Två män gripna för misstänkt våldtäkt i Åre

BROTTSLIGHET. Två män sitter anhållna misstänkta för att ha våldtagit en kvinna i Åre. Brottet ska ha skett inomhus. De två männen ska inte ha varit bekanta med varandra sedan tidigare.

En kvinna har anmält till polisen att hon blivit våldtagen av två män under lördagskvällen i Åre. Två män anhölls först i sin frånvaro, sedan gjorde polisen en husrannsakan där de misstänkte att männen fanns, och männen greps där på plats.

Personerna, som är i 20 årsåldern är enligt polisen inte bekanta med varandra. Våldtäkten ska ha skett inomhus.

Under morgonen kommer förhör hållas med de båda männen, och sedan ska åklagare besluta om de ska vara fortsatt anhållna eller släppas.

Östersundsposten

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Två män gripna för misstänkt våldtäkt i Åre

 1. Vad mycket skjutningar och våldtäkter det är i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Varför är det så, kan landsfader Löven svara på det ?

 2. Våra egna kvinnor och små barn blir gruppvåldtagna och får AIDS och alla världens sjukdomar….och orkar inte leva mer efter detta, som de blivit utsatta för….och tar sina liv 😪

  Det är så, så hemskt…men våra ansvariga politiker och media väljer att tysta ner detta.
  FY FAN !!! 😡😡😡

  NÄR SKA DE ANSVARIGA STRAFFAS, FÖR VAD DE UTSÄTTER SITT EGET FOLK ?!!!

  💛 till de utsatta !

  ☠️ till dessa sjuka skräp som gör dessa sjuka brott, och för media och politiker som blundar och spottar brottsoffren i ansiktet.

  • Kan trösta er två som ogillade,om det inte var några MENA-berikare som utförde dådet…
   En av era arab-terrorister ligger nu på sjukhus i Malmö,sedan han klantat sig vid ett sprängattentat tidigt i morse. Allan Achba !!

 3. Och Fredspriset går till Denis Mukwege för kampen mot sexuellt våld i krig. Sverige är i krig och sexuellt våld förekommer varje dag mot vita.
  Dan Eliasson nästa?

Kommentera