Varför försöka med mångkultur?


MÅNGKULTUR. Att försöka införa mångkultur är att kasta tusentals års erfarenheter på sophögen, det är som galningen som gör samma sak om och om igen men förväntar sig olika resultat.

Varför skulle Sverige lyckats med det som inte fungerat någonstans genom historien och definitivt inte där islam är inblandat. Islam är ett politiskt helhetssystem, islam omfattar tro, lag, politik och det sociala. Allt i ett, det går inte att bedöma islam med sekulära ögon.

Islam är en katastrof, mest för muslimer men även för alla som kommer i vägen. Det började i dagens Saudiarabien och städerna Badr, Uhud, Khaybar, Medina och Mekka där Muhammed fördrev de judar och kristna som varit där hundratals år före honom. Därifrån fortsatte det och det pågår än idag.

Vi har staden Konstantinopel, som fick sitt namn på 300-talet och var kristen i över tusen år till muslimerna erövrade staden 1453. Idag heter staden Istanbul och ligger i Turkiet. De kristna är färre än en procent av Istanbul och Turkiets invånare. Vad tror ni resten tagit vägen? Det verkar inte vara någon mångkultur i de muslimska länderna.

Idag finns många vackra byggnader i Istanbul, bland annat ca 900 moskéer. Hagia Sofia är en känd tempelbyggnad i staden. Den uppfördes som en kristen kyrka under åren 532-537 och anses som den allra mäktigaste och vackraste byggnaden inom den bysantinska arkitekturen.

Det tog fem år för 10.000 arbetare att bygga kyrkan. Inne i kyrkan finns det en mängd dekorationer av marmor, mosaik, guld och annat material. När turkarna intog Konstantinopel förvandlades kyrkan till en moské och försågs med fyra minareter.  1934 gjordes kyrkan/moskén om till museum av det moderna Turkiets grundare Kemal Atatürk.

Ni kan fundera på vad som händer om kristna erövrar islams största symbol och bygger om till kyrka? Det skulle inte bli lugnt ens efter 1000 år.

I Sverige fungerar det ungefär likadant som i den muslimska världen, de kristna trängs undan, ännu så länge utan större våldsamheter men vi tillåter länder som Saudiarabien och Qatar att finansiera moskéer och skolor.

Turkiet är ett annat land som finansierar moskéer och inte bara det, de muslimska länderna förser församlingarna med imamer för att garantera att rätt ideologi predikas.

Tidningen ETC gjorde en granskning år 2017 visade det sig att 17 av de 25 största moskéerna i landet finansierades av främmande makt. Med finansiering kommer krav på innehåll. Moskéerna som finansieras av muslimska makter ger dessa makter framskjutna stödpunkter i Sverige. Tillsammans med svenska statliga och kommunala bidrag och en oerhörd naivitet så får islam en rejäl skjuts framåt i vårt land.

Där det inte finns moskéer, finns det små lokaler, ofta betalda med bidrag från svenska skattebetalare där muslimer odlar sin gemenskap och tipsar varandra om hur man undviker att bli en del  av Sverige.

Och vi låter det pågå, mångkultur är ju bra…

Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien

Påven helgonförklarade islamismens martyrer i Otranto

När islam stoppades vid Wien 1683

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “Varför försöka med mångkultur?

 • Suzie

  ”Spansk polis: En mer våldsam grupp har vi aldrig sett
  en kriminell liga från Malmö med nio medlemmar där två brödrapar var frontfrigurer har utfört flera dödsskjutningar på Costa del Sol. De har agerat torpeder, varit maskerade från motorcyklar eller vanlig cykel skjutit sina offer. De har växelvis varit bosatta på fem platser i lyxområden på Costa del Sol.
  Målet för ligan har varit att etablera sig på Costas del Sol. Ett lyckat polisarbete har förhindrat det.
  – Det ska inte vara lätt att etablera kriminell verksamhet på Costa del Sol, säger spansk polis i enheten UDYCO (Unidad contra la Delincuencia y el Crimen Organizado de la Policía Nacional) i ett uttalande.”
  Dagstidningen El Pais skriver att samtliga är av arabiskt ursprung men kommer från Malmö. Av de nio som har gripits har sju häktats för mord, för att tillhöra en kriminell organisation och förfalskning. Ärendet ligger vid domstolen i Marbella.

  Hur många sådana här extremt våldsamma gangstergrupper har av svenskfientlga ondskefulla sjukklöverpolitker ,politskt styrd polis påhejade och välkomnade av världens ondskefullaste och sämsta journalstkår i msm släppts in/lockats in i brottsparadiset Sverige under flera decenniers tid?
  I Sverige har importerade gangsters fått all inclusive för att i lugn och ro etablera sin grova kriminella verksamhet för att hjälpa sjukklöverligan att skapa full anarki,laglöshet genom terror,hot och ond bråd död som svenska folket tvingas betala utan större knot och protester.

  https://www.svenskamagasinet.nu/shortnews.13895.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=veckans_spanskat_nyheter_2018_12_01&utm_term=2018-12-01

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hade inte oljan och vapenaffärer existerat så hade den icke kristna mångkulturen inte haft riktigt samma utbredning över världen !

  Gilla

 • micaelsblogspot

  Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Skattefinansierad mångkultur är en katastrof för Sverige och Europa.

  Gilla

 • micaelsblogspot

  Rebloggar detta på micaelsblogspot.

  Gilla

 • Kent

  Allt är mycket bedrövligt i synnerhet när man använder skattepengar til att finansiera propagandan.

  Gilla

 • Argus

  varför strävar många mot kommunism? Samma svar; Hål i huvudet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: