Måste spara på vården – betalade arvode till afghanhövding


INVANDRING. Enligt Sveriges Radio ska region Jämtland-Härjedalen spara 70 miljoner på framförallt vården för att få budgeten att gå ihop. Antalet vårdplatser och anställda ska minskas.  Men på den heliga vänsterpropagandan får inte sparas, regionen betalade arvode till afghanhövdingen Fatima Khawari för ”fortbildning” av bibliotekarier.

Den 18 oktober föreläste afghanledaren på arrangemanget Bokens dag i Östersund om en ny bok ”Jag stannar till slutet”. Boken skrevs av en vänsterjournalist anställd på tidningen ETC. Inbjudan ordnades av förlaget Norstedts samtidigt som arvodet betalades av en annan privat – men starkt bidragsberoende –  aktör – ABF.

Totalt betalade regionen 7500 kronor i arvode till Khawari för uppträdandet till bibliotekspersonalen som pågick i 40 minuter.

-Pettersson säger att det är småpengar i det totala, men jag är övertygad om att den som bestämde att afghanhövdingen skulle föreläsa gjorde det av personligt intresse, inte av omsorg om bibliotekspersonalen.

Nåväl, Khawari berättade säkert om hur duktiga alla ensamkommande ljugande afghaner är, region Jämtland-Härjedalen borde för jämförelsens skull bjuda in någon som kan berätta hur mycket det går att spara på asyl-och anhöriginvandring, då kan snart 70 miljoner räknas hem.

Mer på Samnytt och Sveriges Radio…

Om Fatemeh Khavari på blogget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Måste spara på vården – betalade arvode till afghanhövding

 • Br

  Om du stannar till slutet så är det bäst att börja packa

  Gilla

 • SVENSK

  Det finns inte ord!

  Gilla

 • Macke

  Jenny ringde till Kramfors kommun och ifrågasatte deras val med att ha Fatima Khavari som föreläsare på Internationella kvinnodagen.
  När hon har ljuget en hel del och bl.a skyddade han som knivhögg polismannen, med att hon inte kände till och viste vem han var.
  Tala om en som blir nervis och ”klockan är nu fem så det är dags med att gå hem….”

  Kramfors Kommun väljer att uppmärksamma internationella kvinnodagen, genom att bjuda in och låta Fatemeh/Fatima Khavari hålla en föreläsning på Kramfors Bibliotek eftersom ”hon är en förebild, en stark kvinna som kommit långt och stridigt för barn och ungas rättigheter.”

  Gilla

 • centurion

  Bedragaren/Bedragerskan, Fatemeh blir alltså ersatt av kommunen för att göra REKLAM för sin bok – Som han/hon dessutom inte har skrivit. För det har en vänsterbliven spökskrivare gjort. Catarina Lundström, läs- och litteratur-utvecklare på regionen, ger genom sina engagemang, helt klart intrycket av att ha sin tillhörighet inom Genus-Kommunist-Feminist-facket. Kommunens självpåtagna uppgift är således att hjärntvätta och fostra undersåtarna i den enfaldiga, kommunistiska andan.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är denna ”något” må hända Sveriges framtida statsminister ?
  Skulle personligen inte bli det minsta förvånad om så skulle bli fallet, ingenting berör en längre i dagens fullkomliga idiot-Sverige.

  Gilla

 • ossie

  Mår illa vid blotta åsynen av detta fanskap.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Är det någon mer än jag, som tycker fortbildningen av svenska bibliotekarier har en viss inriktning och inte alltid är så opartisk?

  Eller är det något jag bara har fått för mig?

  Gilla

  • Tore

   Nästa gång kommer dom lägga ner bibliotek i länet då får biblitikarierna gå till arbetsförmedlingen istället.

   Gilla

 • tikamax

  Men så bra ”TÄNK” då kan kärringen eller mannen, ??? SPENDERA PENGAR LITET HUR HON/HAN VILL… FANTASTISKT ”BESLUT”…
  Av alla IDOTER man MÖTT I SITT LIV måste man LÄGGA TILL Jämtland/Härjedalens kommunala PERSONAL….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: