”Nazist” körde in i folkmassa 2017 – döms för mord


MEDIA. Den 21-årige James Fields har dömts för mord i samband med kravallerna i amerikanska Charlottesville under sommaren 2017, skriver amerikanska medier.

Fields körde in i en folkmassa, som var där för att protestera mot högerextremisterna som fanns i Charlottesville, med en bil. 32-åriga Heather Heyer dödades och flera andra skadades. Straffet meddelas vid ett senare tillfälle.

General Robert E Lee, har suttit till häst sedan 1924. 2016 beslutade kommunen att han skulle bort och parken döpas om för att en del människor kunde bli kränkta. Men jag tror han sitter kvar än. 

-Pettersson försvarar inte mördaren på något vis, han förtjänar livstid men orsaken till bråket och demonstrationerna var ett beslutet av de lokala myndigheterna att ta bort en staty av lsydstatsgeneraen Robert E. Lee från en av Charlottesvilles parker. Statyn beskrevs som ”symboler för vit överhöghet” och ”terror”. Beslutet väckte ilska bland patrioter som protesterade mot beslutet och då började vänsterextremister, i media kallade ”motdemonstranter” från hela landet att samlas och det ena gav det tredje…

TIDIGARE 2017-10-13. Demonstrationer i Charlottesville, USA mellan högerextremister och motdemonstranter

MÅNGKULTUR. Inte ens i USA, invandringens förlovade land fungerar mångkultur bra. Trots 100-tals år så bor svart med svart, latinos med latinos, kineser med kineser och vita med vita och naturligtvis finns det undantag men eftersom USA registrerar etnicitet i folkbokföring går det väldigt bra att se att de flesta bosätter sig med liknande människor.

Än idag skriks det rasism när svart och muslimer inte får som de vill och den statliga svenska radion gör allt för att underblåsa spänningarna.

När svarta demonstrerar för vad de tycker är sina rättigheter och några protesterar mot detta är protestanterna rasister och högerextremister.

När vita demonstrerar för vad de tycker är sina rättigheter så är de rasister och höger extremister och de som demonstrerar mot är motdemonstranter. Märkligt.

Sveriges  Radio rapporterar från helgens sammanstötningar.

En bil körde i hög hastighet in i en folkmassa, under en högerextremistisk demonstration i amerikanska Charlottesville, enligt flera nyhetsbyråer ska det ha varit motdemonstranter som attackerades.

Virginiastaden, Charlottesville i USA skakades under lördagen av sammandrabbningar mellan högerextremister och motdemonstranter.

Omkring klockan 14 lokal tid, då våldsamheterna som utbröt i samband med en högerextrem demonstration, tycktes ha lugnat ned sig, körde en bil in i en grupp motdemonstranter…

Demonstrationerna gäller ett beslut att flytta en staty av sydstatsgeneralen Robert E Lee, som har staden fått återkommande besök av protesterande högerextremister.

…drabbade högerextremister samman med antirasistiska motdemonstranter…

Högerextremister sprutade också pepparsprej mot antirasisterna…

sydstatsnationalister och högerextrema miliser…

Läs gärna Sveriges Radios hela ”opartiska rapportering”…den är precis likadan i Sverige.

Drygt 80 procent av journalisterna sympatiserar med de röd-gröna. 

Forskning visar: Journalisters hjärnor sämre än vanligt folks

På bilden försvarar sig en stackars antirasistisk motdemonstrant mot en rasistisk högerextremism…

Precis som i Sverige råder dubbel standard. När Nationalister demonstrerar sätter polisen in stora resurser mot dem men Antiafa och Black Lives Matter tillåts härja ostört…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


3 responses to “”Nazist” körde in i folkmassa 2017 – döms för mord

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: