Förslag på Muhammeds efterträdare…

IDEOLOGI. I går läste vi om att Limhamns kyrka utsett Jesus efterträdare, det väckte ingen större uppmärksamhet. Vad tror ni hänt om någon dristat sig till att utse Muhammeds efterträdare, och eftersom Muhammed inte bara ledde en religion utan även var krigsherre, rövare, slavhandlare och mycket mer så kanske det går åt någon rejäl person, kanske två för att få ordning på denna medeltida ideologi.

Mitt förslag är att dessa två herrar samarbetar med att leda Muhammeds lärjungar in på ett klokare och modernare spår…

Förslag på islams nya profeter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Förslag på Muhammeds efterträdare…

  1. Fast om en flicka skall vara Kristus efterföljare, så borde vi utse typ Margot Wallström som Muhammeds eftetföljare?

    Mitt favoritval är dock Pippi Långstrump. Hon är en stark och rättvis ledargestalt som inte är rädd för att stå upp mot poliser. Hon är dessutom redan avbildad så då slipper de få ångest och plötslig mordlystenhet över några teckningar. Astrid Ackbar! Det finns bara en Astrid och Pippi är hennes profet.

    • Dessutom skulle det låta trevligare om terroristerna ropade ”far åt pipsvängen” istället för det vanliga skriket.

Kommentera