IS-ledaren Abu al-Umarayn dödad i Syrien

ISLAM. En högt uppsatt person inom IS, som pekats ut som ansvarig för mordet på en amerikansk hjälparbetare, har dödats av den USA-ledda koalitionen som strider mot terrorrörelsen. Mannen, Abu al-Umarayn, är ansvarig för att ha dödat flera personer som tagits som gisslan av terrorgruppen, däribland hjälparbetaren Peter Kassig som halshöggs 2014.

Peter Kassig

I anfallet i ett ökenområde i östra Syrien dödades en rad IS-medlemmar, enligt en talesperson för den USA-ledda koalitionen.

IS har förlorat stora områden i Irak och Syrien som rörelsen tidigare kontrollerade, däribland gruppens viktigaste fästen al-Raqqa i Syrien och Mosul i Irak.

The Washington post…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “IS-ledaren Abu al-Umarayn dödad i Syrien

 1. ”ÖGA FÖR ÖGA TAND FÖR TAND” som det står i Bibeln! De och deras familjer ska inte komma undan, medlemmar i IS ska plågas långsamt till döden inträffar, deras mödrar och fäder och övrig släkt ska möta samma öde, – ingen nåd får ges dessa usla muslimer! Det finns bara ett sätt att ta dessa islamister och det är ”öga för öga tand för tand” och att INTE tillåta moskeer och islam att växa sig stark i Europa! Att informera om islam, en ideologi värre än nazismen är en skyldighet!

  • Politiker i Sverige som tillåter ideologin islam växa sig stark i Sverige kommer att ställas inför Riksrätt en dag!

 2. Hur ser islams och muslimernas program ut för klimatet!

  ISIS är ju representanter för koranen och islam, vad gör de för
  klimatet?

  Använder ISIS elbilar vid sina anfall mot normala människor?

  Använder de vetemjöl som sprängmedel i bomberna?

  Hur kommer det sig att MuslimPartiet inte talar im detta ämne?
  De kallar sig ju för Miljö Partiet – varför?

 3. Vem bryr sig ???Jag är intresserad vad är det som händer här.Vi har mycket att göra innan vi får den gamla trygga Sverige, om vi kan få tillbaka det?Alla skitpatier som låtit landet förfalla, för att massa sinneslöa människor (röstberättigade)har röstat för Sveriges undergång. Tack för det ,hoppas att ni är glada nu!

 4. PK-fjantar och annat vänsterpack gråter nu…medans övriga med förstånd och upplysta människor firar 🍾🥂

  Nu blir väl detta en allmän sorgedag i banandiktaturen Sverige.

  • Förmodligen så. Vi måste minnas människan bakom dådet och dennes förmodat traumatiska upplevelser i livet. Snyft.

Kommentera