Parisavtalet är inte bra för Paris

Donald Trump pekar på ironin i det faktum att Parisavtalets reformer orsakar kravaller i Paris: ”Parisavtalet fungerar inte särskilt bra för Paris. Protester och upplopp över hela Frankrike. Folk vill inte betala stora summor pengar, mycket till länder i tredje världen (som är tveksamt styrda) för att kanske skydda miljön. Skanderar ’Vi vill ha Trump!’ Älskar Frankrike…” från Politikfakta. 

Helena Edlund twittrar och sammanfattar dagsläget: ”Sverige är en humanitär stormakt. Alla andra påståenden är fake news, hat och hot. Public service är objektivt, tryggheten ökar, Annie Lööf tar ansvar, invandringen är på EU:s miniminivå och alla dör om vi inte lyssnar på Greta.”

4 thoughts on “Parisavtalet är inte bra för Paris

 1. Den korrekta nyhetsförmedlingen har allt större besvär,att med sina lögner söka hålla sina trogna troende,med rapporter från ”kravallerna” i Paris !
  Så går det när man i årtionden mörkar verkligheten,och sprider falska vinklade sagoberättelser åt lyssnarna.
  Hittade en utmärkt förteckning på Carina Fina`s blogg som beskriver varför folket i Frankrike,nu rest sig mot sin President. Kanske rent av klokt av den lille lögnaren och bedragaren,att hålla sig väl inlåst:
  http://soldatmamma.blogspot.com/2018/12/europe-kampar-for-aterupbyggnad-av-det.html

 2. Helena Edlunds tvitter sammanfattar hela situationen i dag utom regeringsbildningen.
  Vilket nu är hotfullt tyst. Kommer Stefan Löfven att vika ner sig och köpa in rösterna från C, L, MP och V i en oöverblickbara kostnad för skattebetalarna. Det ryktas om att alla kräver att den lilla broms som finns för anhöriginvandrare skall tas bort fullt ut.

  Så den kommande veckan kan bli en sällan skådad katastrofvecka i början undertecknande av Global Compact och i slutet en regering med C och MP i förarsätet.
  HUU!! Arma svenska land och befolkning.

 3. Edlunds twitter var bland det bästa jag har läst!
  Marrakesch avtalet blir nog en flopp som får igång t.o.m. den tröga sovande svensken ,när gränserna är vidöppna och vi tvingas ut ur våra hem!

 4. Edinas buss har noll i utsläpp – ”fantastiskt”

  Mer ”fake news”!

  Eftersom den ”gröna” elen i Sverige inte på långa vägar räcker till allt så spelar det ingen roll vilken el som bussen körs på! Nu går den ”gröna” elen till bussen och någon annan verksamhet får använda den ”svarta” elen! Ett nollsummespel som målas upp som frälsaren av klimatalarmisterna!

  Det kanske till och med har blivit så att bussen genom ökad elanvändning har bidragit till ökad el från kolkraft, vad har vi då vunnit?

  Tillverka el genom förbränning för att ta bort en förbränningsmotor och däremellan tillverka batterier med en enorm negativ miljöpåverkan, smart!

  Sen ska en ny buss tillverkas efter 8 år!

  Hur mycket solpaneler kunde satts upp för dessa pengar?

  https://www.expressen.se/kvallsposten/edinas-buss-har-noll-i-utslapp-fantastiskt/

Kommentera