De Franska Generalerna Protesterar


Den Franske generalen skrivit ett protestbrev till Frankrikes president Makron. Brevet har undertecknats av ytterligare tio generaler, en amiral och en överste samt den tidigare försvarsministern Charles Millon.

De har gett en stark varning om att Macrons undertecknande av FN: s globala migrationspaket minskar Frankrikes suveränitet, vilket ger en ytterligare anledning till ”ett redan föråt folk” till att göra  ”uppror”.

De högt dekorerade militärerna hävdar att  Makron är ”skyldig till ett förnekande av demokrati och förräderi mot nationen” för att underteckna migrationspakten utan att låta folket rösta om den..

”Den franska staten är sen med att inse att det är omöjligt att integrera för många människor, från helt olika kulturer, massinvandring raderar den ”Franska civilisation”.   ”Du kan inte ensam bestämma om att radera ut vår civilisation och beröva oss från vårt hemland.”

Det oerhört katastrofala FN dokumentet förklarar att: obegränsad invandring ska behandlas som en mänsklig rättighet och kritik mot massmigration som behandlas som hat-prat.

Hela brevet kan läsas HÄR

Undertecknarna:

Général Antoine MARTINEZ 

Charles MILLON – Ancien Ministre de la Défense

Général Marc BERTUCCHI

Général Philippe CHATENOUD

Général André COUSTOU

Général Roland DUBOIS

Général Daniel GROSMAIRE

Général Christian HOUDET

Général Michel ISSAVERDENS

Amiral Patrick MARTIN

Général Christian PIQUEMAL

Général Daniel SCHAEFFER

Général Didier TAUZIN

Colonel Jean Louis CHANAS


10 responses to “De Franska Generalerna Protesterar

 • Nils Dacke

  Sveriges ÖB meddelar att han inte hinner skicka något brev till regeringen då han är fullt upptagen med att tänka ut vilken mundering han skall bära i nästa års prideparad. Dessutom övar han på minen han skall använda vid nästa selfie med kurdkomikern.

  Gilla

 • Mm

  I Sverige gullar ÖB med bergsturken som försörjde terroraset som dödade människor på Drottninggatan. Sosseboken ligger i bakfickan så klart.

  Gilla

 • Brasklappen

  Att sosseadeln vill fortsätta PÅTVINGA Sveriges befolkning asylinvandrare från mellanöstern och Afrika är ett folkrättsbrott, ett folkmord på Sveriges etniska befolkning. SJÄLVKLART MÅSTE VI FÅ EN FOLKOMRÖSTNING OM DETTA! Det räcker nu, generalerna har rätt!! Landsförrädarna måste ställas till svars, – det finns bara ett straff för landsförräderi!!!

  Gilla

 • Grune

  Världen måste inrikta sig hå att hitta ett botemedel mot den livsfarliga hjärnsjukdom som sprider sig ofantligt fort över klotet och förstör hjärnceller på människorna så att dom inte kan tänka själva längre.
  Vi måste resa oss och försvara oss mot den invasion av rymdvarelser som har angripit jorden. Klar är ju att som dom beter sig så är dom inga människor, människor beter sig inte på detta vis om dom är friska i huvudet.

  Gilla

 • tikamax

  Man anser att franska folket är förrått av MAKRON, INSTÄMMER HELT i DETTA! Sveriges underskrift är LIKASÅ ett FÖRRÄDERI MOT SVENSKA FOLKET men det ska jävla med MYCKET TILL innan svensken reser på BAKEN OCH GÅR UT OCH PROTESTERAR…
  Man kan väl börja med att inhandla en GUL VÄST…..

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Den gamla kolonialmakten Frankrike är lite sent ute när det gäller mångkultur när man ser landet idag så förstår man varför !
  Vilka som inom en snar framtid tagit över Frankrike behöver man inte vara Einstein för att begripa.

  Gilla

 • Bosse

  Det mullrar ur folkdjupet
  Dags att ta fram och smörja upp giljotinerna igen
  Vive la France!

  Gilla

 • Valter

  I Frankrike vågar folk tala klarspråk i Sverige är det utmaningar som gäller. ÖB dansar samba med sina generaler, och kramar terrorist finansiärer, Försvars ministern, för övrigt kronvrak, vill köpa utrangerade robotvapen för miljarder, piloter som är lediga på helger, helikoptrar som inte kan flygas på semestern m.m,vad tänker övriga världen om våran försvars förmåga. Landet styrs mot folkets och landets bästa rakt i ett diktatoriskt styre, där FN och EU, likt gamla Sovjet, kommer att regera.

  Gillad av 1 person

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  En stark nation har förmågan att hjälpa andra nationer.
  En svag nation går under och dess förmåga är därmed negligerbar i en global värld.
  Med all rått ser stolta fransmän sin nation försvagad på grund av politiska beslut. Frankrike som en gång var vaggan för frihet jämlikhet och broderskap och stred mot det rojalistiska förtrycket och införde demokrati i slutet av 1700.talet kanske nu går i bräschen för en ny sund Europeisk revolution som är folkligt förankrad. Politikens herremän som fått hybris och blir maktfullkomliga SKA bytas ut i en väl fungerande demokrati.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: