har alltid brunnit och exploderat i Sverige, ända sedan vendelkråka.

  Med vänlig hälsning,

  Jerzy Sarnecki

  • Vad kan och kommer SD att göra för underverk för Folkhemmet ?
   Vill veta det innan valdagen om det nu ska läggas en röst på detta som det sägs Sverigeräddande parti.

 2. Verkar kunna vara ”beskyddarverksamhet” och ev ”skatteindrivning”. Invånare i Sverige beskattas ju av bl a Eritrea, Somaliska krigsherrar med PK-maffians ”goda minne” (de tystar allt tal om detta). Sedan förståss ren kriminalitét!
  Kan det nyligen blivit en ny ägarkonstellation, som inte vill betala till traktens ”skugghärskare” och/eller betalar till någon ”annan”?

Kommentera