Att fuska är att kriga…


INVANDRING och UTBILDNING. Harlem Sheikh är en förortsbarbie och doktorand i migrationsrätt som anser att det är riktigt och rätt att fuska med högskoleprovet. Hon kallar dessutom dem som fuskar för babbar.

-Pettersson är inte förvånad, att fuska är att kriga och fullt rimligt tycker babben och de som inte klarar proven har uteslutits av systemet. Det är alltså den höga kompetens som ska rädda oss, och att kunna svenska och matte är ett uråldrigt system. Mellanösterns system är tydligen bättre…

Att det behövs förkunskaper för att klara en högre utbildning är tydligen rasism, och att kämpa inget för babbar. Precis vad vi behöver, folk på högre tjänster som inte kan svenska, inta kan räkna och har kommit dit genom fusk…

Twitter Harlem

Twitter Ann Heberlein

Twitter Weidmo-Uvell

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


21 responses to “Att fuska är att kriga…

 • Langmore

  Okänd dam, att rabbla dumheter som kreti och pleti gör tjänar bara ett syfte.

  Gilla

 • Nya tankar

  Är det ens värt att kommentera??? Sådan IQ-låghet, man inte trodde fanns i sådan miljö! Men beviset VARFÖR, talar för sig självt!

  Gilla

 • Fjodor

  Alla som vill bli riksdagspolitiker ska få sitta i riksdagen och uppbära ersättning från staten. Det är för få platser i riksdagen. Kan man sitta på en stol och trycka på grön eller röd knapp ska alla som klarar av det få göra det.
  Det är samma logik som fusk-ivraren står för.

  Gilla

 • Hanna

  Måste man vara utbildad för att jobba som läkare…? Värsta rasismen!

  Gilla

 • Brasklappen

  Enligt uppgift SÄRSKOLENIVÅ på många babbe-studenter, de kan inte räkna procenträkning och klarar inte språket! Trodde det var ett skämt att universitetsstudenter på kemilinjen inte kan procenträkning MEN så är det….- SÄRSKOLENIVÅ….dvs under äldre tiders hjälpklasselever….

  Gilla

  • Brasklappen

   Dessa med GENER för att städa toaletter hör inte hemma på högskolor eller i Sverige, de bör skickas tillbaka till Babbeland!

   Gilla

 • ruben

  Så nu ska det vara mänskliga rättigheter att få fuska sig till höga utbildningar? Är det inte dags för FN att i ett klargörande manifest förklara de mänskliga rättigheterna för de, som missförstått? De här missuppfattningarna att mänskliga rättigheter bara kan tillskrivas vissa utvalda människor har jag sett förr och verkar sprida sig. Det skapar stor förvirring och riskerar oönskade konflikter. Skönt att det finns vettiga twittrare också. De egenskaper, som gör ”folk” till fuskare är just de egenskaper jag aldrig kan acceptera speciellt inom vård och omsorg.

  Gilla

 • age

  Men snälla!

  Tänk på att den som är handikappad av en skadad hjärna behöver vård!

  Med en väl inarbetad hjärntvätt är IQ på en så låg nivä att individen
  måste tvångsvårdas!

  Det finns ju fler i sekten, som skulle behöva samma vård!

  Gilla

 • Monica

  Beträffande högskoleprovet. Hur kan det komma ut och läcka så att obehöriga kan komma över det för att sedan sälja svaren till fuskare? Svaren borde vara förseglade som en statshemlighet för att sedan bli offentliga efter det högskoleprovet som äger rum. Eller göra om antagningen till de olika fakulteter som man vill in på borde ha antagningstester och djupintervjuer om man är lämplig för yrket. Samtidigt borde finnas en nämnd påminnande om ett nämndemannasystem som övervakar antagningen så att det inte förekommer jäv mellan personerna som håller i antagningsprocessen och den enskilde som söker in.

  Gilla

 • Monica

  Har själv aldrig haft ambitioner att söka in på statusyrken som läkare, jurist med flera statusyrken. Tänker på de som fuskar sig in och sedan kanske har svårt att följa med i utbildningstakten som t e x läkarprogrammet. Fusket slår tillbaka på dem själv.

  Gilla

 • Nysvensk

  Denna fuskuppviglande blatte exemplifierar den svenska mångfaldsidiotin – allt är lika bra, alla får plats, alla ska med – även de som inte presterar, de korkade, de lata, de fuskande, de svenskhatande, de religionsfaschistiska. Jag är sk blatte, svensk civilingenjör, har inte fuskat mig till ngt – har kämpat på lika villkor och gått ut med goda betyg. Röstade på SD i senaste valet. Vissa svenskar röstar inte på SD pga ”lojaliter mot invandrare, men märk väl att fler och fler invandrare röstar på SD pga lojalitet mot svenskarna och Sverige.

  Gillad av 1 person

 • Cinna

  Hon är alltså arg på att högskoleprovet är för svårt? -Då är det bara att sätta igång och arbeta för bättre betyg! I Sverige har du alla chanser till en bra utbildning! ( Till skillnad från många andra länder där du måste betala för den!)

  Gilla

 • Mm

  Tur att de fortfarande har tentor på läkarutbildningen m.fl högskoleutbildningar

  Gilla

 • Benke

  Det är inte för få utbildningsplatser i Sverige. Det är för många utlänningar i Sverige.
  Vem är förvånad över att dom fuskar? Vad ska människor med låg intelligens göra? De flesta som kommer till Sverige är tyvärr inte särskilt intelligenta.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Jag hoppas verkligen att denne hamnar under skalpellen på en ljugande läkare, när dennes liv är helt förstört p.g.a ett liten miss i kunskapen hos läkaren. Läkaren trodde att man skulle göra så.
  Då ska man gå fram till denne och säga vad bra att folk fuskar, eller hur

  Gilla

 • Ståfräs

  82% PK idioter skall bara opereras av ngn med Koranskolan som enda utbildning, inga andra.

  Gilla

 • tikamax

  Och att fuska är ATT FUSKA – inget ANNAT!

  Gilla

 • tikamax

  Jag avstår också från att opereras av en fuskande läkarstudent. De fortsätter nämligen att fuska för att de inte klarar av studierna annars.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  JA, någon måste ju även befinna sig under den lägsta begåvningsreserven !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: