Alla som inte håller med Expo är nazister…

EXTREMISM. Den vänsterextremistiska och kriminella organisationen Expo twittrar och sprider hat mot ursprungsbefolkningen i Sverige. -Pettersson trodde faktiskt att Säpo stämplat Expo som farliga för samhället, alla som inte håller med kommunisterna är nazister och extremister.  

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Alla som inte håller med Expo är nazister…

 1. SVT stödjer EXPO, aldrig någon kritisk rapportering om massinvandringen av kriminella muslimer gynnar uslingarna bakom den kriminella organisationen Expo. 82% ska hållas i okunskap med alla medel så de fortsätter rösta på 7klövern. Idag skriver den kriminella organisationen Socialdemokraterna på FN:s öppna gränser-avtal och gör alla till ”världsmedborgare” – Sverige kommer att översvämmas av muslimska kriminella bidragsparasiter. Ja, tyvärr…befolkningen får vad de beställer!

  • SANNINGEN är ”rasistisk”, ”nazistisk” och det är häst mot soffgrupp hit och dit….Politikerfrälset i Sverige är rädda för alternativmedia och vi ska nog vara beredda på ett förbud men vi är ostoppbara och kommer att nå ut med fakta ändå på ett eller annat sätt…

 2. Expo har haft en frontfigur som heter Alex Bengtsson.
  En psykopat och våldtäktsman.
  Expo har lika mycket skit som en stor latrintunna

 3. Alla som håller med expo är nazister.
  Jävla åsiktsfacister, jag tänker inte lyda under dom mörka krafterna i samhället.
  Jimmie Åkesson for president.
  Krossa kulturmarxismen en gång för alla!

   • Det sista förtroendet, vem har någonsin haft något förtroende för Björklund eller överhuvudtaget för någon liberal politiker ?

  • Expo förbjuds aldrig så länge 7 klövern styr Sverige men SD och AFS ligger nog däremot närmare att förbjudas ju större dessa 2 partier blir och därmed utgör ett riktigt hot mot 7 klövern !

 4. Jag blev av med skammen det år jag frivilligt lämnat Sverige för gott. Sade upp svenska medborgarskapet kort efter. I pity you all, but I am CLEAN !

 5. Expo har ju det etablerade politiska samhällets stöd. Så det är klart att de inte blir klassade som farliga.
  Fast expos närhet till AFA borde ju vara känt. Och att AFA består av en samling våldsbenägna herrar och damer borde ju även det vara känt.
  Så varför får de egentligen fortsätta sin verksamhet. Det kan väl ändå inte vara så att man har kartlagt våra rikspolitiker och skaffat sig hållhakar på dem?

Kommentera