Öppen narkotikaförsäljning: Likgiltigheten inför straffen är ett bekymmer


BROTTSLIGHET. Den öppna handeln med narkotika har ökat kraftigt i Stockholm, Göteborg och Uppsala de senaste åren, rapporterar Sveriges Radio. Robin Nilsson är chef för gatulangningsgruppen i Göteborg och han säger att säljarna ogenerat står i Brunnsparken i centrum och att knark göms i blomkrukor och gatstenar.

Nöjd somalier, kostar de danska skattebetalarna 219.000 kronor per år och han är inte dyrast…

– Jag blir erbjuden att köpa narkotika när jag är ute och jobbar varje arbetspass, säger Nilsson. Polisen Anders Börjesson säger att likgiltigheten inför straffen är ett bekymmer.

Bakgrunden till den allt mer öppna försäljningen är enligt flera poliser som Ekot har talat med att det finns mer narkotika och fler säljare än tidigare, samt att polisarbetet mot handeln har försummats.

-Pettersson läser…

 • Det finns för få poliser
 • Narkotikaförsäljarna är ensamkommande, ofta afghaner, om säljer för att de inta har bostäder
 • Straffen är inte avskräckande.
 • Det ena med det tredje som försvarar och tycker synd om de illegala kriminella invandrarna

Förslag: I stället för fler poliser, färre illegala kriminella invandrare. Grip, lås in, visa ut. Jag är övertygad om att polisen har tillräckligt med arbete med svenska kriminella men att de har resurser till att klara av detta…

Finns det fler säljare, finns det troligen fler köpare, och dessa stjäl och rånar för att finansiera sitt missbruk. Lås in skicka hem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Öppen narkotikaförsäljning: Likgiltigheten inför straffen är ett bekymmer

 • Kalasbetalaren

  Naiva svenskar som vanligt!

  Vad trodde ni att afghanerna har kommit hit för?

  Vem tror ni har finansierat deras resa hit?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Straff !
  Hur man i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige vara likgiltig inför något som inte existerar ?
  Dagens totalt havererade svenska rättsväsende utdömer inga straff utan bara en vistelse på något av Kriminalvårdens fina hotell med en service och god omvårdnad ljusår från vad som finns inom åldringsvården där det hela tiden sparas in på personal och annat.
  Som fångvaktare nu i snart 36 år vet hur dagens patetiska mångkulturella lekstuga innanför murarna fungerar.
  Ska bli skönt att gå i pension om några månader och slippa se och höra ständiga hot från dagens totalt respektlösa kriminella ghettoparasiter som numera styr och får vad de vill innanför murarna och med ynkliga och ryggradslösa chefers goda minne !!!!!

  Gilla

 • Billy Boy

  Löfven tar inte del av vad som skrivs och sägs på alternativmedia … men i nästa andetag tycks han ändå … ”veta att det är sånt där elände och vad dom står för och det är en helt annan samhällsbild än vad han vill ha”.

  Starta det korta videoklippet nedan och aktivera ljudet så kan ni både se och höra Löfvens förnekelse som utspelade sig vid en utfrågning på Stockholms centralstation under valrörelsen tidigare i år.

  Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Själva videoklippet visades tyvärr inte i nedre delen av min kommentar ovan. Om man däremot klickar på raden där det står …

   ”13:27 – 15 mars 2018”

   … så startar videon i nytt fönster och kan då se och avlyssnas.

   Gilla

 • Punto

  Det här måste vi leva med. Det är viktigare att SD inte får något inflytande. Eller hur Stefan, Annie och Jan?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: